ShooterMan написа:Ти що не се скриеш някъде бе Зелен!Направо ме изумяваш с този си мега-малоумен пост.Какви са според тебе ГЕРБ бе,че наричаш другите комуноиди,а тях не?Ла*ното ББ какъв е бе?Ти в кой свят живееш изобщо?Охрана на Тодор Живков - я ми кажи кой ставаше охрана на Главния по онова време бе?Дисидентите може би а?Или кой влизаше в Симеоново?Да ти разпечатам ли старите закони "За курсанти се приемат верни на партията....".Я слез малко на земята!Всички са едно котило....А ББ е един 100% ДЕБИЛ и БОКЛУК,който срамеше България пред Европа,някакъв НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНДУР дето спи по срещите и си води преводачи,щото е БАВНОРАЗВИВАЩ ЧЕНГЕСАРСКИ ДЕБИЛ и освен РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ И МАТЕРИН РУСКИЙ други езици не знае.Меркел плюе по България,той ЛИГЛЬОТО се снима ухилен с нея...щото си направил снимка с не кой да е,а с Меркел.Може би и ако аз бях НЕГРАМОТЕН ОВЧАР и аз щях да ходя да се снимам там,по симпозиумите вместо да рипам за България.Дебила източи здравната каса,дебила източи и държавния резерв!Не взел заеми...хахахаха,това са приказвки за такива като тебе,но аз ще ти кажа,че на езика на Икономиката дали вземаш заем или си точиш резерва е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО,ти пак си вътре и с двата крака,разбираш ли?Само зомбирани могат да повярват,че е управлявал добре,този разби държавата на парчета и колкото съм плюл по Тройната коалиция....те бяха 100 пъти по-читав кабинет от неговия.Като искаш гласувай за ГЕРБ,всеки е свободен да гласува за който си ще,НО САМО НЕ ГО НАРИЧАЙ НЕКОМУНОИД!Аз не гласувам...и за Портних не съм гласувал....Разбира се,че е мишкундер,кмет е бе,кой ако не той трябва да държи сметка кой не спазва договорите с община Варна...аз ли да държа сметка на мутрите а?Къде е тоя мушкундерски кмет,че не изправи ТИМ пред съда за неспазване на концесионните договори?Аз ли да ги водя на съд?Аз ли съм лицето на Общината?Замисли се малко...
Че ти хлопа дъската го знаят всички във форума на Гонг, но постарай се да прочиташ добре поста, който коментираш. Иначе ставаш ... най-малкото смешен. Всички знаем за твоята неадекватност и във футбола и в политиката. Вярно, понякога имаш добри попадения, но после усърдно се осираш здраво. Прочети си внимателно поста, който коментирах, моя пост и накрая сегашния ти пост. Дано да разбереш какви простотии си измъдрил.
П.П. Моля модераторите да преместят спора ни със Стрелеца в тема "спам", че разводняваме тази актуална и много болна тема за Стадиона.