Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
В офиц.сайт обявиха че Жоро е подписал тази сутрин с Черно море за 1.5 год.Напред Тича!Успех Жоро!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Длъжни сме да гоним това, което е поставено като цел от ръководството - да атакуваме евротурнирите", каза Илиев.
http://www.varna.utre.bg/2015/12/18/351 ... oturnirite
Значи имаме цел, доста изненадващо за мен, но щом го казва Жоро Илиев сигурно е вярно. Дали сега са решили да имаме цел след ваденето на Литекс от А група не е ясно, но най-вероятно е така. А какъв е смисъла ако не направим отбор и още нямаме стадион не знам.
Значи имаме цел, доста изненадващо за мен, но щом го казва Жоро Илиев сигурно е вярно. Дали сега са решили да имаме цел след ваденето на Литекс от А група не е ясно, но най-вероятно е така. А какъв е смисъла ако не направим отбор и още нямаме стадион не знам.
guglata написа:Длъжни сме да гоним това, което е поставено като цел от ръководството - да атакуваме евротурнирите", каза Илиев.
E-то ние ще ги гоним целите ама няма да ги стигаме в следващите 1-2 години.Макар че стадиони с лиценз за Европа има.Докато стане нашия ще сме гости.А Тича за другия сезон трябва да е с осветление табло и нова трева.Някой знае ли какво става на Тича?Или квото ще става ще е от май до юли..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Прочетете внимателно интервюто с Луканов.Определено се вижда кой ще е следващият наставник на Тича.Такова представяне са му направили,все едно е Пеп най малко.Ще се радваме на поредният след плеядата минали през Тича.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Прочетете внимателно интервюто с Луканов.Определено се вижда кой ще е следващият наставник на Тича.Такова представяне са му направили,все едно е Пеп най малко.Ще се радваме на поредният след плеядата минали през Тича.
ми ...а дано 6 титли да спечелим под негово ръководство за 1 сезон

ogrizko написа:Готвача написа:Прочетете внимателно интервюто с Луканов.Определено се вижда кой ще е следващият наставник на Тича.Такова представяне са му направили,все едно е Пеп най малко.Ще се радваме на поредният след плеядата минали през Тича.
ми ...а дано 6 титли да спечелим под негово ръководство за 1 сезон
Аха и аз точно за това се сетих най-напред.Точно за едни 6 титли.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Някой има ли обяснение какво се случва в класацията за играч на годината на официалния сайт на клуба? (http://chernomorepfc.bg/bg/). До преди около седмица борбата беше между Клок и Курьор. Изведнъж Бижев се появи на първо място - с много пред останалите. Снощи гледах, че разликата между него и втория (Курьор) почти се е стопила, но днес сутринта отново има почти 90 гласа повече за Бижев.
Нямам нищо против Бижев, но това класиране със сигурност не отразява приноса на футболистите през сезона. Струва ми се жалко в такава паметна година за моряците шегаджиите да са повече от гласувалите от сърце. Бързото нарастване на гласовете от снощи до сега ме кара да се съмнявам, че може и да не става дума за "живи" гласове. За съжаление не съм се сетил да направя screenshot, но съм почти убеден, че беше така.
Имате ли идеи какво става?
Нямам нищо против Бижев, но това класиране със сигурност не отразява приноса на футболистите през сезона. Струва ми се жалко в такава паметна година за моряците шегаджиите да са повече от гласувалите от сърце. Бързото нарастване на гласовете от снощи до сега ме кара да се съмнявам, че може и да не става дума за "живи" гласове. За съжаление не съм се сетил да направя screenshot, но съм почти убеден, че беше така.
Миналата година пак някой си беше направил майтап и Християн Христов "спечели" класацията. Със сигурност не са живи гласове, някое кракерче просто злоупотребява. Най-вероятно клет спартаклия.
Мерси, yavorescu. Аз имам спомен, че миналата година официално Мишо Венков спечели, но може би греша. Явно е 'по традиция'. Весели празници на всички и повече радости с любимия отбор!
-
Nine написа:Някой има ли обяснение какво се случва в класацията за играч на годината на официалния сайт на клуба? (http://chernomorepfc.bg/bg/). До преди около седмица борбата беше между Клок и Курьор. Изведнъж Бижев се появи на първо място - с много пред останалите. Снощи гледах, че разликата между него и втория (Курьор) почти се е стопила, но днес сутринта отново има почти 90 гласа повече за Бижев.
Аз ще ти обяснява какво става. Някое човече предполагам иска да се подиграе с анкетата, от безделничество си няма друга работа и гласува с различни ИП адреси за Бижев, може и да му е приятел и да го яд, все пак беше освободен от отбора. Има един бразър - ''Тор'', който автоматично сменя ИП адресите с някакви на случаен прицип обикновено чуждестранни и като доказателство - аз лично имам този браузър, влязох през него и ми даде, че вече съм гласувал с Бижев, без да съм го правил естествено, а и не бих го направил освен ако не е анкета за трансферно разочарование, може и вие да се уверите като си го изтеглите този браузър, има и много други начини за манипулация като проксита и т.н. Не знам кой е администраторът на този сайт и кой отговаря за анкетата и защо допуска подобни нелепости.