Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот greenpeak » 04 дек 2015 10:49

Равносметката ни след първото и второто завъртане в А група:

След първата врътка:
Победи: 3
Равенства: 2
Загуби: 4
Спечелени тички: 11
Голова раслика: 9-10 (-1)

След втората врътка:
Победи: 4
Загуби: 3
Спечелени тички: 14
Голова раслика: 12-9 (+3)

За мен лично, двата ни ключови мача (гостуване и домакинство) които загубихме с/у един посредствен отбор като Ботев Пловдив са определящи за моментното ни класиране. С 6 точки в актива от тези два мача сега щяхме да сме с 31 точки, на точка от третия и на три от първия :mrgreen: .

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 дек 2015 10:59

Ние сме единствения отбор в първенството, който след изминалите кръгове досега никога не се е оказвал нито в тройката, нито в зоната на изпадащите. 7 победи, 4 равенства и 7 загуби. Класическа посредственост, при това постоянна. Двете загуби от Ботев, както и домакинските загуби от Левски и Берое са най-неприятните моменти засега, поне за мен. Дано завършим подобаващо.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 дек 2015 11:00

greenpeak написа:Равносметката ни след първото и второто завъртане в А група:

След първата врътка:
Победи: 3
Загуби: 4
Спечелени тички: 11
Голова раслика: 9-10 (-1)

След втората врътка:
Победи: 4
Загуби: 3
Спечелени тички: 14
Голова раслика: 12-9 (+3)

За мен лично, двата ни ключови мача (гостуване и домакинство) които загубихме с/у един посредствен отбор като Ботев Пловдив са определящи за моментното ни класиране. С 6 точки в актива от тези два мача сега щяхме да сме с 31 точки, на точка от третия и на три от първия :mrgreen: .

До болка си прав за тези два мача.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 дек 2015 11:10

yavorescu написа:Ние сме единствения отбор в първенството, който след изминалите кръгове досега никога не се е оказвал нито в тройката, нито в зоната на изпадащите. 7 победи, 4 равенства и 7 загуби. Класическа посредственост, при това постоянна. Двете загуби от Ботев, както и домакинските загуби от Левски и Берое са най-неприятните моменти засега, поне за мен. Дано завършим подобаващо.

Най-голямата смехория е, че на фона на отчайващата ни игра в нападение до тук, сме трети по отбелязани голове (21 гола) след Литекс и Лудогорец.
А в защита за разлика от други предходни години сме просто трагични.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 дек 2015 11:23

Само 5 чисти мрежи от 18 мача, при това срещу отборите с най-слаба атака (2 срещу Славия, 2 срещу Монтана и 1 срещу Пирин). Дълго време гола на Тошев в първия кръг беше единственото попадение на Пирин. Почти всички голове в нашата врата са от персонални грешки, детински изпълнения, пълна дезорганизация в дефанзивен план. Защитата ни отдавна не е това, което беше. Тича от яка морска крепост се превърна в разграден бордей, където противниците вилнеят на воля. Винаги съм си мислил, че Кольо най-малкото може да изгради стабилна отбрана, но при този престой мислите му са другаде.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 дек 2015 12:21

При предния си престой Кольо разполагаше със много здрава и стабилна полузащита. Атаки достигаха до защитата ни много по- рядко от сега. Иначе защитата ни като единици не беше нищо особено.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2015 16:34

Ние имахме много стабилна полузащита и сега! Клокс-Стенио-Буркхард-Ернандес бяха като истински оси. Всичко това гения разби САМО с един ход и замах - привличането на абсолютния НЕКЪДЪРНИК Мехди Бурабия на Тича. Заради него бе изгонен Ернандес, а Марчин седна на пейката защото не може да размени и 2 паса с Кольовото НЕКЪДЪРНО протеженце.Проклети да са шефовете, ИДИОТИ смотани, че не прекратиха тази пародия започнала още от лятото....Може ли ти да говориш, че някаква мюсюлманска чикия дето рита нагоре може да замени ЕРНАНДЕС? ХАХО с ХАХО...ама няма шефове, няма хора с топки да му посочат вратата! Марчин не може да играе с тоя, нормално, с някакъв бежанец некъдърник може ли да си партнира някой? Името му се чува 2-3 за 90 минути, не пипа топката, а като я пипне всичко окепазява...Направо съм бесен, цяла есен го оставиха да си разиграва коня, да ни съсипва отбора с глупостите му!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 06 дек 2015 16:52

За Ернандес едва ли може да се вини Спасов, искаше повече пари, а се знае политиката на клуба с високите заплати. За което е виновен виновен е, за някои неща не може да му се приписва отговорност.
Единствената ми надежда Шефа да реши да направи силен отбор е след като се направи стадион Варна, всъщност имам и някаква искрица надежда да реши да греди нещо сериозна още след ремонта на Тича, но честно казано това е не повече от 1.913%.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2015 17:03

Аха....ама друг път!!! Ернандес тренира 2 месеца с отбора и беше готов на по-ниска заплата!!! Дори игра и в контролите, но Кольо го пускаше КРИЛО, като ясно даде да се разбере, че МАЕСТРО БУРАБИЯ е моторът на отбора, а Ернандес АКО остане ще е следващото дясно крило...или десен бек, може и ляв бек! 2 месеца не му предложи договор, дори Ернандес каза, че не му предлагат....Изобщо от привличането на некъдърника Бурабия всичко се срина, защото Кольо тръгна да гради отбора около него!!! Около някакъв бездарник по схемата "Кривия"....но Бурабия не е Кривия, не е и Ернандес, напълно ПОСРЕДСТВЕН футболист е и резултатите са налице.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Onq

Мнениеот Onq » 07 дек 2015 08:18

guglata написа:За Ернандес едва ли може да се вини Спасов, искаше повече пари, а се знае политиката на клуба с високите заплати. За което е виновен виновен е, за някои неща не може да му се приписва отговорност.
Единствената ми надежда Шефа да реши да направи силен отбор е след като се направи стадион Варна, всъщност имам и някаква искрица надежда да реши да греди нещо сериозна още след ремонта на Тича, но честно казано това е не повече от 1.913%.

Кой ремонт на Тича.Този от пролетта на 2016/15/14/13/12/11/10 и т.н. Всяка година се говори за ремонт и досега нищо.Слагането на 2000 седалки ли е РЕМОНТА? Даже не ги сложиха докрай,спестиха ,за къде не знам ...

Върни се в “Черно море”