ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Няма такова нещо за Даксон.Договора му с Локо Пд изтече вече и който го вземе няма да им плаща нито стотинка.А за Диего-той не е собственост на Литекс вече,не съм сигурен за Чавдар Етр.,но не мисля,че бихме имали особени пречки ако го поискаме,най-малкото нямаме и конкуренция,но аз го смятам за голям талант и има място в нашия отбор.Колкото до схемата на игра-тя се определя от наличните играчи.Сега играем с 2 деф. халфа,когато имахме Кривия схемата беше с 1 деф. и 2 офанзивни,така,че в моите виждания при псистигането на плеймейкър от класа Камазола ще играе зад въпросния играч,който пък ще оперира рамо до рамо с Жоро Илиев в центъра на терена.Ако привлечем класен нападател Божилов може да бъде резерва,може и да не бъде - всичко зависи от схема,конкретен съпеник и много още неща,може да играем с 2-ма в атака,Даксон хипотетично си е дори дясно крило....места за класни играчи ще се намерят винаги на терена.Но разликата от това Черно Море да вземе медал пак и това да не вземе е в привличането на 2-ма класни играчи-плеймейкър,връткач,подавач,фаладжия и нападател-голмайстор,голаджия.Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Няма такова нещо за Даксон.Договора му с Локо Пд изтече вече и който го вземе няма да им плаща нито стотинка.
Локо Пд са спечелили делото в УЕФА и има становище. Поне такава беше информацията на някой от форума на Миньор (те щяха да го взимат зимата). Договорът е разтрогнат неправомерно, и на Локо им се дължи обезщетение. Не знам дали е вярно, но такъв играч би трябвало досега да си е намерил професионален отбор някъде, нали?
Колкото до схемата на игра-тя се определя от наличните играчи.
Това е много разпространен мит, дежурно оправдание на треньори, които нямат идея какъв стил/схема да налагат. Мисля, че Генов определено държи на 2-ма опорни, иначе срещу Видима щеше да си позволи поне един малък експеримент, след като поведохме убедително. Няма нищо лошо, и Арсенал играят със същата схема, ама стилът им е на светлинни години от нашия, както и изпълнителите.
Адемар: Идвам в ЦСКА, за да вдигна титлата
Бразилският защитник Адемар Жуниор потвърди, че е първото ново попълнение на ЦСКА за следващия сезон. Левият бек отдавна се разбра с "червените" и ще остане на "Армията" през следващите две години.
"Идвам в София, за да започна поодготовка с ЦСКА. Много съм щастлив, че ще бъда част от този голям клуб. Искам да се наложа в състава и още в първия ми сезон да вдигна титлата.
Отдавна съм се разбрал с ЦСКА - подписвам за две години. Ели Маркес ми каза само хубави неща за "червените". Доволен съм, че се събирам с Маркиньос и Мишел Платини. Искам да благодаря на всички хора в Черно море.
В този клуб ми дадоха шанс да играя за първи път в Европа. Пожелавам им много успехи", каза пред "Тема Спорт" Адемар.
Бразилският защитник Адемар Жуниор потвърди, че е първото ново попълнение на ЦСКА за следващия сезон. Левият бек отдавна се разбра с "червените" и ще остане на "Армията" през следващите две години.
"Идвам в София, за да започна поодготовка с ЦСКА. Много съм щастлив, че ще бъда част от този голям клуб. Искам да се наложа в състава и още в първия ми сезон да вдигна титлата.
Отдавна съм се разбрал с ЦСКА - подписвам за две години. Ели Маркес ми каза само хубави неща за "червените". Доволен съм, че се събирам с Маркиньос и Мишел Платини. Искам да благодаря на всички хора в Черно море.
В този клуб ми дадоха шанс да играя за първи път в Европа. Пожелавам им много успехи", каза пред "Тема Спорт" Адемар.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
поне показва някакво уважение към Черно море човека 

Всичко хубаво му желая само не и срещу нас.
-
ShooterMan
- Контакти:
Адемар е професионалист.Никога не ми е бил любимец,но се раздаваше човекът колкото може,играеше и на много постове в критични моменти.Благодарен е на клуба,ние също му благодарим за 2-те години в които игра за Черно Море.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Адемар няма шанс да е титуляр в Цска, скоро ще го разбере, че по-добре му беше при нас, но въпреки всичко му пожелавам успех срещу всички отбори с изключение на Черно море и с Цска да е след нас, а пък нека са и 2-ри
Освободи се 1 място за класен чужденец, ако и Тиаго си тръгне, ще има още едно свободно място
важното е че Камазола остава, ето това е бразилски футболист
и такива трябва да са бразилците, които взимаме...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205527 Лично на мен нищо не ми говори това момче.Ако някой има повече поглед над него нека сподели,а и ако някой пловдивчанин ако има ще е по-реално да ни отговори 
За вас моряци ний живеем...
честно казано ми е малко съмнително точно някой от пловдив да тръгне да чете тая тема...
иначе дано да е качествен... и дано ако е качествен да го вземем ние, а не славия
иначе дано да е качествен... и дано ако е качествен да го вземем ние, а не славия

Дали е вярно изобщо, може да му правят просто реклама, заради това че Генов е работил в Локо Пд, ще видим, то и за един от Нефтохимик така се говореше, май че Лефтеров се казваше, а онзи ден Генов каза, че за първи път го чува и че няма нищо вярно в писанията, че ще идва при нас...
---------------------------------------