7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот icko65 » 20 сеп 2016 19:05

Има един хубав лаф:Бий за да те уважават.Но с ТИМ няма как да стане.А е било..По времето на Тича и Владислав.Уважавали са ни и са ни признавали за най-добри и като организация в клуба.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 сеп 2016 20:44

Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Но най-много ме вбесяват когато играе баскетболният ни отбор. Камен Алипиев, Матакиева, Манченко-младши и подобни боклуци много дразнят с пристрастията си.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 сеп 2016 21:09

greenpeak написа:Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Но най-много ме вбесяват когато играе баскетболният ни отбор. Камен Алипиев, Матакиева, Манченко-младши и подобни боклуци много дразнят с пристрастията си.

Тези всички са изключително комплексирани непрофесионални набедени за спортни журналисти само заради роднинското си потекло.Сигурно на всеки му е направило впечатление,че никога не произнасят името на БК"Черно море" , а винаги го наричат "отбора на Варна".А, Маткиева говори все едно пчела е ухапала по езика :mrgreen: може би се дължи на девиза : "днес по дебела от вчера" 8-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2016 22:41

Кролик написа:Коментатора на мача, според мен мачкаше топките на Г.Г. докато коментираше. То няма такова лигавене и мазнене ... после червени и сини фенове реват от Домуса, а при тях положението си е същото !

Моля те, коментаторите получават удар при всеки гол на Левски и оргазъм при такъв на Литекс или Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 сеп 2016 23:36

Sole написа:

Тези всички са изключително комплексирани непрофесионални набедени за спортни журналисти само заради роднинското си потекло.Сигурно на всеки му е направило впечатление,че никога не произнасят името на БК"Черно море" , а винаги го наричат "отбора на Варна".А, Маткиева говори все едно пчела е ухапала по езика :mrgreen: може би се дължи на девиза : "днес по дебела от вчера" 8-)

"Отбора на Варна" - направо ме вбесява.

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 21 сеп 2016 10:46

Днес "Нов спорт" написа заглавие: ЦСКА започва нов поход към купата? Коя купа, това е нов отбор, нали? Стига платена журналистика да ни припознава, хайде бе господа "Гриша - подлизурковски", четете ли форумите? Четете, но трябва да "изпълнявате" като подлоги на пук на феновете на останалите 13 отбора в ППЛ, а защо бе, нямате ли достойнство? Никоя статистика няма да признае тези мачове на "Лиска" за продължение на историята! Няма как и да стане господин Ганчев!

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 21 сеп 2016 11:21

РМС Варненски моряк написа:Днес "Нов спорт" написа заглавие: ЦСКА започва нов поход към купата? Коя купа, това е нов отбор, нали? Стига платена журналистика да ни припознава, хайде бе господа "Гриша - подлизурковски", четете ли форумите? Четете, но трябва да "изпълнявате" като подлоги на пук на феновете на останалите 13 отбора в ППЛ, а защо бе, нямате ли достойнство? Никоя статистика няма да признае тези мачове на "Лиска" за продължение на историята! Няма как и да стане господин Ганчев!

Ганчев плаща на разни сайтчета, а тези на които не платил им отнема акредитациите ако изпишат ЦСКА тире София, пълен смях, нов поход, защо тогава не игра тирето София финал за Суперкупата :D

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 сеп 2016 11:39

greenpeak написа:
Sole написа:

"Отбора на Варна" - направо ме вбесява.

Тази тройка идиоти не мога да ги понасям. Не случайно в моите младежки години Камен беше посрещан с "любезни" плакати в Конгресна..
Ако гледам баскетболен мач по ТВ, то задължително е без звук. Не се траят тия тримата селяци!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2016 23:09

След новака Дунав днес и аматьорите от Локото Сф разкриха "Ментето". Само ние играхме като мишки срещу ловешките джуджета. :twisted:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 сеп 2016 11:26

Sole написа:След новака Дунав днес и аматьорите от Локото Сф разкриха "Ментето". Само ние играхме като мишки срещу ловешките джуджета. :twisted:

Никога не сме имали шанса да излезем,срещу толкова умрял ЦСКА(или Литекс)!!!Бяха пуснали няколко футболисти,които не се познават!!!Джордан с наднормено тегло,Диого Виана на пейката.....а ние ги канехме постоянно в нашето наказателно поле и чакахме да ни вкарат!!!След тоталната преса(60 минути),срещу Лудогорец,явно се уплашихме,че не ни стига въздуха.....Какъв е стилът на ЧЕРНО МОРЕ?Въобще имаме ли стил....и какво играем?Познаваме ли противниците си?Правим ли опити да получим точна информация за тях и имаме ли някакво разузнаване!!!Срещу стегнатия,отлично играещ Дунав,излязохме с пренебрежително високомерие,което се оказа пагубно!!!Срещу смотания и скапан ЦСКА играхме като обречени....вместо да ги пресираме и натиснем!!!Готови бяха,а ние им бутнахме гювеч!!!Мисля,че заради непознаване възможностите и състоянието на тези два отбора,загубихме мачовете срещу тях!!!Играхме непредпазливо и надменно срещу Дунав,а трябваше да знаем какво ни чака!!!Играхме страхливо срещу припознатите,а трябваше да ги държим далеч от нашата врата и да ги атакуваме повече!!!Напълно погрешна тактика!!!Нямам намерение да критикувам ГОНЗО и да хвърлям упреци,но истината си е тази!!!Изпускаме футболисти,някои от които вече спазарени,като Шоко!!!Не взимаме доказани,които искат да се върнат,като Курьор!!!Гоним опитни,като Андонов и оголваме пейката!!!Гласуваме доверие на недоказани,като Малик!!!Накъде сме тръгнали?И не е ли време да се усетим?Ако ще я караме така,поне да се дават шансове на НИКОЛАЙ МИНКОВ,ИЛИЯН НЕДЕЛЧЕВ и другите млади мочета!!!Ето ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ-КАРТЕЧНИЦАТА пак вкара вчера на Розите!!!Ако сезонът ще е отново живуркане,поне да се даде път на надеждите!!!Както биха запитали в Разград,кел файда да пускаме Малик и да му плащаме за това,а нашите момчета да спят по пейките?

Върни се в “Черно море”