Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT
Каква стана тя уж само на нива можем да играем.
И какво не му хареса на първото полувреме,че затвори играта.Ами ако бяха вкарали несъществуващата дуспа и беше станал съществуващ гол,после едва ли Генов щеше да успее да си върне хубавата и спокойна игра през първата част.Колкото до Тошко той си би удара просто не влезе и чак пък 100% положение.На Д.Георгиев положението беше много по чисто само,че за какво падна неможах да разбера оставаше сам срещу вратаря не че очаквах да е вкара,май защитника им му се уригна във врата и Данито за това падна или защото не знае какво да прави като излезе сам срещу вратаря.
-
- Контакти:
На мене първото полувреме много ми хареса,но не збаравяй,че Тошко Колев и Божилов получиха тежки удари и травми в края на първата част...още тогава Тошето го смениха(влезе дясно крило на левия фланг,нямахме друг играч на пейката за този пост),а Божилов и той излезе 20 минути след него.Също и нека не се самозабравяме,не сме Барселона,0:2 на терена на Черноморец и 45 минути до края,важно беше едно нещо-не да правим глупости,а да удържим победата!Хич не ни трябваше двуостър мач,я си представи,че ни вкараха някой тъп гол още след съблекалнята?Важно беше да се удържи и сър Генов го направи,не виждам причини за каквото и да е недоволство!ПРОФЕСОРСКИ проведен мач от пейката,тотално надиграване на треньорско име като Георги Василев,гочевия отбор-без удар във вратата ни(следователно нищо съществено не е ставало пред Пиргов,нали така?).А и мисля,че единствените критични положения пред нашата врата бяха създадени от грешки на Пиргов,2-3 на брой тъпи излизания и увисвания
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Вярно е,че не им дадохме да играят,но и ние не играхме.Да си кажа честно с Генов предпочитам да не вкарваме ранен гол,защото голямата част от мача ще трябва да ги гледам в защита някак си не ми допада защитната игра обичам нападението такъв съм си.Генов първото полувреме игра на контра-атака,а второто защитно.Не издържам 45мин в нашата половина макар и нищо да не се случваше.И недей да му викаш съра,защото звучи като бъзик макар,че знам че го харесваш като треньор сър го остави за англичаните.По добре го наричай мауриньото.
Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 01.04.2011, 21:00ч
venitos написа:Честита победа на всички Моряци!!!
Отново отлична оценка на Генов!
Божилов не само, че бе отличен днес, но и започна да играе със самочувствие!
Пиргов кърти мивки с излизания!![]()
Никакви дузпи . . . за никого!
Безобразно слаб беройски Сашо!
Напред към Зона Европа!
Ти мача гледа ли бе? Сашко изчисти 2 гола от гол линията, него спънаха за дузпата с която бихме.
Мисли преди да пишеш!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
О,ше му викам СЪР и още как.Сър Генов спечели двата мача с ЦСКА и Черноморец само с тактиката си.ВИдяхме какво се случи на Левски и Черноморец срещу ЦСКА като тръгнаха да атакуват,ти май искаш и нас да бяха разнищили с бързите си крила?Генов каза-според конкретния съперник си изгражда конкретна съпротива,както и разбира се според наличния потенциал!Ние нямаме нападател в момента,как можем да играем атакуващо без нападател отпред?Бъди убеден,че на 10-ти срещу Видима ще играем много атакуващо.Това е положението,нямаме играчи от световна класа,за да налагаме тотален футбол и атака всеки мач,да не им даваме да минат центъра и т.н.Сър Генов е и още за това което направи с Божилов!Жоро при Прическата беше надорочен за некъдърник,а пролетта е най-добрия ни играч,направо е фурията на отбора ни,варненския Митко Бербатов,връшее като ураган по целия терен,по 4 човека не могат да му вземат топката,голове бележи всеки мач+асистенци,Жоро Илиев също се разигра,да не говорим за защитата ни каква е...допуснала е 2 гола в 8 мача и то и 2-та не ги броим - гол от дузпа и гол в 94 минута при свършил вече мач,цели мачове не могат да ни застрашат вратата.Ако за това не можем да го наречем СЪР не знам,все пак виж и играчите с които работи,нима тука не говорехте,че ще изпадаме със същите тези?Генов направи страхотен отбор,ако удари и ЦСКА сега не СЪР,адмирал лорд Генов ще го титулувам 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
vankata78 написа:Не те ли е срам след тези мачове на ИЛКО да напишеш такъв коментар.Колко мача исаш да ви извади.Вместо да му се радваш ти плюеш
Ми, като играе добре му се радвам. В началото като застана на вратата на Черно море куп мачове не беше пускал гол, тогава беше железен отвсякъде и му се радвах... още първия мач като изигра на вратата вече бях на мнение, че е по-добре да пази той отколкото Карамфил Илчев, въпреки че и Карамфил имаше доста мачове без гол преди контузията, но просто не ми се струваше достатъчно надежден, малкото голове се дължаха според мен до голяма степен на защитата

- zelena_varna
- Контакти:
Чак пък сър Генов... Добра игра на МОРЕТО!!!Имаха много късмет за сметка на други двубой кадето нямаха, няма да ги коментирам да не ме хваща яд
2 несъществуващи дузпи и за двата отбора, добра игра на КОЛЕВ и БОЖИЛОВ от двамата в бъдеще може да излезе много добър екип...
Дано да имат този късмет и с ЦСКА, защото в софия няма да е лесен мач... ЦСКА ще гледат да ни ударят в софия задължително но дали ще успеят ще видим... Само ЧЕРНО МОРЕ

Дано да имат този късмет и с ЦСКА, защото в софия няма да е лесен мач... ЦСКА ще гледат да ни ударят в софия задължително но дали ще успеят ще видим... Само ЧЕРНО МОРЕ
Честитя ви победата. Щастливо начало за вас и то се оказа решаващо. Предоставихме ви добър стадион, добър терен, кротка и малобройна публика от Бургас. За дузпите - нямаше ги и двете. Слаб рефер - Генов, който ощети и двата отбора...В един пост писах, че резултат различен от равенство и 0:0 е плод на случайност и се оказах прав...Явно мачът сме го гледали с различни очи, но аз смея да твърдя ( и не само аз), че снощи Черно море беше по-слаб от мачът в, който загуби преди 1 сезон в Бургас с 2:1. Тогава не заслужавахте загуба, но без да се сърдите сега победата ви беше по-скоро щастлива, но пък си е победа - другото не се брои. В София срещу ЦСКА с подобна игра ще ви трябва много късмет, а и срещу ЦСКА съдиите не само, че рядко грешат, но и ощетяват яко. Успех ви желая...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло.
Гоше не познах резултата на този мач, но преди малко ударих Ман. Юн. и съм мноооого доволен
...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- wicked1913
- Контакти:
Извинявай,че се захващам точно за тази твоя реплика ама бяхме доста повече от 60човека,но както и да е.
фалшива коса - фалшив футбол!