Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот violetovgeneral » 20 яну 2016 05:15

Ole,ole,ole,ole,всички на колене!Не е толкова лош.28 години?Всеки сезон едно и също!Ибахти и селекцията и Тренера и стадиона и всичкото му у Варна...ХАПВАЙТЕ ЗЕЛЕ И ПИЙТЕ РАКИЙКА. Гледам си юве и ТОВА Е!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 яну 2016 12:16

Впечатленията ми са, че е класа над Бурабия, но това може да се каже и за Бекир Расим. Какво ми хареса?
- Обработва топката много бързо, а не като мароканската бежанска звезда
- подава много по-точно и на крак, което с една бърза обработка на топката гарантира и опасна атака
- техничарче е, спира и работи добре, със сигурност не е дърводелец

Какво не ми хареса?
- за атакуващ халф головете му са страшно малко
- играе една идея назад, което на нас не ни е от особена полза, не за друго, просто там е позицията на ЖОРО ИЛИЕВ.
- стила му на подаване е отново по въздуха! Това не само не ми допада, дори ме и дразни. С такъв стил гаранция ще играе около и зад центъра и ще цъка балони към Романов, Бакари, Райков и Курьор. Не харесвам подобен футбол. Ох, как не задържахме Ернандес? Един път взехме човек дето да цъка по земята само и видяхме всички какво стана.
- не ми се стори читав в единоборствата, ако ще го ползваме на задна линия - фатален недостатък
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 20 яну 2016 17:30

ShooterMan написа:Впечатленията ми са, че е класа над Бурабия, но това може да се каже и за Бекир Расим. Какво ми хареса?
- Обработва топката много бързо, а не като мароканската бежанска звезда
- подава много по-точно и на крак, което с една бърза обработка на топката гарантира и опасна атака
- техничарче е, спира и работи добре, със сигурност не е дърводелец

Какво не ми хареса?
- за атакуващ халф головете му са страшно малко
- играе една идея назад, което на нас не ни е от особена полза, не за друго, просто там е позицията на ЖОРО ИЛИЕВ.
- стила му на подаване е отново по въздуха! Това не само не ми допада, дори ме и дразни. С такъв стил гаранция ще играе около и зад центъра и ще цъка балони към Романов, Бакари, Райков и Курьор. Не харесвам подобен футбол. Ох, как не задържахме Ернандес? Един път взехме човек дето да цъка по земята само и видяхме всички какво стана.
- не ми се стори читав в единоборствата, ако ще го ползваме на задна линия - фатален недостатък

Интересното е, че според transfermarkt Ловречич играе като централен полузащитник. Да, може и да играе като офанзивен такъв, но основната му позиция е в центъра на халфовата линия. Не изключвам вариант Жоро да играе като атакуващ халф, а Ловречич да си партнира с Паланков, или Стенио.
Truth is hate for those that hate the truth.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 яну 2016 19:55

Възможно е, но по-скоро ще си партнира с Клок, а Паланков и Стенио ще са на ротация :). Не ми се струва добър в отнемане и единоборства, а зад центъра това си трябва хич да не е, box-to-box халфовете са най-важните, мисля, че на Жоро там му е най-силната страна - че е полезен във всички фази на играта....не съм убеден, че подобна ротация ще е най-добрата схема, но....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 яну 2016 10:34

На видеото се вижда къде му е позицията-в центъра,там където имаме най много възлови играчи-Жоро,Клок,Стенио,Паланков че и Дани.Наистина не видях мнго отнемания,а тази зона е много важна за всеки отбор и именно там се печелят ,или губят мачовете.Може да го вземе Адмирала,ако е решил да му смени позицията/той е майстор в това/.Аз го виждам или зад нападателя,или без договор.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 яну 2016 18:27

Черно море стартира с тренировка на пясъка. Спасов чака четирима нови
06 януари, 2016г. www.arenavarna.com
2Отборът на Черно море започна зимна подготовка днес. Футболистите се събраха в 14 часа на „Тича”, а в момента провеждат първата на пясъка на Южния плаж. Както е известно, единственото попълнение засега е Георги Илиев. Треньорът Никола Спасов обаче разкри, че иска да вземе още четрима нови – двама централни защитници, халф и нападател.

Черно море няма да взима други нови футболисти след Ловречич
21 януари, 2016г. www.arenavarna.com
Черно море почти сигурно ще привлече Аней Ловречич. Треньорът Никола Спасов разкри, че ще гледа словенския халф до края на седмицата, но на този етап е доволен от качествата му. 28-годишният футболист ще премине медицински прегледи утре.
С евентуалното му привличане селекцията в Черно море приключва. Никола Спасов разкри, че няма да взима други чужденци, а освен това разполага с достатъчно нападатели за пролетния полусезон.

P.S. Кольо пак се изметна със селекцията....всъщност, прав е Кольо - за какво са ни нападатели при положение,че разполагаме с голмайстор като Живко Петков.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 яну 2016 20:03

:o
Никакви нови !!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eYkcnpxOw20[/youtube]

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 21 яну 2016 21:01

Мисля, че селекцията тази зима e най-добрата ни от много време насам! Взехме ЦЗ (Николов), крило (Романов), върнахме Жоро Илиев и вземаме още един халф (Ловречич). Повече нападатели не ни трябват - Бакари ще се завърне, отделно може да разчитаме на Йосков, в краен случай на Петков. Повече от 3-ма човека за една позиция не трябват. Крила имаме много - Курьор, Райков, Романов, Васев, Еуженио, Неделчев. Това са цели 6 играча за 2 позиции. При такова наличие на флангови играчи може Еуженио да се ползва като алтернатива на Венков. Положението при централните защитници не е толкова лошо, колкото си мислим. Единствените такива наистина са Траянов и Николов, но да не забравяме, че винаги може да се разчита на Паланков (който се справя много добре като защитник), на Станчев, даже и на Стенио. Халфовата ни линия е най-силното звено в отбора - Жоро Илиев, Дани Георгиев, Клок, Паланков, Стенио, Расим, Ловречич. Имаме количество, качество и разнообразие. Съставът е окомплектован за пролетния дял на шампионата. При едно евентуално спечелване на купата от страна на Берое, четвъртото място ще ни даде възможност да играем в евротурнирите. Дори и да не се случи това при отсъствието на Литекс спокойно може да се опита атака на тройката - разликата със Славия е 5 точки, а тази със старозагорци е 8 точки. И двата отбора не са от най-постоянните (не, че ние сме много постоянни), а ние традиционно правим по-силен пролетен дял. Едно евентуално класиране допълнително ще даде ентусиазъм както на фенове, така и на собствениците (надявам се). Повторно участие в европейските турнири още повече ще затвърди нуждата от стадион Варна! Покрай стадиона е вързано и бъдещето на отбора - с модерен такъв могат да афишират високи цели, да се привличат качествени играчи както и да бъдат задържани такива!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2016 22:46

thisisthelife написа:Мисля, че селекцията тази зима e най-добрата ни от много време насам! Взехме ЦЗ (Николов), крило (Романов), върнахме Жоро Илиев и вземаме още един халф (Ловречич). Повече нападатели не ни трябват - Бакари ще се завърне, отделно може да разчитаме на Йосков, в краен случай на Петков. Повече от 3-ма човека за една позиция не трябват. Крила имаме много - Курьор, Райков, Романов, Васев, Еуженио, Неделчев. Това са цели 6 играча за 2 позиции. При такова наличие на флангови играчи може Еуженио да се ползва като алтернатива на Венков. Положението при централните защитници не е толкова лошо, колкото си мислим. Единствените такива наистина са Траянов и Николов, но да не забравяме, че винаги може да се разчита на Паланков (който се справя много добре като защитник), на Станчев, даже и на Стенио. Халфовата ни линия е най-силното звено в отбора - Жоро Илиев, Дани Георгиев, Клок, Паланков, Стенио, Расим, Ловречич. Имаме количество, качество и разнообразие. Съставът е окомплектован за пролетния дял на шампионата. При едно евентуално спечелване на купата от страна на Берое, четвъртото място ще ни даде възможност да играем в евротурнирите. Дори и да не се случи това при отсъствието на Литекс спокойно може да се опита атака на тройката - разликата със Славия е 5 точки, а тази със старозагорци е 8 точки. И двата отбора не са от най-постоянните (не, че ние сме много постоянни), а ние традиционно правим по-силен пролетен дял. Едно евентуално класиране допълнително ще даде ентусиазъм както на фенове, така и на собствениците (надявам се). Повторно участие в европейските турнири още повече ще затвърди нуждата от стадион Варна! Покрай стадиона е вързано и бъдещето на отбора - с модерен такъв могат да афишират високи цели, да се привличат качествени играчи както и да бъдат задържани такива!

Георги Илиев се върна сам. ;)
А с Ловречич,доколкото знам,все още не сте подписали. :?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 яну 2016 01:13

Ловречич със сигурност не е излишен! Все пак ни напуснаха ДВАМА полузащитници - Марчин и Бурабия. Въпроса е доколко ще пасне в схемата на отбора! Казвам ПАСНЕ, а не схемата да се напасва към него, така, както Кольо правеше цяла есен заради цигането от Мароко и видяхме резултата какъв беше. Има качества, личи си, добър е, със сигурност, обаче не е по-добър от Жоро Илиев и дано не се стига до ротации в които трябва да се жертват качествата му, за да намерим място на словенеца.

Върни се в “Черно море”