Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Успех Моряци!Цяла България е с Вас тази вечер 

Пфф направо нямам търпение вече.Нека да си пожелаем късмет и победа тази вечер..
Желая ви късмет и успех днес 
Никак няма да е изненада, ако измъкнете Х от там.

Никак няма да е изненада, ако измъкнете Х от там.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ РЕЗЕРВА СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ
Станислав Манолев няма да попадне в титулярния състав на ПСВ Айндховен за първия мач от третия квалификационен кръг от Лига Европа срещу Черно море. Самият Манолев, който бе засечен пред съблекалнята на ПСВ, 80 минути преди началото на мача, сподели за Дарик, че ще бъде сред резервите.
Бившият футболист на Литекс не скри, че се чувства много щастлив от трансфера си в Айндховен и малко след това излезе на терена, за да разговаря около 10 минути с играчите на Черно море.
ПСВ Айндховен – Черно море стартира в 21.45 часа българско време.
Станислав Манолев няма да попадне в титулярния състав на ПСВ Айндховен за първия мач от третия квалификационен кръг от Лига Европа срещу Черно море. Самият Манолев, който бе засечен пред съблекалнята на ПСВ, 80 минути преди началото на мача, сподели за Дарик, че ще бъде сред резервите.
Бившият футболист на Литекс не скри, че се чувства много щастлив от трансфера си в Айндховен и малко след това излезе на терена, за да разговаря около 10 минути с играчите на Черно море.
ПСВ Айндховен – Черно море стартира в 21.45 часа българско време.

Явно има моряци в Айндховен! Чува се Тича, Тича

даите 1 линк дето не спира , аз имам 4-5 ама гледам 1мин. и ми изписва нещо и спира :@

litex02 написа:даите 1 линк дето не спира , аз имам 4-5 ама гледам 1мин. и ми изписва нещо и спира :@
От тук като пуснеш линка чрез SopCast се гледа чудесно без да насича. Но трябва да си свалиш програмата.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44382&part=sports
batty написа:litex02 написа:даите 1 линк дето не спира , аз имам 4-5 ама гледам 1мин. и ми изписва нещо и спира :@
От тук като пуснеш линка чрез SopCast се гледа чудесно без да насича. Но трябва да си свалиш програмата.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44382&part=sports
i pri men e perfe sys Sopcast-a

ЛЕВСКАР до гроб!