СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Clarion » 19 сеп 2011 00:05

Модераторите - това да ви е познато:
"3. Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования."
що ми триете мненията, които имат за цел само спомагане на спазването на правилата на форума?
Мене очевидното незнаене на езика ме обижда - по същата логика трябва да триете и неграмотните мнения ... обидни са :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 сеп 2011 00:10

Най-лошите две седмици за сезона и за мен (Черно море и Уулвс), при това загубите и на двата отбора са при сходни обстоятелства.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 19 сеп 2011 00:16

yavorescu написа:Най-лошите две седмици за сезона и за мен (Черно море и Уулвс), при това загубите и на двата отбора са при сходни обстоятелства.

оптимистично мислиш ...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2011 00:20

Те,че са селяни-селяни са Леванте,ама са ИСПАНСКИ селяни и тука биха били шампиони с 20 точки разлика.Въпроса е,че играят бе,могат да бягат,могат да се опъват на Реал,на Барселона,тренират и това е.Не знам защо могат да играят по 50-60 мача на сезон,а нашите клякат от умора на 25-тия...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2011 00:26

При мене има малка утреха от победата на Наполи и хехтрика на Кавани :lol: .Не съм съвсем капо от днешния ден :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 сеп 2011 00:26

Clarion написа:
yavorescu написа:Най-лошите две седмици за сезона и за мен (Черно море и Уулвс), при това загубите и на двата отбора са при сходни обстоятелства.

оптимистично мислиш ...

Имах предвид грешките в тактиката и селецкията, не правя паралел с класата на първенствата и отборите.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 19 сеп 2011 01:04

yavorescu написа:
Clarion написа:

оптимистично мислиш ...

Имах предвид грешките в тактиката и селецкията, не правя паралел с класата на първенствата и отборите.

не бе, аз за "най-лошите две седмици за сезона" - не казваш до момента, значи имаш предвид за целия сезон занапред :-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 сеп 2011 20:36

От днес нашите "приятели" от БФС вече са ОФИЦИАЛНО лигитимирани престъпници.След като Лечков бе ОСЪДЕН на 3 години условно спокойно можем да кажем,че вече и официално управлението на БФС е престъпно и от престъпници.Честито,това е първото такова ръководство на БФС :oops:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 20 сеп 2011 23:35

гледам Лийдс - МЮ:
1-во - никой да не сравнява повече Божилов с Бербатов - Божилов е много по-добър, дори и в офанзивен план
2-ро - на Сър-а не му издържаха нервите нашия да се мърдосва и го сложи центрлен защитник ... смях :-) ... че и ги нарежда в линия ... даже се й поразмърда малко

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 25 сеп 2011 18:50

хм ... направо съм затруднен в кометара ... може би десен бек - така ще ни остане останала част от терена за развитие на атаката и отправяне на завършващ удар по опразнената врата
Изображение
сн. в-к Черно Море

Върни се в “Черно море”