Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Колкото и да го повтаряш това, по-умен няма да стнаеш. Благодаря за вниманието все пак, явно съм ти доста интересен субект, но ще те разочаровам, нивото ми не е за теб и срещу мен да бягаш, не можеш да ме стигнеш.

Ама..ти как ще бягаш..или ще си на ролкови кънки..където те качват постоянно,ама..ти си на ниво...и въобще не можеш се усетиш..
)) Разбира се,че ми правиш впечатление..Че аз без да прочета поредната простотия и глупост от твоя страна не ми тръгва на хубаво деня..Мисля,че Стършел...онова хумористично вестниче,търсят главен редактор...Що не се пробваш,сигурен съм,че ще вдигнеш рейтинга...друго като не можеш..
И все пак да не забравяме,че си имаш оправдание...
Електромагнитното излъчване се превърна в планетарно бедствие. То се среща на всяка крачка - в офиса, бита, производството. Всеки човек има свое биополе, което е свързано с електромагнитното поле на Земята. Всеки орган на човека действа на определена честота. Ако електромагнитното излъчването действа на някой орган чрез подобна или кратна честота, то може да увеличи или намали честотата, която е приемлива за съответния орган. Ако излъчването е силно и продължи да въздейства върху органите дълго време, това може да доведе до сериозни заболявания. ЕМ влияят отрицателно на организма на човека, но най-силно страдат централната нервна система, ендокринната, имунната, главният мозък и половите органи. Те са особено опасни за децата, младежите, бременните жени, възрастните и изтощени от други болести хора. Отрицателното въздействие може да се натрупва. Болестните симптоми не се проявяват веднага, но след време възникват хормонални нарушения, рак на кръвта, тумори в мозъка, различни заболявания на нервната система.

Електромагнитното излъчване се превърна в планетарно бедствие. То се среща на всяка крачка - в офиса, бита, производството. Всеки човек има свое биополе, което е свързано с електромагнитното поле на Земята. Всеки орган на човека действа на определена честота. Ако електромагнитното излъчването действа на някой орган чрез подобна или кратна честота, то може да увеличи или намали честотата, която е приемлива за съответния орган. Ако излъчването е силно и продължи да въздейства върху органите дълго време, това може да доведе до сериозни заболявания. ЕМ влияят отрицателно на организма на човека, но най-силно страдат централната нервна система, ендокринната, имунната, главният мозък и половите органи. Те са особено опасни за децата, младежите, бременните жени, възрастните и изтощени от други болести хора. Отрицателното въздействие може да се натрупва. Болестните симптоми не се проявяват веднага, но след време възникват хормонални нарушения, рак на кръвта, тумори в мозъка, различни заболявания на нервната система.
''Простотиите'', които ги говоря от сумати време са резултатът в момента - 3 слаби и срамни мача, очакват ни още. А ти продължавай да повтаряш едно и също нещо, няма да е зле да си изпиеш хапчетата. Сърдете се на мен, щом аз съм виновникът, скоро ще запеете друга песен, запомнете това.

NLO написа:''Простотиите'', които ги говоря от сумати време са резултатът в момента - 3 слаби и срамни мача, очакват ни още. А ти продължавай да повтаряш едно и също нещо, няма да е зле да си изпиеш хапчетата. Сърдете се на мен, щом аз съм виновникът, скоро ще запеете друга песен, запомнете това.
Кои бяха трите слаби...че и срамни мача..??????????? Май хапчетата някой наистина не си ги пие...че и дозата трябва да удвоиш...

Ха-Ха.Кои били..
Последна промяна от NLO на 29 юли 2015 18:48, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
От няколко седмици форумът е пълен само с глупостите на "Инженерът", вече не се обсъжда нищо нормално покрай отбора, а само шизофреничните глупости на Инженерът, който очевидно е някакъв професионален безделник, не работи нищо и по цял ден живее само във форумът.
Мисля че е крайно време да се направи нещо кардинално, защото повече така не може да се търпи, само вижте последните теми, как са задръстени с глупостите му, без да има едно нормално мнение. Някакъв бан по IP не може ли да се измисли или просто да се обединим всички и да го игнорираме тотално без да му отговаряме. Аз и преди съм го забелязал да пише тук, но като че ли тогава беше по-добре психически, може би е вземал някакви хапчета или е бил на някакво лечение не знам, но сега последните 1-2 месеца много се е влошило състоянието му, всички да го гонят и псуват и той да продължава да досажда.
Мисля че е крайно време да се направи нещо кардинално, защото повече така не може да се търпи, само вижте последните теми, как са задръстени с глупостите му, без да има едно нормално мнение. Някакъв бан по IP не може ли да се измисли или просто да се обединим всички и да го игнорираме тотално без да му отговаряме. Аз и преди съм го забелязал да пише тук, но като че ли тогава беше по-добре психически, може би е вземал някакви хапчета или е бил на някакво лечение не знам, но сега последните 1-2 месеца много се е влошило състоянието му, всички да го гонят и псуват и той да продължава да досажда.
Истината не се харесва, но аз гледам реално на нещата и АНАЛИЗИРАМ. Не плюя, а КРИТИКУВАМ!Нека да си имаме възпитанието и уважението!

Я вземи ги посочи тези добри и СВОБОДНИ футболисти дето толкова ревеш за тях да ги видим кои са.
NLO написа:Истината не се харесва, но аз гледам реално на нещата и АНАЛИЗИРАМ. Не плюя, а КРИТИКУВАМ!Нека да си имаме възпитанието и уважението!
Крайно време е да разбереш,че дразниш всички с тъпотиите си и разваляш обсъжданията!Добрия тон също страда,от твоите писания!!!Бих се отказал от форума заради теб и дори съм обмислял подобна стъпка.Не го правя,защото мисля,че не е нормално заради един неуравновесен човек,околните да се отдръпват.Затова ти предлагам да се замислиш и ако можеш да се поозаптиш.Озаптяването ти е наложително и мисля,че е най-добре сам да се осъзнаеш!!!Не се мъчи да доказваш,че си прав.Опитай се да помагаш,а не да пречиш.Това,че си досаден е най-малката беда!Това,че си смешен е още по малка беда!Откровено дразниш и пречиш!Опитвах се да ти го кажа по деликатно,но е явно,че не ти стига до мозъка.Вече имам съмнения,дали имаш такъв!Ако имаш опитай да го използваш!!!
Аз не целя да преча а и не мисля, че преча с нещо, цяла да помогам с анализите си и оценките. Гледам покрай мен и други хора започнаха да разбират и анализират по-добре футбола, не виждам какво съм им попречил, дори някои започнаха специално заради мен влизат в този форум като например Косьо, който само чака да кажа нещо ново и интересно. Няма причина да притеснение от мен, чети си форума и като не ти харесват истините и реалните ми оценки, просто не ги чети, аз искам само да ви дам моята гледна точка, много хора са съгласни с мен и го потвърждават.