Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Първо - според мен Спасов няма да бъде сменен на този етап, по обясними причини. Второ - мисля, че Илиан не би се навил да дойде в отбор без цели и възможност за гонене на призовите места, постигане на някакви успехи, доказване и т.н. Би се захванал или начинаещ треньор, който така или иначе отнякъде трябва да започне, или някой отдавна безработен, примрял от глад, или пък откровен физкултурник и мишок като Генов, само и само заради сигурната заплатка. Виж, ако се афишират високи цели от собствениците и се реши да се прави нещо повече от среднячество, нещата се променят! Всички очакваме това, но дали и кога.. времето ще покаже. Аз лично чакам с нетърпение да стане стадиона, пък тогава ще се разбере. Така мисля. И хайде, вече дано станат ремонтите на Тича, че срамота!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:Първо - според мен Спасов няма да бъде сменен на този етап, по обясними причини. Второ - мисля, че Илиан не би се навил да дойде в отбор без цели и възможност за гонене на призовите места, постигане на някакви успехи, доказване и т.н. Би се захванал или начинаещ треньор, който така или иначе отнякъде трябва да започне, или някой отдавна безработен, примрял от глад, или пък откровен физкултурник и мишок като Генов, само и само заради сигурната заплатка. Виж, ако се афишират високи цели от собствениците и се реши да се прави нещо повече от среднячество, нещата се променят! Всички очакваме това, но дали и кога.. времето ще покаже. Аз лично чакам с нетърпение да стане стадиона, пък тогава ще се разбере. Така мисля. И хайде, вече дано станат ремонтите на Тича, че срамота!
Много си прав. А за Илиян Илиев ще кажа три неща:
1. Беше много добър футболист;
2. Моряк до мозъка на костите си;
3. Не става за треньор. Поне и не преди да завърши някоя елитна западна школа.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- violetovgeneral
- Контакти:
Aми Ферарио Спасов?Пак е Спасов-няма да има сърдити...
-
- Контакти:
Да се остави Спасов е една много глупава грешка. Неговата глава ще хвръкне със сигурност, защото той е в невъзможност да си оправи собствените бакии. Тази селекция е негова, подготовката е негова....не е ли НАХАЛНО и БЕЗОЧЛИВО да се твърди, че някой му е виновен? Бурабия, Бижев и Кулибали са играчи, които ТОЙ ДОКАРА, тях не ги е заварил тука, докара ги той и ги налага, колкото и да са некъдърни и колкото и да дразнят всички ни. Той няма как да изгони ..... Михди, защото това ще е акт на признание на тоталния му треньорски провал! Наложи стил с някакъв палячо, изгради отбор около някакво тотално футболно недоразумение и ако признае - сгреших, то следващия въпрос е за оставката, логичен въпрос, особено в тази А група, в тази СЛАБА А група без старите ни съперници за призовите места ЦСКА и Локо Сф и намиращите се в слабо състояние Лудогорец и особено - Левски. Друга причина е, че спъва кариерите на талантливите ни юноши с безумията си да налага Бурабия и Бижев. Бекир Расим - талант отвсякъде, мачка го тотално! И да го пусне му крещи....що не крещиш на ....... Бурабия бе? Тоя смърдел 1000 пъти повече греши от Бекир! Оня ден видяхме, че Бекир е класа над маймуната, колкото и да не играе, колкото и да му спъна Кольо развитието с откровено глуповати опити да го прави дефанзивен халф, там дето Бекир е най-слаб. А Йосков? Още по-ярък талант да седи на пейката заради Бижев и Петков, вкарали по 1 гол за 6 месеца. НАГЛОСТ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! Още по-голяма - в тази тотална игрова немощ и липса на идеи ( щото любимеца му Бурабия е най-големия бездарник получавал тази роля на терена)....праща Дани Г, опитен халф, който МОЖЕ да помогне като десен защитник елиминирайки пътя и на Мартин Костадинов към титулярния състав. Е, няма как да се съглася с такова поведение. Друго на ръка е държанието му към Марчин, за мен много класен играч, след Ернандес най-полезен откъм идеи. А трето на ръка - смаза и Райков! Е, точно пък Райков беше в супер форма пролетта, какви полуфинали изигра а? А тоя ще ми го прави на 5 стотинки заради някакъв откровен селянин като Васев! Просто...абе просто нямам думи за поведението му есента
Последна промяна от Iceberg на 11 дек 2015 23:16, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.9!!!
Причина: т.1 и т.9!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- violetovgeneral
- Контакти:
ShooterMan-кефиш ме..Само заради теб си направих регистрация.Чета от години форума ни на 39 съм и съм съгласен с теб на 99%...Докарах я до там,че мача за купата с Берое го гледах на части общо равни на 5 минути,а крещях от балкона при головете на Бакари и Куриор!Пускай Бакари срещу локо Горна,ти не знаеш,че е чуплив!Бях там и просто полудях на Колето...
- thisisthelife
- Контакти:
ShooterMan написа:Да се остави Спасов е една много глупава грешка. Неговата глава ще хвръкне със сигурност, защото той е в невъзможност да си оправи собствените бакии. Тази селекция е негова, подготовката е негова....не е ли НАХАЛНО и БЕЗОЧЛИВО да се твърди, че някой му е виновен? Бурабия, Бижев и Кулибали са играчи, които ТОЙ ДОКАРА, тях не ги е заварил тука, докара ги той и ги налага, колкото и да са некъдърни и колкото и да дразнят всички ни. Той няма как да изгони ..... Михди, защото това ще е акт на признание на тоталния му треньорски провал! Наложи стил с някакъв палячо, изгради отбор около някакво тотално футболно недоразумение и ако признае - сгреших, то следващия въпрос е за оставката, логичен въпрос, особено в тази А група, в тази СЛАБА А група без старите ни съперници за призовите места ЦСКА и Локо Сф и намиращите се в слабо състояние Лудогорец и особено - Левски. Друга причина е, че спъва кариерите на талантливите ни юноши с безумията си да налага Бурабия и Бижев. Бекир Расим - талант отвсякъде, мачка го тотално! И да го пусне му крещи....що не крещиш на ....... Бурабия бе? Тоя смърдел 1000 пъти повече греши от Бекир! Оня ден видяхме, че Бекир е класа над маймуната, колкото и да не играе, колкото и да му спъна Кольо развитието с откровено глуповати опити да го прави дефанзивен халф, там дето Бекир е най-слаб. А Йосков? Още по-ярък талант да седи на пейката заради Бижев и Петков, вкарали по 1 гол за 6 месеца. НАГЛОСТ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! Още по-голяма - в тази тотална игрова немощ и липса на идеи ( щото любимеца му Бурабия е най-големия бездарник получавал тази роля на терена)....праща Дани Г, опитен халф, който МОЖЕ да помогне като десен защитник елиминирайки пътя и на Мартин Костадинов към титулярния състав. Е, няма как да се съглася с такова поведение. Друго на ръка е държанието му към Марчин, за мен много класен играч, след Ернандес най-полезен откъм идеи. А трето на ръка - смаза и Райков! Е, точно пък Райков беше в супер форма пролетта, какви полуфинали изигра а? А тоя ще ми го прави на 5 стотинки заради някакъв откровен селянин като Васев! Просто...абе просто нямам думи за поведението му есента
Напълно подкрепям! Бих добавил също и неглежирането на Неделчев. Васев за цял полусезон какво направи? Една асистенция и като цяло това. Има бързина и толкова - нито удар има, нито може да изпълнява статични положения, нито е ефективен. С други думи - житен бегач. Кулибали колко автогола трябва да си вкарва и колко глупости трябва да прави всеки мач, за да бъде разкаран? При наличието на "титаничните" 2 гола за полусезона от Бижев и Петков, какво е оправданието, Йосков да не бъде налаган?
Truth is hate for those that hate the truth.
- violetovgeneral
- Контакти:
Всички говорим за Йосков(визирам много мои приятели),но НЕ!Бих ходил на стадиона на 300 метра ми е само за да гледам младежите!С тази игра и ТОЗИ ОТБОР-НЕ!
зеления написа:Iceberg написа:Първо - според мен Спасов няма да бъде сменен на този етап, по обясними причини. Второ - мисля, че Илиан не би се навил да дойде в отбор без цели и възможност за гонене на призовите места, постигане на някакви успехи, доказване и т.н. Би се захванал или начинаещ треньор, който така или иначе отнякъде трябва да започне, или някой отдавна безработен, примрял от глад, или пък откровен физкултурник и мишок като Генов, само и само заради сигурната заплатка. Виж, ако се афишират високи цели от собствениците и се реши да се прави нещо повече от среднячество, нещата се променят! Всички очакваме това, но дали и кога.. времето ще покаже. Аз лично чакам с нетърпение да стане стадиона, пък тогава ще се разбере. Така мисля. И хайде, вече дано станат ремонтите на Тича, че срамота!
Много си прав. А за Илиян Илиев ще кажа три неща:
1. Беше много добър футболист;
2. Моряк до мозъка на костите си;
3. Не става за треньор. Поне и не преди да завърши някоя елитна западна школа.
+1
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Петима футболисти вече не са част от отбора на Черно море. Това са Жиньо, Марчин Буркхард, Хуан Вареа, Вилян Бижев и Илия Николов. Контрактите на първите четирима ще бъдат разтрогнати по взаимно съгласие, а договорът на вратаря изтича на 31 декември и няма да бъде подновен. Това разкри наставникът на тима Никола Спасов.
Моряците ще бъдат в почивка до 6 януари, когато стартира зимната подготовка. На този етап не се очаква да има други напуснали. Спасов разкри, че новите попълнения може да бъдат и по-малко, но той иска да са наистина качествени футболисти.
http://arenavarna.com/
Моряците ще бъдат в почивка до 6 януари, когато стартира зимната подготовка. На този етап не се очаква да има други напуснали. Спасов разкри, че новите попълнения може да бъдат и по-малко, но той иска да са наистина качествени футболисти.
http://arenavarna.com/
Мехди, сваляй фанелката ЖОРО е тук !!!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1536750
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1536750
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?