Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT
150-160 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 01.04.2011, 21:00ч
morqche написа:venitos написа:Честита победа на всички Моряци!!!
Отново отлична оценка на Генов!
Божилов не само, че бе отличен днес, но и започна да играе със самочувствие!
Пиргов кърти мивки с излизания!![]()
Никакви дузпи . . . за никого!
Безобразно слаб беройски Сашо!
Напред към Зона Европа!
Ти мача гледа ли бе? Сашко изчисти 2 гола от гол линията, него спънаха за дузпата с която бихме.
Мисли преди да пишеш!!!
Не ми допада езикът и обръщението ти към мен!
За Сашко . . . футболът не е само голове, дузпи и изчистване от голлинията! Футболът е съставен от много повече компоненти в това число - постройка на отбора, тактическа дисциплина, отборна дисциплина, позициониране и много, много други!
Въпреки, че това което остава след края на мача е резултата, аз гледам и другите компоненти!
Не мислех да ти отговарям, но наблегни върху подчертания текст!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
снимки има ли някъде бе?
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Беройският Миньорският, най-добрият десен бек, който сме имали от много години насам сравнен с предишните такива играли на тоя пост и не е моментът да се критикува след победа, като не ти харесва, това си е лично твое мнение и трябва да си го запазиш за себе си и да коментираш играчите според свършената работа на терена, а не според личните си пристрастия, за да бъдеш обективен
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
На повторенията се вижда,че голът за Черноморец е автогол на Ст.Стоянов.
vankata78 написа:Не те ли е срам след тези мачове на ИЛКО да напишеш такъв коментар.Колко мача исаш да ви извади.Вместо да му се радваш ти плюеш
Къде виждаш да плюе човека, бе? Дай като Илко ни спасява да сме слепи за грешките които прави? А те не са малко?! При излизанията още от преди мача с ПСВ све вижда, че е слаб.... Нормално, той няма ръст!
ntodorov написа:Честитя ви победата. Щастливо начало за вас и то се оказа решаващо. Предоставихме ви добър стадион, добър терен, кротка и малобройна публика от Бургас. За дузпите - нямаше ги и двете. Слаб рефер - Генов, който ощети и двата отбора...В един пост писах, че резултат различен от равенство и 0:0 е плод на случайност и се оказах прав...Явно мачът сме го гледали с различни очи, но аз смея да твърдя ( и не само аз), че снощи Черно море беше по-слаб от мачът в, който загуби преди 1 сезон в Бургас с 2:1. Тогава не заслужавахте загуба, но без да се сърдите сега победата ви беше по-скоро щастлива, но пък си е победа - другото не се брои. В София срещу ЦСКА с подобна игра ще ви трябва много късмет, а и срещу ЦСКА съдиите не само, че рядко грешат, но и ощетяват яко. Успех ви желая...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло.Гоше не познах резултата на този мач, но преди малко ударих Ман. Юн. и съм мноооого доволен
...
60-70, ама друг път

-
- Контакти:
Дали има ръст или не е отделен въпрос,но аз не съм видял друг вратар за излиза толкова много в зоната преди дузпата дори и да увисва там!Гола на Славия миналия сезон в 90-тата минута,гола на Левски този за 0:2,че дори и по-назад-гола в Айндховен - изцяло маркови неразчетени излизания с последващи увисвания,мелета,паники и голове в нашата врата.Гола на ЦСКА за 2:2 на Армията беше когато Илко излезе,блъсна Сашко,който печелеше топката и стана супер левашки автогол от никакво положение.Илко трябва да спре да излиза пред тъпата дузпа,затова си имаме централни защитници и то високи достатъчно!Дори и да ги надскочат там,от 11+ метра разстояние и след ръганица във въздуха голов удар с глава при леваците в А група е много много трудно изпълнимо нещо!Това нещо го виждаме всички,а това,че спаси дузпата-евала,мача отиваше на равен ако беше влязла,но отиваше на равен и ако Сашо не я изрита от голлинията когато Илко пак увисна в края на първото.Аз не го плюя,но тези постоянни увисвания държат цялата ни защита на тръни и невинаги ще имаме късмета да се отървем сухи!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не ги помня чак толкова кога и как са станали головете след грешки на Пиргов, но за мен най-фрапантен беше този редовния гол на Левски от ъглов дето им го отмениха... такъв гол изобщо не съм очаквал, че е възможно да стане в нашата врата ...ама очаквай неочакваното както се вика
Лошото е, че след това при идентични центрирания от ъглов пак е много нестабилен Илко, явно не могат да се разберат с защитниците кой да играе с топката, трябва да се работи върху това също...

Лошото е, че след това при идентични центрирания от ъглов пак е много нестабилен Илко, явно не могат да се разберат с защитниците кой да играе с топката, трябва да се работи върху това също...

MORSKI написа:ntodorov написа:Честитя ви победата. Щастливо начало за вас и то се оказа решаващо. Предоставихме ви добър стадион, добър терен, кротка и малобройна публика от Бургас. За дузпите - нямаше ги и двете. Слаб рефер - Генов, който ощети и двата отбора...В един пост писах, че резултат различен от равенство и 0:0 е плод на случайност и се оказах прав...Явно мачът сме го гледали с различни очи, но аз смея да твърдя ( и не само аз), че снощи Черно море беше по-слаб от мачът в, който загуби преди 1 сезон в Бургас с 2:1. Тогава не заслужавахте загуба, но без да се сърдите сега победата ви беше по-скоро щастлива, но пък си е победа - другото не се брои. В София срещу ЦСКА с подобна игра ще ви трябва много късмет, а и срещу ЦСКА съдиите не само, че рядко грешат, но и ощетяват яко. Успех ви желая...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло.Гоше не познах резултата на този мач, но преди малко ударих Ман. Юн. и съм мноооого доволен
...
60-70, ама друг пътЛично аз броих хората в клетката - над 120 бяха
По горните редове имаше едно 30-40 човека само!
Е, хубаво де ! 1200 човека бяхте

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.