28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Мнениеот HEATSEEKER » 23 мар 2014 23:09

AnalBreaker написа:
BRF написа:Ми ти кво очакваш бе?В клетката е агитката,в другите части са си просто наша публика!При вас как е!50 човека викате там нещо си,и като викате:тича,тича,викат и другите!

А ти какво очакваш от моряцити ? Те песни нямат тия. Само Бии чорбата и Тича знаят. :mrgreen:

МоряЦИТИ И БИИ....дообре си да знаеш :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 мар 2014 23:09

Самото ви държание в момента е селско, но иначе храните другите. И ако бяхте толкоз големи мъже, нямаше да ги толерирате. Просто сте поредните, които си плямпат как ше бият всички. В София сте по 20 човека, но иначе сте фенове милиони. И имам повече мачове от всичките ви взети заедно, така че да не си правим такива заключения. Макар, че ме развеселявате. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 мар 2014 23:11

Red_Girl написа:Самото ви държание в момента е селско, но иначе храните другите. И ако бяхте толкоз големи мъже, нямаше да ги толерирате. Просто сте поредните, които си плямпат как ше бият всички. В София сте по 20 човека, но иначе сте фенове милиони. И имам повече мачове от всичките ви взети заедно, така че да не си правим такива заключения. Макар, че ме развеселявате. :lol: :lol:

КО :?: НЕ... :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 мар 2014 23:21

Red_Girl написа:Самото ви държание в момента е селско, но иначе храните другите. И ако бяхте толкоз големи мъже, нямаше да ги толерирате. Просто сте поредните, които си плямпат как ше бият всички. В София сте по 20 човека, но иначе сте фенове милиони. И имам повече мачове от всичките ви взети заедно, така че да не си правим такива заключения. Макар, че ме развеселявате. :lol: :lol:

Най вероятно.И какво предлагаш Аnimals s.х. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 мар 2014 00:22

moreto vn написа:Най вероятно.И какво предлагаш Аnimals s.х. :mrgreen:

Предлагам да се стегнете и да спрете да говорите такива вицове..Подкрепяйте си отбора и тва е. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 24 мар 2014 09:48

Всяка година идвате и правите панаир преди мача и тази година не пропуснахте това ,че умните полицайчета допуснаха шествието със зелено бели да премине чаак до булеварда до клетката на цецка си е проблема.Бомбата която се чу посредата на улицата от кого беше ? :roll: май от вашите пироманчета а? от там идва и цялата провокация.Разберете ,че вий си го заслужихте тоя цирк и рогатите са същите подлоги ножове,камъни,бутилки айде патувайте си към селата.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 24 мар 2014 09:58

BRF написа:
GrEeN-FaN написа:Червени и Сини всичките сте свини.Всяка година идвате и правите панаир преди мача и тази година не пропуснахте това ,че умните полицайчета допуснаха шествието със зелено бели да премине чаак до булеварда до клетката на цецка си е проблема.Бомбата която се чу посредата на улицата от кого беше ? :roll: май от вашите пироманчета а? от там идва и цялата провокация.Разберете ,че вий си го заслужихте тоя цирк и рогатите са същите подлоги ножове,камъни,бутилки айде патувайте си към селата.

Има си клипче в нюз 7!Изгледай го и тогава коментирай,съединител!

Кво да гледам клипче е харпун бях на мача и много добре знам ти чопли семки

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6576_n.jpg
:mrgreen: :mrgreen: Машинкиииии

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 10:02

Едно не разбирам - защо нашите фенове, които бяха много веднъж не изригнаха подобаващо? Слаба агитка на ЦСКА...Още не мога да го проумея, а футболистите имаха нужда да се надъхат една идея повече.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 мар 2014 10:07

Имам два въпроса колко ви плати Домуза да ни скочите ?!?! и какво ще кажете относно ''дузпата''

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 24 мар 2014 10:09

we are the champions написа:Имам два въпроса колко ви плати Домуза да ни скочите ?!?! и какво ще кажете относно ''дузпата''

Тез твоите филми ги остави 1вия ти въпрос няма кво да го коментирам,Дузпата е 100% незнам какво искаш?

Върни се в “Черно море”