Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот greenpeak » 15 май 2011 00:46

blue avalanche написа:А кой ще набие играчите,които не могат да играят?Като Р.Николов,например.Че от 5м,сам,не можа да уцели вратата.На него кой ще му "шибне" два?

Гледай си Левски,не се занимавай с нас, да не те псуват тука че, аз съм им достатъчен днеска.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 15 май 2011 00:50

favaca8888 написа:Дузпата за Локомотив е 100% като при нея има три фала наведнъж :

- задържане за фланелката
- игра с ръка
- удар с ръка в лицето на Лахчев.

Пийте хапчета, по-полека със злобицата и в Европа ще играе Локомотив Сф ,колкото и да не ви харесва! :lol:

да ДА да, и удар с крак в главата и направо го обезглави.Стига глупости, бе .... това са глупости Сашо беше пред вашия, вашия нямаше как да играе с топката.Това са смешни истории....За мен не беше дузпа, имаше други положения дето бяха много по-сериозни ситуации за дузпи от тая....

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 15 май 2011 00:50

ShooterMan написа:
favaca8888 написа:Дузпата за Локомотив е 100% като при нея има три фала наведнъж :

- задържане за фланелката
- игра с ръка
- удар с ръка в лицето на Лахчев.

Пийте хапчета, по-полека със злобицата и в Европа ще играе Локомотив Сф ,колкото и да не ви харесва! :lol:

Преди корнера скъсаха фанелката на Сашо и го събориха с туш.Пий си хапчетата,оставащите ви 3 мача са ви най-много 3 точки и НЯМА да играете в Европа.Кофти,но такъв е живота.

Бием Миньор, идва мача с Берое и той ще е за Нас както мача със Славия преди 3 години .. помните ли ? Победа = Европа ! Защо ? Защото Литекс ще вземе ПОНЕ точка от Локото ;] Просто да бием Миньор !!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 00:54

Предлагам даже евенуталните наказания след напълно заслужения побой над А.Г., с Калирака и Берое да ги играем на Лазур в Бургас, тъкмо да свикнем за Лига Европа 8-)
Последна промяна от Mourinio на 15 май 2011 00:55, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 00:55

Миньор не ги мисли,казах го в ПЛАНА,Миньор е запразнил,видя ги днес с Черноморец.Освен това да направят мръсно на София-винаги са на линия,убеден съм,че ще ги бием лесно,а фенове и ръководители в Перник ще се хилят след мача.Както казах,точката ни оправя напълно.1 равен на дузпаджийте докрая и това им беше.Падат от Литекс,равен със Славия,а дори си мисля,че ще се провалят още в Сливен,Лечков ако не ги бие изпада и си мисля,че ще ги бие.Много им станаха авантите,няма да посмеят да ги подпрат отново,а в Сливен ще имат нужда от помощ и то много...без нея 3:0 за Сливен е мача 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 май 2011 00:55

POPCORN написа:Гледайте Диков!Генов е получил 2 удара в гърдите след мача от човек на Черно Море :shock: :shock:

Не са били само 2 удара, а 100 тояги на голо :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 май 2011 00:57

Mourinio написа:Предлагам даже евенуталните наказания след напълно заслужения побой над А.Г., с Калирака и Берое да ги играем на Лазур в Бургас, тъкмо да свикнем за Лига Европа 8-)

За Светкавица ще свикнеш и за Поморие :mrgreen: , а наема на Лазур ти ще го плащаш :mrgreen: лично.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 00:57

ShooterMan написа:Миньор не ги мисли,казах го в ПЛАНА,Миньор е запразнил,видя ги днес с Черноморец.Освен това да направят мръсно на София-винаги са на линия,убеден съм,че ще ги бием лесно,а фенове и ръководители в Перник ще се хилят след мача.Както казах,точката ни оправя напълно.1 равен на дузпаджийте докрая и това им беше.Падат от Литекс,равен със Славия,а дори си мисля,че ще се провалят още в Сливен,Лечков ако не ги бие изпада и си мисля,че ще ги бие.Много им станаха авантите,няма да посмеят да ги подпрат отново,а в Сливен ще имат нужда от помощ и то много...без нея 3:0 за Сливен е мача 8-)

Литекс ако играе за победе ще им ги пребие, Славия са готови да се надупят обаче, Сливен ще играе за победа, борят се за спасение, там вече съдии, късмет също ще са фактор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 май 2011 00:59

Mourinio написа:Предлагам даже евенуталните наказания след напълно заслужения побой над А.Г., с Калирака и Берое да ги играем на Лазур в Бургас, тъкмо да свикнем за Лига Европа 8-)

Като са писали правилника никой не предполагал такава смелост :-) - пък и те не са длъжностни лица за самия мач ... ще ги карат по общия ред, най-много глоба за отбора ... и сряда на мач :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 май 2011 01:02

POPCORN написа:Танко ме кефи!Искам го в ЦСКА :lol: :lol:

11 човека от Локото се мъчат да вземат топката от ръцете на Танко,за да си бият центъра :mrgreen:

Върни се в “Черно море”