СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот yavorescu » 18 сеп 2011 00:29

При победа утре излизаме на второ място. При два или повече отбора с равни точки се гледат директните двубои; ние бихме Левски, а Черноморец не е играл все още с нас и тях. Въпреки по-добрата голова разлика (засега) на бургазлии, при наша победа ние сме 2-ри, Черноморец 3-ти, а Левски 4-ти.

Не съм гледал Берое-ЦСКА, така че не мога да коментирам.
Левски-Литекс беше хубав мач, искаше ми се да свърши наравно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 00:36

Левски има най-добрите като еденици играчи,проблема им е треньора Осмокласника,но нека набират пара в Подуене и да газят всичко живо около нас - Литекс,Локо Сф,ЦСКА,Лудогоец....нека ги газят и да дадат така огромна тежест на 3-те точки които взехме именно от тях :twisted: .Трябва да гледаме нашето интересче,да катурнем Литекс би било по-реално отколкото Левски на настоящия етап,макар,че ако бием утре ще ги изпреварим.Важното е да се движим пред Литекс или най-много на 1-2 точки зад тях...защото те вече си взеха 3 точки от нас в директния двубой там и ако ги водим дългосрочно...ще можем както при Бачи Кольо Мастиката като ги приемем да си позволим един стратегически хикс и пак да останем пред тях.

ПС:Пудуене може да свърши перфектна работа другия кръг като удари Дормуса насред Делиормана....чудесно за Моряците!!!Но...да си свършим НАШАТА работа утре,помогни си сам преди всичко!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 сеп 2011 00:41

Рано е да се правят сметки, но трябва да печелим мачове като този утре (вече днес се пада, май). Инак всякакви стратегии и Master ShooterMan Plans няма как да проработят :-D

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 00:51

Стратегия винаги е нужна.За мене реално можем да се преборим за медал(макар,че искам и 1-вото място),но такава цел се постига с големи победи над отборите заели 1-во и 2-ро място....защото те биейки другите дефакто удвояват нашата победа така.Когато станахме 3-ти ние бихме ЦСКА,те биха Локо Сф - прас,6 точки разлика стана,сещаш се.Не знам някой да е постигнал голяма цел без план и стратегия.Ако Бачи Кольо се беше метнал да бие Литекс навремето можеше да паднем,както и от Левски и тогава много скочиха някои,аз тука казах,че стратегически 2-та хикса са отличен ход,все пак целта беше 3-тото,а не 1-вото място тогава.Победи над 1-вия и 2-рия и в най-лошия случай - разменени равносилни резултати с другите конкуренти - Локо Сф,Локо Пд,Дормуса,Литекс,Черноморец - това е рецептата да станеш 3-ти :lol: ,а за повече - хахаха,трябват победи и равни в мачове като тоя с Литекс там дето го загубихме :roll: .Утре трябва да сме безгрешни,победа над Делиормана ни вади пред тях,следващия кръг Левски ги допотапя,ние бием Локо Сф там(Генов няма да е пак съдия) и се откъсваме кораво :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 сеп 2011 00:55

ShooterMan написа:ПС:Пудуене може да свърши перфектна работа другия кръг като удари Дормуса насред Делиормана....чудесно за Моряците!!!Но...да си свършим НАШАТА работа утре,помогни си сам преди всичко!!!

Точно обратното е по-изгодно за нас, според мен -- разбира се, при положение, че бием Рязанград утре. Левски винаги е абонат за челните места, независимо от формата и класата на треньора. Лудогорец ще глътне вода, рано или късно, а Левски ще драпа със зъби и нокти за титлата до последния момент. Ако загуби шанс отрано, ще се стремят поне да са в тройката, заради квотата в ЕКТ. И ще успеят, както винаги става.

BTW, култовия софийски квартал се изписва "ПОдуене" -- убеден съм, че знаеш това и си допуснал грешка в бързината.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 сеп 2011 01:01

ShooterMan написа:За мене реално можем да се преборим за медал(макар,че искам и 1-вото място),но такава цел се постига с големи победи над отборите заели 1-во и 2-ро място....

Абе и аз мисля така, ама нито една стратегия няма да проработи, ако губим точки вкъщи. На Ещадио да Тича трябва да сме безкомпромисни, а при гостуванията да излизаме с повече увереност и воля за победа. Няма непобедими отбори, това трябва Генов да внуши на футболистите. Със страхливи тактики и сметкаджийство може да стигнем до подножието на върха... където и сме на практика.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 сеп 2011 01:05

сметки ще правим, като преброим пилците ... дотогава трябва да трупаме зимнина :-)
мене продължава да ме притеснява събирането на много отбори в малък диапазон - както в челото, така и на опашката.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 01:09

Дали Левски ще загуби в Делиорманско или не изобщо няма да ни помогне на нас да изпреварим Бай Ганя накрая.При сегашното статукво ми се струва,че е Черно Море ще бъде допуснат в най-добрия случай до 3-тото място в класирането,а от 3-ката отпадналия НЯМА да е Левски 200% бъди убеден.Лудогорец макар и събрани набързо са напълно РЕАЛЕН конкурент за Европа и ако видим погромите в Локомотивите и анонсираните преди сезона Берое и Славия...лесно може да сметнем 2 и 2 и да излезе,че Дормуса е нашия най-голям съперник този сезон.Т.Е.....утре ний да си бием,а следващия кръг Дормуса да пада и от Левски,ако разчиташ да гълтат вода с Калиакра и Ботев Вр няма да стане....тази година златната среда е много по-слаба от предната.Миньор,Берое,Славия - 2 класи са се свлекли и както се видя са много далече от това да се опъват на нас или Дормуса и битката ни с Дормуса освен в преките двубои ще се решава и в това кой колко точки ще успее да измъкне от мачовете с Левски,ЦСКА,Литекс и евентуално тежките гостувания на Локомотивите и Черноморец...примерно.

ПС:На Тича не само,че не трябва да губим точки,тука ни трябват минимум 11-12 победи,да не кажа дори 13-14...

ПС2:За пилците съм ви казвал кога се броят!В България и в А група се броят есента,края на есенния полусезон!Защо?Защото пролетта е сезона на ку*вите и уредените мачове,сезона на ОРГАНИЗАЦИИТЕ,там където ние не сме фактор.Миналата есен и пролет вярвам ви убедиха в това.Да мачкаме ние сега,да се окопаем в железен бункер и с комфортен аванс пред когото трябва...отсега трябва да се готвим за битка и да определяме стратегиите.Сметките са част от играта.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 сеп 2011 23:08

Лош ден за зелено-белите ... и Селтик паднали
Гледах ПСВ-Аякс преди да отида на стадиона ... а бе сигурни ли сте, че в България се играе същата игра, както в другите държави??? ... да не би да са други правилата ... криви топките (от ония тренировъчните :-) ) ... по-малки вратите ... някакви тежести на краката да им слагат ... тревата да е по-висока ... полувремената да са по-дълги ...
поне Реал паднаха докато пиша ... нищожна радост в края на деня :-)
Последна промяна от Clarion на 18 сеп 2011 23:53, променено общо 1 път.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 23:47

Ако можехме да вземем гологлавия таран на Леванте(забравих му името) днес щяхме да бием с 3:0....ебаси танка,овладяване на първа топка,техника,скорост,мощ,гърдиране....Леванте е селски отбор(за Испания),но там дори селските отбори могат да играят на високи обороти.ПСВ сами от опит знаем,че включат ли на 5-та ние нямаме отговор.Не знам дали тренират по друг начин,с друга "храна",но е факт-бягат хората.Вчера видях статистика - Лео Меси с с почти 60 мача за сезона(и на какво ниво)....нашите с по 26-27...еми просто селяни,без да се тренира не става,това е.

Върни се в “Черно море”