Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Мнениеот HEATSEEKER » 06 мар 2011 19:18

Терена наистина е лош, спор няма.Очаквах повече от ''Локо'', но факт е че за 90минути имаха 0 удара.Съдията трябваше да даде дузпа и за нас, когато в първото полувреме, един защитник боксира топката.Без да блестим, сме си корав отбор,тук никой няма да му е лесно.
Не знам дали , някой забеляза, че за цял мач агитките не се псуваха нито 1 път.Това все пак говори добре, на фона на последната седмица.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 06 мар 2011 19:20

Теренът беше пълен та*ак, това не го отрича никой.
Но беше еднакъв и за двата отбора... Както Локо не бяха играли досега на него, така и нашите да са записали 1-2 двустранни игри на него през подготовката ;)
При Генов си мисля, че определено играем по-добре отколкото при Велизар, и ако тревата на Тича някога се оправи ще видим играта на момчетата в пълния й блясък.
Надиграхме пловдивчани и през двете полувремена, следващата седмица удряме Академик! :)
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 мар 2011 19:21

HEATSEEKER написа:Не знам дали , някой забеляза, че за цял мач агитките не се псуваха нито 1 път.Това все пак говори добре, на фона на последната седмица.

има приятелството специално между двете агитка от доста време, така че това е нещо нормално да не се псуват
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 мар 2011 20:00

Никой не отбелязва,че имаше чиста дузпа за Ч.море -в средата на второто полувреме Дани Георгиев го бутнаха в гръб в нак.поле,когато бе сам срещу вратаря :!: Съдията явно ,си ги подпираше и го беше страх да отсъди явни нарушения срещу моряците в близост и в нак. поле на Локото.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 06 мар 2011 20:07

kubik написа:Отвратителен терен/нива :x Както съм написал в нашия форум ,доволен съм от хикса.Че те нашите се чудеха в някоя военна зона бомбандирана от НАТо ли играеха или футбол в А група.А на нас силата ни е по земя с красиви и елегантни подавания и отигравания.

Да не се обиждат Моряците,ама терена им е ........... :(

От кога станахте Европейци и вие бе големи усти голямо нещо дано сте доволни от Ташко Тасев още 15 дузпи да ви дадът язък ,че сте ми симпатичен отбор но с такива изказвания на Зулума ..... САМО ТИЧА АЛЕ АЛЕ АЛЕ!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 06 мар 2011 20:08

Добър мач от към интрига и борба и ми хареса хъса и непримиримостта на нашите останали с 10 души.За терена няма какво да се каже,той се вижда,но той не може да е оправдание на локомотивци,отбор с претенции и селекция уж за Европа,за 90 минути да нямат нито един удар във вратата на Пиргов,срещу отбор останал още в трийсет и някоя минута с човек по-малко.А в същото време същия този отбор срещу тях ,въпреки че бе с човек по-малко смея да твърдя,че игра по-добре.Просто една грешка на Илко,неразчетеното му излизане ни лиши според мен от победата.Не виня Танко понеже на момента може би всеки би решил така да играе,след мача е лесно да се коментира.Но според мен с 11 човека щяхме да ги победим.От нашите днес много приятно бях изненадан от Божилов,който не игра изнесен напред,даже по-скоро си игра като офанзивен халф.Д.Георгиев също ми хареса,но само до момента в който вече свърши въздуха.Ратника просто не беше за този терен и правилно сменен.Очаквам обаче повече от Дончо,вижда се че има някакъв наредък,но отново не ми хареса,без да ангажирам никой с мнението си естествено.Камазола страшно ми хареса,усеща и вижда много добре играта,а за центр.полузащитник това е много важно.Май ще се окаже,че напускането на Димов в крайна сметка ще се окаже добре за нас.Понеже при наличието на Димов в центъра никога нямаше да потърсим друг,а сега като го нямаше,имаме късмета че ни изкочи Камазола.И последно искам да кажа без да правя крайни мнения,защото все пак са минали само два мача,но мисля че в Генов има хляб и има значително подобрение в играта ни отколкото при Велизар.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 06 мар 2011 20:12

Явно много хора от вас не са били на мача,а само са писали из форума...
От днескашния мач най-добрите играчи които се отличиха бяха Божилов,Адемар,Камазола и от части Жоро Илиев и Румбата с няколкото пробива...това е!!!!

Колкото до втората дузпа която съдията им даде - според мен нямаше такава!!!
Гледайте --> http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... =18&c=1427
Никакво докосване от страна на нашият футболист,онзи сам си падна! А какво да говорим,че на нас не ни дадоха поне 1 дузпа от 2-3 положения... ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 20:17

th3_gr3en_rapper написа:Явно много хора от вас не са били на мача,а само са писали из форума...
От днескашния мач най-добрите играчи които се отличиха бяха Божилов,Адемар,Камазола и от части Жоро Илиев и Румбата с няколкото пробива...това е!!!!

Колкото до втората дузпа която съдията им даде - според мен нямаше такава!!!
Гледайте --> http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... =18&c=1427
Никакво докосване от страна на нашият футболист,онзи сам си падна! А какво да говорим,че на нас не ни дадоха поне 1 дузпа от 2-3 положения... ;)

Чиста дузпа е това ;) Класическо спъване закъсня да го покрие...

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 06 мар 2011 20:18

Да пуснеш гол, за да стане 1:1 пък после да му мислиш как да връщаш???????
Да чакаш от умрял писмо???????
Да чакаш морето да стане на айрян???????

Стрелец, Sole, писна ми от неадекватните ви драсканици, от професионалните ви анализи и от соломоновските ви решения.

Танко Дяков ви вади гол от мрежата с цената на червен картон, жертва си гъза бе, заебава себе си в името на 1:0. Знае, че е гонен, знае, че е за червен и че изтърва мач, знае, че има 4 картона и заради тях ще изтърве още 1, но си плюе в мутрата и си спасява отбора, бе академици. И да го е направил нарочно и да го е направил заради реакция, действието му е ПРАВИЛНО!!!!

Дузпа се изтърва, но гол вкаран не се връща. Ясна ви е приказкара за боя и за е*ането. Нека та набият и та на*бат, пък ти отивай да връщаш после. А за тебе стрелец е важно явно да се изпусне питомното, за да се гони дивото. Що за дивотия, бе момче, на кой свят живееш.

Аз не съм Танко, но съм Дяков, казвам се Васил Дяков, Танко е мой брат, казвам го заради всички спекулации от видните професори до този момент.

Единственото, за което моля е да не ми триете поста, смятам, че съм сдържал нервите си достатъчно, спазил съм добрия тон и не съм обидин никого.

Само Черно море, само истинските му фенове, нямам обаче намерение да ви чета повече простотиите. Успех на всички.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 06 мар 2011 20:23

Първо да кажа на феновете на ЧМ- пичове, направо е удоволствие човек да чете коментарите ви за мача. Рядко се виждат подобни обективни коментари, особено след такъв завързан мач.
За мача - за мен реален резултат с оглед развитието на мача. Можеше и да биете, особено ако не бяхте останали с човек по-малко. Без да звучи като оправдание, но на нашите определено теренът им пречеше да покажат играта си. В случая максимата "каквото за едните, това и за другите" не е съвсем вярна - играчите на ЧМ поне са свикнали (не че сигурно и на тях не им пречи, де), а нашите пък са силни, когато играят технично (а днес това на практика беше невъзможно).
Ние спечелихме точка, но мисля, че доста други отбори няма да могат.

Върни се в “Черно море”