Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Инженера

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Инженера » 20 дек 2013 17:30

Треньор на годината - Стойчо Стоев!Аз от кога съм казал за него, всички ми се смяха и викаха кой е този Стойчо Стоев, ето сега видяхте, аз съм го забелязал още преди 2 години, когато наистина освен, че никой не го е чувал, камоли е смятал, че има качества да стане най-добър!После да не се чудите и за другите, които съм ги забелязал и се смеете, че са били в Любимец и да не станат и те имена и да бъдат в челото на класациите догодина ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 дек 2013 00:28

Бате Мишо, наистина прекаляваш... На всяка манджа мерудия и проява на класическия синдром "аз казах, ли". Не е никак чудно, че някои от съфорумниците се изнервят. Тези класации, както знаем много добре, може да си ги сложим на... радара (или на радиолокационната станция, както предпочиташ).

Стойчо Стоев може и наистина да е добър треньор, времето ще покаже. С изграден отбор (при това с пари) понякога е много лесно, а пък имаха и щур късмет в Европа (и с жребия за групите, и в почти всички мачове). В първенството изтърваха солидна преднина и нищо чудно накрая да духат супата. Изключително неприятно впечатление ми направи нескромното му поведение на церемонията -- благодари на собственика, че е взел прозорливото решение да го назначи. Що за безочие? Останал бях с впечатлението, че е скромен човек, но може и да съм се излъгал. На мен нахалните и високомерни люде не ми се нравят.

Ако искаш да си полезен на клуба, пътя го знаеш. Някак си ще успееш да преглътнеш овчата физиономия на паразита Великов. Тук, в този форум, няма как да си полезен с това поведение. Приеми го като приятелски съвет.

Инженера

Мнениеот Инженера » 21 дек 2013 11:20

Абе не знам какъв щур късмет е имал, само знам че ако на мястото на Лудогорец бяха Левски или Цска щяха да са на последно място с я има, я няма 1 точка и голова разлика 1:10+. И стига с този изграден отбор, Петев какъв треньор е, 2 години се проваля с едни и същи турнири тръгва да пази резулати срещу Динамо З и Слован Братислава и получава 2 гола за 10 минути с великата си тактика...Заслуга за европохода на този иначе измислен отбор с парите на БМФ има само Стойчо Стоев, аз от кога го исках при нас, сега вече може само да мечтаем за него, но на този етап съм доволен и от Гонзо, само трябва да забрави за ченгесарите, че го гледам последните дни все с тях, с ченгетата и доносниците!

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 21 дек 2013 11:53

добре де, няма ли модератори в тая група, докога ще търпим това противно лай*о - Инженера. Толкова ли няма кой да го банне :idea:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 дек 2013 12:10

Инженера написа:Заслуга за европохода на този иначе измислен отбор с парите на БМФ има само Стойчо Стоев, аз от кога го исках при нас, сега вече може само да мечтаем за него

Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 дек 2013 12:27

yavorescu написа:
Инженера написа:Заслуга за европохода на този иначе измислен отбор с парите на БМФ има само Стойчо Стоев, аз от кога го исках при нас, сега вече може само да мечтаем за него

Изображение

от 4erno-more на 21 Дек 2013 11:53
добре де, няма ли модератори в тая група, докога ще търпим това противно лай*о - Инженера. Толкова ли няма кой да го банне :idea:

Хахахаха, нервите на някои съфорумници не издържат :mrgreen: :lol: ! Една от малкото верни и точни приказки на тъй наречения "стрелец", "гъзец" или както и да се нарича там, беше за ла.ното, дето колкото и да дърпаш синджира за водата на казанчето, все плува отгоре и не заминава по канала, хахаха. Много точно попадение, въпреки, че беше дадено за един друг посетител на форума ни (почитател на Левски), но в пълна сила важащо за г-н Индж :mrgreen: Така че, колкото и да дърпате синджира колеги, ла.нцето няма да потегли по ла.нопровода към шахтата, ами ще продължи да си плува на повърхността, като виртуално понамирисва и дразни оченцата ви!!! Или свиквайте, или бъдете благодарни, че поне наистина не мирише, щото тогава.. съвсем щяхме да свием кръга на все още изявяващите мнение в тоя форум?!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Инженера

Мнениеот Инженера » 21 дек 2013 12:57

Мисля, че пракалявате, аз не съм като вас по-младите със стабилна нервна система да търпя непрестанни простотии и наистина типично по български изпитвате удоволствие от това да обиждате другите. Аз съм интелигентен човека с висока култура и морал, аз не съм си позволил да обиждам някого от вас, с когото аз имам различно мнение, наистина малко са такива в този форум, които разбират от футбол, но не съм го наричал с такива фекални епитети, както и да е, на някои просто такава им е културата и морала, аз ще продължавам да си изкавам моята гледна точка и накрая аз пак ще излизам прав!На мен футболът винаги ми е бил хоби,на времето съм бил много навътре с нещата, който иска да вярва и да не вярва, аз каквото съм постигнал и направил за футболисти и треньори, а и не само за тях и на бизнесмени помагали на Черно Море, те си го знаят и са ми благодарни!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 22 дек 2013 20:21

Капитанът е много вероятно да не играе напролет...
За по-сигурно Бергонси го гласете за неговото място.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 22 дек 2013 20:59

ralimavridov написа:Капитанът е много вероятно да не играе напролет...
За по-сигурно Бергонси го гласете за неговото място.

Трансфер в чужбина?
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”