Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
За съжаление нямах жъзможност да гледам мача на живо, но от това което видях, продължавам да твърдя че не вземем ли нападател няма как да се получат нещата. Мишо Лазаров е също много слаб в дясно. Лично аз очаквах Танко и Сашко да са централни а Колито да е десен бек, но........ Успех на реванша и дано имаме късмет на жребия утре 

- Sagittarius
В интерес на истината си прав,Мишко беше много слаб,но Миро се справи отлично,просто имаше малшанс да не им надупчи още 1-2 гола.Най-слаб обаче беше Жорката Илиев.Контузен беше,не е във форма,всеки пас сбърка,изобщо не му е времето още да влиза да играе,Даниел Георгиев много по-добре се справи от него.Кака обаче беше класи под нивото на Електричков,който за мене играе все по-добре,днес беше много подвижен и много опасен,но малко прекалява с индивидуализма-това го отдавам по-скоро на липса на сработка с останалите момчета.Пиргов беше железен на вратата,Сашко също,Кулито и той.Ради Бачев доказа,че Адемар щом получи картотека ще стане резерва,толкова си може.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Cherno More написа:За съжаление нямах жъзможност да гледам мача на живо, но от това което видях, продължавам да твърдя че не вземем ли нападател няма как да се получат нещата. Мишо Лазаров е също много слаб в дясно. Лично аз очаквах Танко и Сашко да са централни а Колито да е десен бек, но........ Успех на реванша и дано имаме късмет на жребия утре
За разлика от теб аз имах възможност да гледам мача на живо, но от стадиона или от където и да си гледал срещата заключенията ни са еднакви - трябва централен нападател. На всяка цена! А също и десен бек.
Не съм съгласен с Sagittarius, че Жоро е бил слаб. Днес целият ни отбор нямаше ден. Пък и как да има като сме играли само една контрола. То селските отборчета досега навъртяха по 3 - 4, но ние да не сме луди... И моля ви не ми говорете, че и Левски били така - демек с 1 контрола и т.н. и т.н.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
допълни Спасов, който призна, че в отбора няма да има повече трансфери.
В Гонг поне така пише нападател-мечта явно няма да има.
В Гонг поне така пише нападател-мечта явно няма да има.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
ми как да има като той подписа с Литекс снощи 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
-
- Контакти:
Много много много лошо. Без нападател няма да стане, и снощи се потвърди за пореден път това нещо. Дано Колю крие нещо и вземе някой нападател, защото ще ние доста трудно.
За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта

MORSKI написа:За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта![]()
Не плюй по Здравко. Той е един от най - добрите български футболисти. За съжаление той не е таран а крило. За "нападателя мечта" се заговори доста след като Електричката беше подписал договор с нас. Аз все още се надявам нашето ръководство да се вземе в ръце и да привлече сериозен, доказал се нападател и качествен десен бек.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:MORSKI написа:За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта![]()
Не плюй по Здравко. Той е един от най - добрите български футболисти. За съжаление той не е таран а крило. За "нападателя мечта" се заговори доста след като Електричката беше подписал договор с нас. Аз все още се надявам нашето ръководство да се вземе в ръце и да привлече сериозен, доказал се нападател и качествен десен бек.
Ще плюя когото искам първо- и второ не ме кефи теснолинейката и никога не ми е харесвал

- Sagittarius
Електричков вчера беше на ниво,само загатна каква класа има.Подвижен,повратлив,бърз....именно от това негово щъкане наляво-надясно Миро Манолов получи 3-4 шанса да стреля необезпокояван от границата на малкия пеналт!3 с глава,1 с крак...малшанс,спокойно можеше да отбележи хеттрик.И това при положение,че онези играеха сгъстено отзад,Здравко направо ги разката първото полувреме,но после не му стигнаха силите,очевидно не е във формата си все още,а и не е добре сработен с другите-няколко пъти прекали с индивидуалната игра.На мене ми направо много добро впечатление и навлезе ли във форма ще истински тероризатор на защитите,човека който ще дава нужните свободни пространства пред Миро Манолов да бележи голове.Това ще стане.От Миро по-добър нападател в България няма,но както казах и преди - задължително трябва да подобри играта си с глава,което му е куцащото звено въпреки добрия му ръст,физика и отскок.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"