Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

moreto
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 11:37

Каква стана тя уж само на нива можем да играем.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 11:49

И какво не му хареса на първото полувреме,че затвори играта.Ами ако бяха вкарали несъществуващата дуспа и беше станал съществуващ гол,после едва ли Генов щеше да успее да си върне хубавата и спокойна игра през първата част.Колкото до Тошко той си би удара просто не влезе и чак пък 100% положение.На Д.Георгиев положението беше много по чисто само,че за какво падна неможах да разбера оставаше сам срещу вратаря не че очаквах да е вкара,май защитника им му се уригна във врата и Данито за това падна или защото не знае какво да прави като излезе сам срещу вратаря.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 апр 2011 12:00

На мене първото полувреме много ми хареса,но не збаравяй,че Тошко Колев и Божилов получиха тежки удари и травми в края на първата част...още тогава Тошето го смениха(влезе дясно крило на левия фланг,нямахме друг играч на пейката за този пост),а Божилов и той излезе 20 минути след него.Също и нека не се самозабравяме,не сме Барселона,0:2 на терена на Черноморец и 45 минути до края,важно беше едно нещо-не да правим глупости,а да удържим победата!Хич не ни трябваше двуостър мач,я си представи,че ни вкараха някой тъп гол още след съблекалнята?Важно беше да се удържи и сър Генов го направи,не виждам причини за каквото и да е недоволство!ПРОФЕСОРСКИ проведен мач от пейката,тотално надиграване на треньорско име като Георги Василев,гочевия отбор-без удар във вратата ни(следователно нищо съществено не е ставало пред Пиргов,нали така?).А и мисля,че единствените критични положения пред нашата врата бяха създадени от грешки на Пиргов,2-3 на брой тъпи излизания и увисвания
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 13:26

Вярно е,че не им дадохме да играят,но и ние не играхме.Да си кажа честно с Генов предпочитам да не вкарваме ранен гол,защото голямата част от мача ще трябва да ги гледам в защита някак си не ми допада защитната игра обичам нападението такъв съм си.Генов първото полувреме игра на контра-атака,а второто защитно.Не издържам 45мин в нашата половина макар и нищо да не се случваше.И недей да му викаш съра,защото звучи като бъзик макар,че знам че го харесваш като треньор сър го остави за англичаните.По добре го наричай мауриньото.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 01.04.2011, 21:00ч

Мнениеот morqche » 02 апр 2011 13:27

venitos написа:Честита победа на всички Моряци!!!
Отново отлична оценка на Генов!
Божилов не само, че бе отличен днес, но и започна да играе със самочувствие!
Пиргов кърти мивки с излизания! :)
Никакви дузпи . . . за никого!
Безобразно слаб беройски Сашо!
Напред към Зона Европа!

Ти мача гледа ли бе? Сашко изчисти 2 гола от гол линията, него спънаха за дузпата с която бихме.

Мисли преди да пишеш!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 апр 2011 14:05

О,ше му викам СЪР и още как.Сър Генов спечели двата мача с ЦСКА и Черноморец само с тактиката си.ВИдяхме какво се случи на Левски и Черноморец срещу ЦСКА като тръгнаха да атакуват,ти май искаш и нас да бяха разнищили с бързите си крила?Генов каза-според конкретния съперник си изгражда конкретна съпротива,както и разбира се според наличния потенциал!Ние нямаме нападател в момента,как можем да играем атакуващо без нападател отпред?Бъди убеден,че на 10-ти срещу Видима ще играем много атакуващо.Това е положението,нямаме играчи от световна класа,за да налагаме тотален футбол и атака всеки мач,да не им даваме да минат центъра и т.н.Сър Генов е и още за това което направи с Божилов!Жоро при Прическата беше надорочен за некъдърник,а пролетта е най-добрия ни играч,направо е фурията на отбора ни,варненския Митко Бербатов,връшее като ураган по целия терен,по 4 човека не могат да му вземат топката,голове бележи всеки мач+асистенци,Жоро Илиев също се разигра,да не говорим за защитата ни каква е...допуснала е 2 гола в 8 мача и то и 2-та не ги броим - гол от дузпа и гол в 94 минута при свършил вече мач,цели мачове не могат да ни застрашат вратата.Ако за това не можем да го наречем СЪР не знам,все пак виж и играчите с които работи,нима тука не говорехте,че ще изпадаме със същите тези?Генов направи страхотен отбор,ако удари и ЦСКА сега не СЪР,адмирал лорд Генов ще го титулувам :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2011 14:15

vankata78 написа:Не те ли е срам след тези мачове на ИЛКО да напишеш такъв коментар.Колко мача исаш да ви извади.Вместо да му се радваш ти плюеш

Ми, като играе добре му се радвам. В началото като застана на вратата на Черно море куп мачове не беше пускал гол, тогава беше железен отвсякъде и му се радвах... още първия мач като изигра на вратата вече бях на мнение, че е по-добре да пази той отколкото Карамфил Илчев, въпреки че и Карамфил имаше доста мачове без гол преди контузията, но просто не ми се струваше достатъчно надежден, малкото голове се дължаха според мен до голяма степен на защитата :!: Та..... не го казвам случайно това за Илко, защото искам да го плюя... просто казвам това, което виждам. Ако исках да го плюя, щях да го сложа при разочарованията в мача в другата тема с гласуването за играчите, но не го направих... момчето хвана дузпата все пак и не мисля, че заслужава да е там. Всеки допуска грешки, това е вярно.... но напоследък Пиргов прави страшно много неразчетени излизания.... първото полувреме нямах възможност да го гледам.... но за едно полувреме видях как след 2 негови неразчетени излизания топката беше изчистена от защитници на гол-линията... имахме късмет да имаме защитници там и да няма наоколо нападатели на Черноморец, но не всеки път ще ни спохожда такъв късмет... също така видях това, че Пиргов направи дузпа като хвана главата на Хайри вместо топката.... може след това да е имало червен картон на Хайри, но за мен имаше и чиста дузпа... Хайри игра с топката, а Пиргов му хвана главата - ако някой твърди нещо друго, значи не е гледал внимателно повторението. И последно, при гола, ако Пиргов не беше тръгнал неразчетено напред и да трябва да се връща назад, съм сигурен, че щеше да хване удара с глава и Черноморец нямаше да вкарат.... но избърза да тръгне напред и после не успя да се върне достатъчно бързо назад, за да хване топката :!: Ми, за мен това са 4 доста груби грешки и имаме късмет, че само едната доведе до гол в нашата врата и победихме. Другите му компоненти са си наред, но това трябва да се оправи, защото води до страхотна нестабилност отзад и до голове :!: Затова казвам, че може би трябва да си почине малко... да анализира играта си... че не е супермен и не може да хване всяка топка в наказателното, да действа малко по-спокойно и трезвено... а и Петър Денчев не е лош вратар, така че няма да е фатално малко да се менкат на вратарския пост според мен, може би много напрежение му се е насъбрало на Пиргов, знам ли и аз :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 02 апр 2011 15:08

Чак пък сър Генов... Добра игра на МОРЕТО!!!Имаха много късмет за сметка на други двубой кадето нямаха, няма да ги коментирам да не ме хваща яд :) 2 несъществуващи дузпи и за двата отбора, добра игра на КОЛЕВ и БОЖИЛОВ от двамата в бъдеще може да излезе много добър екип...
Дано да имат този късмет и с ЦСКА, защото в софия няма да е лесен мач... ЦСКА ще гледат да ни ударят в софия задължително но дали ще успеят ще видим... Само ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 апр 2011 18:46

Честитя ви победата. Щастливо начало за вас и то се оказа решаващо. Предоставихме ви добър стадион, добър терен, кротка и малобройна публика от Бургас. За дузпите - нямаше ги и двете. Слаб рефер - Генов, който ощети и двата отбора...В един пост писах, че резултат различен от равенство и 0:0 е плод на случайност и се оказах прав...Явно мачът сме го гледали с различни очи, но аз смея да твърдя ( и не само аз), че снощи Черно море беше по-слаб от мачът в, който загуби преди 1 сезон в Бургас с 2:1. Тогава не заслужавахте загуба, но без да се сърдите сега победата ви беше по-скоро щастлива, но пък си е победа - другото не се брои. В София срещу ЦСКА с подобна игра ще ви трябва много късмет, а и срещу ЦСКА съдиите не само, че рядко грешат, но и ощетяват яко. Успех ви желая...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло. :lol: Гоше не познах резултата на този мач, но преди малко ударих Ман. Юн. и съм мноооого доволен :) ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 02 апр 2011 19:08

Извинявай,че се захващам точно за тази твоя реплика ама бяхме доста повече от 60човека,но както и да е.
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”