Черно море представи Жардел!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море представи Жардел!
До маргарина и ръсъкъту. Знаеш ли как ще доминирате - като се скриете под на баба си хвърчилото! Там им е мястото на тези с бетонните глави - ни приемат, ни предават. Специално за тези от "обора на народа" да напомням ли как тази година стигнахте до Европата. То не бяха лежанки, то не бе чудо от Локото само и само да се напъхате там където изобщо не ви е мястото. Ама нищо. До сега не ви бяха били само овчари, но тази година с жалкото ви подобие на отбор предполагам и това ще стане. Така, че плюйте и сер**е сега, че ви остава още съвсем малко. Утре като ви изплющят както винаги в Европа ще си седнете на пожълтелите си ду**та.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
[quote="Mourinio] [/quote]
Левски има най-вярната публика въпреки всичко
На мачове не ходим не заради Батков, не и заради Гонзо, ама не ти е работа да ти обяснявам защо. Вашата публика по-силна ли е? Те Спартак в Б група имат повече фенове бе
Имате смешни песни, изкопирани 1:1 от нас и ЦСКА, имате 5 знамена и няква абсурдна смешна трибуна.
Кога сте се събирали не 40 000, а 20 000 хиляди? Кога сте красили националния стадион с хореография от Български трибагреник и цветовете на отбора ви? Кога сте побеждавали отбори, които сме побеждавали ние? Никога, няма и да побеждавате. Вашата съдба е цял живот по средата, смешници. Допреди 2 години никой не знаеше че съществувате, камоли публика пък чак и ултраси да имате
"GREEN BRATS"

Левски има най-вярната публика въпреки всичко

Кога сте се събирали не 40 000, а 20 000 хиляди? Кога сте красили националния стадион с хореография от Български трибагреник и цветовете на отбора ви? Кога сте побеждавали отбори, които сме побеждавали ние? Никога, няма и да побеждавате. Вашата съдба е цял живот по средата, смешници. Допреди 2 години никой не знаеше че съществувате, камоли публика пък чак и ултраси да имате

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:MORSKI написа:АХхахаха, вие пък кои сте, че да не можем да се сравняваме с васДа не сте страшилище дори за РЕАЛ
Ние сме тези, който заедно с ЦСКА са доминирали в България и така ще бъде, а вие сте едни средняци.
Не ми разгъвай локуми как Левски и ЦСКА не били фактор в Блгария, за пореден път да ми доказваш колко не разбираш от футбол![]()
Факт е, че Черно море никога не е бил пред Левски, стига ли ти? Или то благодарение на съдиите?
Аха , значи вие сте тези дето толкова години ви пдопираха навсякъде и продължават да го правят.... И вие се пръскате в гърдите от кеф... И дори не се усещате колко жалки сте?
Значи вие сте тези, които мачкат бг. футбола и, ако някога ги ощетят сменят комисии... Ти с това ли се гордееш, Росене?
И ние средняци не сме- на теб ти се иска! Доминирате баба си доминирате- ако не е бил комунзима и централизацията ще стели да ядете дедовия!
И, няма лошо, щомс мяташ, доминирайте си със съдийски аванти- пък нека ви праскат знайни и незнайни тимчета и да им пишете историята!
Росене, аз ако не разбирам от футбол- ти с товите теории дето ми ги разви за Дембеле какво да кажа

По-добре да се спреш за малко и да минеш на кърлинг

rsk написа:А тука гледам използвате много често думата "шоп" като определение за човек, който живее в София, което определено ме шокира
Кое точно те шокира, че нещо не разбирам... То и мен ме шокира думата село за втория по големина град

Последна промяна от MORSKI на 29 юни 2010 21:45, променено общо 1 път.
rsk написа:[
Аххахаха Спартак ималио повече в "Б"... Росене просто замълчи брат...
Като не си запзонат, защо говориш и ръсиш безумие след безумие

И 20 000 събрахме на 120 километра в Бургас!
А вие откога не сте си пълнили стадиончето, а?
И откога не сте имали пъленс тадион на "титаничното си дерби" с ЦСКА...
ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ!
С тази тъпня ти изби рибата

Последна промяна от MORSKI на 29 юни 2010 21:27, променено общо 2 пъти.
[quote="rsk"]
Ти Росен ли си,пресен ли си,не знам,ама нека да ти напомня,че в последните 2 години,плачехте за наши играчи.
Първо Кривия,сега Борносузов...Като няма отктде да излъжете някой да дойде на Герена,айде ще вземате от Тича. 
Ти Росен ли си,пресен ли си,не знам,ама нека да ти напомня,че в последните 2 години,плачехте за наши играчи.

Само Черно море.
rsk написа:[
Тарикат, когато предшественика на Черно море Варна играеше футбол, че дори и с чужди отбори, вие все още не сте чували за тази игра. По това време успешно сте гонили говедата по зелените софийски поляни.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:rsk написа:[
Тарикат, когато предшественика на Черно море Варна играеше футбол, че дори и с чужди отбори, вие все още не сте чували за тази игра. По това време успешно сте гонили говедата по зелените софийски поляни.
А когато в София дойдоха Барса, Челси, Вердер вие какво сте правили

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
зеления написа:rsk написа:[
Остави го, Росен си мисли,ч е са по-велики от Реал и Барса и имат най-влеиката публика не можеща да си напълни стадиона в мач от ЕКТ

И "вечното" си дерби!
Тръгнал си да говориш за нашите фракции, ами вашите да говоря ли за тях- гугутки, гъулъби, наркоманчета и т.н... Запад, изток, Люлин

Tommi написа:зеления написа:rsk написа:[
А когато в София дойдоха Барса, Челси, Вердер вие какво сте правили
И ви надъниха шушоните с 1:17