Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот 'enki' » 30 авг 2022 21:24

Ако стягахме отбор за Европа, Сердюк със сигурност щеше да е част от него. Просто му дойде времето, изтече му договора. Същото ще стане и с Матеуш и другите португалци, ако се разиграят.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2022 21:25

Че той Иса да си тренира, какво пречи това да върнем Наско Илиев? Пак ще кажа - ако е помъдрял и порастнал - ще е разбрал, че Черно Море няма никаква вина за това, че даден треньор не го е харесвал или оценил, не е видял потенциала му. Ние наприер го виждахме и настоявахме да му се дават шансове, както на всеки друг наш юноша и сме го ценели и ценим като наше момче. Може да е стигнал и до извода, че не е бил готов тогава, не е полагал достатъчно усилия примерно, сещам се, че не беше от най-работливите. Сега е друг човек. Единия, който го изгони - Гонзо сега в Национала си го толерира всякак - пример мача в Грузия. Пак казвам - ако е помъдрял и осмислил нещата. Да седи вестникар и водоноска на треньора си в Асколи (който му казва, че не го иска в лицето) не е опция. Да се върне тук, в силен отбор, добре играещ отбор създаващ много положения - това е което може да му е от полза и да излезе пак навън. Ние добре продаваме - Патрик, Леандро, Марто Минчев, Пабло, Влатко, Илиан Младши....хич не са на по-лоши места от Асколи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 30 авг 2022 21:27

Стига сте се кахърили, Черно Море го е имало 108 години без Сердюк. Като иска на село- да отива! Сега поне ще вземем някой лев, иначе на лято- курец. Илиан го изкара от калта... Както и да е. Това естествено означава че амбициите ни за нещо повече бяха дотук. Както обикновено, междувпрочем. Не ми е ясно само защо не го прададохме лятото като имаше интерес и да проведем подготовка с нов нападател, а го даваме на тези бутафорни герои, дето ги има само защото Черепа не е решил да си търси неговото.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 30 авг 2022 21:31

Хахасх пък ние тука, тъкмо си помислих е че тази година ще е различна. Да, ама НЕ. Старата песен на нов глас, само че този път, разбиването на отбора започва отрано. Явно целта отново е златната среда. Супер.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 авг 2022 21:32

ами .....нали бяха казали, че като стане стадиона вече ще се борим повече за отличията и да играем в Европа ...сега мн средства се дават и за стадиона, но като е готов напълно вече ще може да се осигурят повече пари за заплати... сега ако даваме 4к ще може да даваме поне 10к примерно... абе то като цяло стадиона има повече смисъл да се прави ако ще имаме мачове в европа :) така че поне засега съм оптимист ...важното е да е в добро състояние отбора и с няколко попълнения да може да дръпнем ...мисля, че в момента имаме страхотни изходни позиции и ако до година-две стане и стадиона ще може да надградим.... португалците като видят новия стадион и малко им се вдигнат възнагражденията може да им се прииска да останат кой знае :)))
от всички само Сердюк ме съмняваше да остане за проекта, защото наистина има страхотни качества и може да играе по-нагоре от нашето първенство ...не очаквах точно 1948 да избере, но явно парите са доста ...щом и за трансфер дават и за заплата .....то от числата отбор няма да стане, но нека си вземат сега който си искат :))) Ради Кирилов, Ради Здравков, Сердюк, Стойчо..... и там всякаквите глупости
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 авг 2022 21:35

Vladislav написа:Стига сте се кахърили, Черно Море го е имало 108 години без Сердюк. Като иска на село- да отива! Сега поне ще вземем някой лев, иначе на лято- курец. Илиан го изкара от калта... Както и да е. Това естествено означава че амбициите ни за нещо повече бяха дотук. Както обикновено, междувпрочем. Не ми е ясно само защо не го прададохме лятото като имаше интерес и да проведем подготовка с нов нападател, а го даваме на тези бутафорни герои, дето ги има само защото Черепа не е решил да си търси неговото.

Ти ако си имал амбиции за нещо повече от 5-6 място явно нещо не си въобще в час. Ако имаше реален интерес към Жека от чужбина досега да сме го продали сто пъти.

Нашата цел ше е влизане в шестицата!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2022 21:37

Женята направи грешен избор. Това не е отбор, а проект. Смешници ритащи на село край София с 9 платени фена палячовци на които се смее цяла България. Имат президент комплексар - Цеката и нищо повече от това. Със сигурност не е мястото, където се става футболист и се печелят трофеи. Тези смешници днес ги има, утре не.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 авг 2022 21:40

ShooterMan написа:Женята направи грешен избор. Това не е отбор, а проект. Смешници ритащи на село край София с 9 платени фена палячовци на които се смее цяла България. Имат президент комплексар - Цеката и нищо повече от това. Със сигурност не е мястото, където се става футболист и се печелят трофеи. Тези смешници днес ги има, утре не.

на Жеката не му се сърдя, даде достатъчно на отбора и пари ще вземем ...мен избора ме дразни най-много :))) и то толкова, че чак ми е смешно ....по-добре в Ботев Пд да беше отишъл поне имат фенове там.... къде се забута в малоумните числа точно... даже не знам дали ще е титуляр ще бъде интересно, имат си там разните футболисти - Алекс Колев, Русев, Кирилов и т.н. ще видим .....дано поне наистина му дават мн пари - поне 20к
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 авг 2022 22:03

Жалко за Сердюк. Не очаквах,че това момче ще падне толкова ниско/за един пробит $ повече/ и да остави Морето клуб с традиции и фенове и да отиде да рита на село в един измислен отбор-еднодневка. При това положение ще подпишем с Иса който иска да се върне при нас. Но това просто ще запълни бройката, едва ли Иса може да замести Сердюк и едва ли може да е този нападател от който имаме нужда. За последния си сезон при нас отбеляза точно О гола. А един от най слабите си мачове направи точно в най важния мач за нас - баража с Арда за ЛЕ.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 авг 2022 22:26

ShooterMan написа:Ами аз предлагам един заек - резервата в Асколи и нарочен за гонене наш юноша Наско Илиев! Може пък да е помъдрял и да е разбрал, че не Черно Море е виновен, че е играл в Монтана и не е получил нужните шансове, а физкултурниците начело на Черно Море....а може и до още по-голямо помъдряване да стигне - че не е бил готов примерно. Както и да е, Ботев е дънна риба, където вече няма почти българи, тук поне има, и треньор има, у дома си ще е, че и близо до родния Добрич :)

Първо НИ каза че няма да се върне в България и второ-в края се обясни в любов на Ботев.Мислиш ли че ни трябва подобен като характер играч?Аз-твърдо не.Имаме Зак,който определено влиза във форма.Имаме една легенда като Курьор и един нападател,който показа че може да вкарва,а може и да е необходимият отборен играч.Така че,аз все още продължавам да съм оптимист и очаквам ново попълнение с оглед развоя на нещата в последните месеци.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”