7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Има един хубав лаф:Бий за да те уважават.Но с ТИМ няма как да стане.А е било..По времето на Тича и Владислав.Уважавали са ни и са ни признавали за най-добри и като организация в клуба.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Но най-много ме вбесяват когато играе баскетболният ни отбор. Камен Алипиев, Матакиева, Манченко-младши и подобни боклуци много дразнят с пристрастията си.
Но най-много ме вбесяват когато играе баскетболният ни отбор. Камен Алипиев, Матакиева, Манченко-младши и подобни боклуци много дразнят с пристрастията си.
greenpeak написа:Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Тези всички са изключително комплексирани непрофесионални набедени за спортни журналисти само заради роднинското си потекло.Сигурно на всеки му е направило впечатление,че никога не произнасят името на БК"Черно море" , а винаги го наричат "отбора на Варна".А, Маткиева говори все едно пчела е ухапала по езика

Кролик написа:Коментатора на мача, според мен мачкаше топките на Г.Г. докато коментираше. То няма такова лигавене и мазнене ... после червени и сини фенове реват от Домуса, а при тях положението си е същото !
Моля те, коментаторите получават удар при всеки гол на Левски и оргазъм при такъв на Литекс или Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Sole написа:greenpeak написа:Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Тези всички са изключително комплексирани непрофесионални набедени за спортни журналисти само заради роднинското си потекло.Сигурно на всеки му е направило впечатление,че никога не произнасят името на БК"Черно море" , а винаги го наричат "отбора на Варна".А, Маткиева говори все едно пчела е ухапала по езикаможе би се дължи на девиза : "днес по дебела от вчера"
"Отбора на Варна" - направо ме вбесява.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Днес "Нов спорт" написа заглавие: ЦСКА започва нов поход към купата? Коя купа, това е нов отбор, нали? Стига платена журналистика да ни припознава, хайде бе господа "Гриша - подлизурковски", четете ли форумите? Четете, но трябва да "изпълнявате" като подлоги на пук на феновете на останалите 13 отбора в ППЛ, а защо бе, нямате ли достойнство? Никоя статистика няма да признае тези мачове на "Лиска" за продължение на историята! Няма как и да стане господин Ганчев!
РМС Варненски моряк написа:Днес "Нов спорт" написа заглавие: ЦСКА започва нов поход към купата? Коя купа, това е нов отбор, нали? Стига платена журналистика да ни припознава, хайде бе господа "Гриша - подлизурковски", четете ли форумите? Четете, но трябва да "изпълнявате" като подлоги на пук на феновете на останалите 13 отбора в ППЛ, а защо бе, нямате ли достойнство? Никоя статистика няма да признае тези мачове на "Лиска" за продължение на историята! Няма как и да стане господин Ганчев!
Ганчев плаща на разни сайтчета, а тези на които не платил им отнема акредитациите ако изпишат ЦСКА тире София, пълен смях, нов поход, защо тогава не игра тирето София финал за Суперкупата :D
greenpeak написа:Sole написа:greenpeak написа:Винаги съм се дразнил от подобен тип ТВ коментатори.
Тези всички са изключително комплексирани непрофесионални набедени за спортни журналисти само заради роднинското си потекло.Сигурно на всеки му е направило впечатление,че никога не произнасят името на БК"Черно море" , а винаги го наричат "отбора на Варна".А, Маткиева говори все едно пчела е ухапала по езикаможе би се дължи на девиза : "днес по дебела от вчера"
"Отбора на Варна" - направо ме вбесява.
Тази тройка идиоти не мога да ги понасям. Не случайно в моите младежки години Камен беше посрещан с "любезни" плакати в Конгресна..
Ако гледам баскетболен мач по ТВ, то задължително е без звук. Не се траят тия тримата селяци!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
След новака Дунав днес и аматьорите от Локото Сф разкриха "Ментето". Само ние играхме като мишки срещу ловешките джуджета. 

Sole написа:След новака Дунав днес и аматьорите от Локото Сф разкриха "Ментето". Само ние играхме като мишки срещу ловешките джуджета.
Никога не сме имали шанса да излезем,срещу толкова умрял ЦСКА(или Литекс)!!!Бяха пуснали няколко футболисти,които не се познават!!!Джордан с наднормено тегло,Диого Виана на пейката.....а ние ги канехме постоянно в нашето наказателно поле и чакахме да ни вкарат!!!След тоталната преса(60 минути),срещу Лудогорец,явно се уплашихме,че не ни стига въздуха.....Какъв е стилът на ЧЕРНО МОРЕ?Въобще имаме ли стил....и какво играем?Познаваме ли противниците си?Правим ли опити да получим точна информация за тях и имаме ли някакво разузнаване!!!Срещу стегнатия,отлично играещ Дунав,излязохме с пренебрежително високомерие,което се оказа пагубно!!!Срещу смотания и скапан ЦСКА играхме като обречени....вместо да ги пресираме и натиснем!!!Готови бяха,а ние им бутнахме гювеч!!!Мисля,че заради непознаване възможностите и състоянието на тези два отбора,загубихме мачовете срещу тях!!!Играхме непредпазливо и надменно срещу Дунав,а трябваше да знаем какво ни чака!!!Играхме страхливо срещу припознатите,а трябваше да ги държим далеч от нашата врата и да ги атакуваме повече!!!Напълно погрешна тактика!!!Нямам намерение да критикувам ГОНЗО и да хвърлям упреци,но истината си е тази!!!Изпускаме футболисти,някои от които вече спазарени,като Шоко!!!Не взимаме доказани,които искат да се върнат,като Курьор!!!Гоним опитни,като Андонов и оголваме пейката!!!Гласуваме доверие на недоказани,като Малик!!!Накъде сме тръгнали?И не е ли време да се усетим?Ако ще я караме така,поне да се дават шансове на НИКОЛАЙ МИНКОВ,ИЛИЯН НЕДЕЛЧЕВ и другите млади мочета!!!Ето ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ-КАРТЕЧНИЦАТА пак вкара вчера на Розите!!!Ако сезонът ще е отново живуркане,поне да се даде път на надеждите!!!Както биха запитали в Разград,кел файда да пускаме Малик и да му плащаме за това,а нашите момчета да спят по пейките?