ShooterMan написа:Жоро Илиев не го слагам. Приемам летоброенето СЛЕД него, 2002 хахахаха

. А и е вече на 36 години, по-скоро ветеран отклкото играч, който се развива във футбола
Единствената причина,поради която ти отговарям е.......Че черногледството ти е нереално и неестествено!!!Не искам подобни глупости,да бъдат писани.....а след това и четени!!!Виждам,че другите не ти обръщат внимание,но мен подобни писания ме дразнят!!!Глупостта винаги ме е дразнела!!!Като си говорим за лекета измежду футболистите,нали не изключваме възможността да има лекета и по трибуните и по форумите!!!От съвсем малък подобни изказвания извикваха у мен недоумение!!!Как е възможно подобно неуважение към легендите на отбора?Чувал съм иронични подмятания по адрес на железният боец ДИМИТЪР БОСНОВ!!!Когато аз започвах да гледам съзнателно футбол,той приключваше кариерата си!!!Беше любимият футболист на баща ми(лека им пръст и на двамата)!!!БОСНАТА беше най възрастния в отбора,но както винаги беше най нахъсаният!!!Какво значение имаше на колко години е?Умници като теб подхвърляха разни остроумия.....тогава форуми нямаше!!!Същите глупости видях и при края на кариерата,на моят любим футболист!!!ТОДОР МАРЕВ!!!Човекът игра,вярно и всеотдайно за този отбор 20 сезона!!!В А група,в Б група.....без да каже една дума на някого на криво!!!Без да предяви и най малка претенция,към никого!!!И в края на кариерата му се намериха умници и многознайковци.....да остроумничат тъпо!!!Сега нещо подобно демонстрираш и ти,по повод възрастта на ГЕОРГИ ИЛИЕВ!!!Нали не искаш млади?Оказва се,че и стари не искаш!!!На мен естествено,какво искаш ти,не ми дреме!!!Моето мнение е,че ако някой от малките иска да расте......може да го направи учейки се от КАПИТАНА,от МИХАИЛ ВЕНКОВ и другите опитни момчета в състава!!!Ние трябва да покажем на старите уважение,а на младите хъс и желание за изява!!!Именно поради това,не ми харесват твоят тон и твоето отношение!!!Именно поради това,си губя времето.....и си занемарявам ракията и туршията!!!