varnafen написа:ShooterMan
Ти кой си всъщност?
Появи се в деня на резила от монтана и за 2 седмици имаш 100 поста за групички...явно си мн наясно и изведнъж си решил да споделяш инфо....защо?
Тк съм си отдавна,просто приятелите от Подуене ми издействаха отстраняване.А инфото относно групичката - човек,засичал съм ги поне 10 пъти анблок тези за които говоря.Разбери ме правилно,и на мене Жоро Илиев ми е идол и винаги ще е такъв за Черно Море,не само за мене,но не става така.Тази групичка защо не я видях поне веднъж с Ратников,с Тошко Колев,с Румен Николов,със Сашо Шерифа,който е в Черно Море далееееч преди Юруков,преди Дани Г?Защо?В началото там не беше и Димов,но от пролетта е с тях нон-стоп,до оня ден с Тошко си подаваха на загрявките,днес и той-шефче.Да,догатка,но в видно,че тези са все заедно,цяла Варна ги знае и какво?Ами всеки може да сметне 2+2,но тези момчета получиха крила когато изгониха Кривия,почувстваха се силни и сега са необуздани.Така ли е?Кажи ми без сантименти,без кой какво дал и какво не дал,кажи,тези които ти споменах и чиито снимки ги има запечатани,те ли са най-слабите есента и те ли изритаха Косата?Защо като са най-слабите са титуляри при Генов?Много ли са добри...или просто не искаш да приемеш,че дори и най-големите имат и грозна страна,една такава пошла?Нима от нашите играчи няма изритани от ЦСКА за тото?Не изритани,продадени,но факт,че с Бадема,Велизар и Данчо Тъча бяха там лидерите сменящи треньорите и редящи според Глупито и Черепа мачове