ShooterMan написа:Боже Боже,а бе момче,тоя план е МОЙ план бе,да не е план на Генов или ТИМ?
На мен ли говориш? Отдавна не съм момче, имам три деца...
Аз прегледах програмата и съставих груб разчет на точките,а евентуално отпадане от Купата като плюс отчитам,че се изчиства пътя на ЦСКА до Финала,а те така или иначе ще са 3-ти и това пак е част от СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ми план,разбра ли?
Разбирам, но ЦСКА може да срещне Литекс/Левски на полуфинал и да загуби. Освен това, ЦСКА ще натискат много здраво в първенството за 3-то (че даже и за 2-то, за да са пред Левски), защото както каза, само спечелването на Купата гарантира участие в ЛЕ, а те ще искат вече да са се класирали чрез първенството.
Защото за разлика от тебе аз не мисля за нищо и някакво си мачле,а за цялата ситуация докрая.Защото елиминирайки ЦСКА можеше да си вкараме и адския таралеж в гащите,
Тук не съм съгласен -- всяка победа, особено над силен съперник, е психологически стимул. А подобна загуба -- точно обратното. А и успехи трудно се постигат с тънки сметки. Дух трябва. И борба, воля за победа на всяка цена.
ФИНАЛИСТА НЕ УЧАСТВА В ЕКТ ОТ МИНАЛИЯ СЕЗОН С КОЙТО ЩЕ ДА ИГРАЕ НА ФИНАЛ,С ШАМПИОН ИЛИ С 10 КРАТЕН НОСИТЕЛ НА КЕШ.ЗА ДА ИГРАЕШ ПРЕЗ КУПАТА ТРЯБВА ДА Я СПЕЧЕЛИШ,ИНАЧЕ ИГРАЕ 4-ТИЯ!РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ,НЕКА ИМА ФИНАЛ ЛИТЕКС-ЛОКО ПД,ДА БИЯТ ЛОВЕЧ,НИЕ ДА СМЕ 4-ТИ И ДА ВИДИТЕ КОЙ ЩЕ ИГРАЕ В ЕКТ

Това бях сигурен, че е така, но някой спомена, че на мача снощи коментатора казал обратното.