Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Мнениеот Clarion » 04 мар 2012 23:19

blue avalanche написа:
Clarion написа:а бе, ти май си фен на Левски, колкото аз съм фен на Барселона, а? виждам, че не ходиш на мачове на "любимия" си отбор, поне някой фен артикул имаш ли? тениска? ходил ли си на Герена? да не се окаже аз да съм гледал Левски по стадионите повече пъти от тебе, а? да не говорим, че дори и съм го подкрепял на стадиона в ШЛ ... е, поне докато вашите си ви подкрепяха, щото след 3-те комични гола в мрежата на Никито настана грозна гледка ...

Тениска? На вашите фанелки така ли им викате?Тенис ли играете с тях?Щото нашите са футболни!
"...виждам, че не ходиш на мачове на "любимия" си отбор..."
В "кристалната топка" ли го виждаш?Дъндолк,Калмар,АИК...Така добре ли е?Като за несофиянец...
Аз колкото пари съм оставил в магазина на Левски,ти толкова не си оставил на вашия стадион.Анцузи,фанелки,маратонки,шалове...И за мен и за жена ми.
ПП.А ти днес беше ли на стадиона?Вашите да подкрепиш?

фЛанелки :-) и пак фЛанелки ... очевидно не е правописна грешка, незнание просто :-) и маратонките си за маратон ли ги ползваш ... заяждаш се само за глупости - важното в случая е, че аз лично не мога да разбера подобни фенове - футбола за мене е игра за тези, които са на стадионите. публиката УЧАСТВА в това, което се случва по време на мач ... няма как цял сезон пред телевизора да подкрепяш отбора си - просто не си част от футбола (да оставим настрана, че по телевизора и не можеш въобще да съдиш и за играта на отборите ... ама никак даже!)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 01:46

Clarion написа:фЛанелки :-) и пак фЛанелки ... очевидно не е правописна грешка, незнание просто :-) и маратонките си за маратон ли ги ползваш ... заяждаш се само за глупости - важното в случая е, че аз лично не мога да разбера подобни фенове - футбола за мене е игра за тези, които са на стадионите. публиката УЧАСТВА в това, което се случва по време на мач ... няма как цял сезон пред телевизора да подкрепяш отбора си - просто не си част от футбола (да оставим настрана, че по телевизора и не можеш въобще да съдиш и за играта на отборите ... ама никак даже!)

А ти днеска откъде съдеше за играта на отборите?
Нали не искаш да кажеш,че трябва всяка седмица да харча по 80лв.,за да ходя на мачове?Да не говорим-да си зарежа работата?Няма ли да ми излезе малко "солено"?
ПП.Фанелки и пак фанелки
http://pravopisen.onlinerechnik.com/dum ... 0%BB%D0%B0 :o
Очевидно не е правописна грешка.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 мар 2012 09:11

blue avalanche, ама ти не си бил от София? :)
Е, ама така кажи бе, сладур, с такива като теб не може да се спори. Вие сте голяма работа, сърцата ви са сини или червени (нищо че сигурно имам повече гостувания отколкото ти мачове на Левски), мразите много противника и феновете му (бай Георги от същия град/село), абе вие знаете две и двеста. Направо сте над нас отвсякъде, чак ме е срам да те заговоря за футбол. :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 мар 2012 09:45

И аз мислех че е от София, но сега ми е интересно от кое село е синия професор.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 мар 2012 09:59

ОСТАВЕТЕ ГО професора телевизионен фен!
Аз не мога да си намеря място , че ги изтървахме ,вие с тоя търсач на силни усещания се занимавате !
ex Popeye

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 10:37

boys85 написа:blue avalanche, ама ти не си бил от София? :)
Е, ама така кажи бе, сладур, с такива като теб не може да се спори. Вие сте голяма работа, сърцата ви са сини или червени (нищо че сигурно имам повече гостувания отколкото ти мачове на Левски), мразите много противника и феновете му (бай Георги от същия град/село), абе вие знаете две и двеста. Направо сте над нас отвсякъде, чак ме е срам да те заговоря за футбол. :lol:

1.Това е то,да си фен на отбор,който има привърженици на всякъде,а не само в една паланка.И то не всички,нали?Не знам колко "гостувания" имаш,но "великите" фенове на "морето",не могат да напълнят собственото си стадионче.Иначе тръгнали да се подиграват...
2.Имам приятели и съученици,които са цесекари.Как мислиш,дали ги мразя?
3.Според теб Реал М трябва да има фенове САМО в Мадрид,Ман Юн-САМО в Манчестер и т.н.И НИТО един фен на Ч.море не гледа
4.Оня,с орела на аватара,да не би да е във Варна и да ходи по мачовете?Иначе е голям фен на Ливърпул.Само дето и той е от онези-дистанционните!А онези,дето преди всеки мач оревават орталъка за линкове?Те какви са?
ПП.Знам,че,за варненец, да "говори" с някой за нещо значи да го обижда.Винаги съм го знаел.Вие просто го потвърждавате...

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 мар 2012 10:46

колега не ни занимавай със себе си и не сравнявай нито феновете , нито отборчето си с със световни колоси щот пак обираш краставиците , а вчера и вашето стадионче не се пръскаше по шевовете :o .
ex Popeye

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 мар 2012 11:13

Един от най-добрите ни мачове на Герена. Следващия път може и да бием.

Изненадаха ме тези дълги подавания към Паломино и Дончо, това не е (или поне не би трябвало да е) нашия стил. Фернандес беше абсолютен анонимник на крилото. Смяната закъсня, и не трябваше да е само една. Голът на Дончо беше от страхотна класа; жалко, че такива проблясъци виждаме веднъж на сезон. Камазола, Жоро Илиев и Сашко бяха навсякъде. Централните защитници се справиха по-добре, отколкото очаквах, като Попов беше по-сигурния от двамата (отново учудващо).

Генов не трябваше да говори за супер класата на Левски и липсата на такава у нас, така само подбива самочувствието на играчите.

Левски с тази игра ще стане шампион, ама таратанци. Видя се и кой е по-грубия отбор.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 мар 2012 11:43

Много съм ядосан и раздвоен..
Все пак трябва да отбележим,че играхме много добре,имахме повече положения и жалко че не ги вкарахме.
От друга страна Левски днеска бяха неузнаваеми,направо си блачеха за бой.Според мен днеска ги спаси класата и рутината на домакина но и най-вече късмета.Лудогорец е няколко класи над този отбор,нензам ако няма договорка как могат да станат шампиони.Само Диамунтен и Жуниньо ми харесаха и вратаря..
Ако всеки мач играем така можем да вземем 30 точки пролетта.Все пак най-тежкото гостуване мина
Паломино ако си вкарваше положенията нямаше да играе при нас,футболисти имаме.
Много ми харесаха Сашко,Ивелин Янев,Паломино,Дончо(днес и дано не се възгордее много),Жоро и Камазола.Централните се справиха,но Фернандес не ми хареса.Божилов на моменти.
Денчев трябва да бие аутове по цял ден.Все в тъч била ли такава работа направо смешно..

Генов направо ми къса нервите с тези изказвания,изобщо радвам се,че играчи като Божилов,Дончо,Сашко,Сашо,Камазола имат футболно самочувствие така да кажа,а и целия ни отбор като цяло.Генов и Жоро Илиев понякога правят много тъпи изказвания.И така да е аз не го приемам това..

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 мар 2012 12:01

blue avalanche написа:...

1. Вашето "фенство" се изразява да се делите от малки на левскари и цесекари, без да може да си представите, че човек може да бъде на друг отбор в България. Под нивото ви е да сте фенове на местния отбор в града или ако сте от село на съседния голям град отбора. Редовното обяснение е, "ама отборът от моя град като е в Б или В група да нямам право на любим отбор ли?" - сякаш е забранено да ходиш на мачове в долните дивизии или на отбори извън тройката в А група. Да не говорим за често срещания въпрос от такива като им кажеш за кой отбор си - "А от Цска и Левски?" :lol:
2. За омразата го казах на майтап, щото в това се изразява подражаването ви на феновете на двата софийски "гранда".
3. Да, задължително! Аз също симпатизирам на чужд отбор, но никога няма да се нарека негов фен. Фенове са му тези, които са му ходили от малки на мачове, които са живели от малки в града на този отбор и са попили любовта към него. Останалото е подражание. Примерно "феновете" на Арсенал в България никога няма да разберат, колкото и да се опитват, омразата към Тотнъм. Просто трябва да са живяли в Северен Лондон за да разберат какво значи това противопоставяне между феновете на тези два клуба.
4. "Оня, с орела на аватара" съм сигурен, че е живял достатъчно във Варна и е ходил на достатъчно мачове за да попие от любовта към Черно Море. Останалото съм ти го обяснил в т.3.

П.С. Не те обиждам, просто те гледам с пренебрежение, защото се опитваш да принизяваш нашия клуб и нас като фенове, само защото си си избрал някакъв отбор едва ли не от уикипедията дето се вика, а нямаш кой знае колко общо с него...утре някой по твоята логика може да ми каже бе кви сте вие Черно Море, смешници, ние на Ноу Камп каква публика събираме и какъв футбол играем... :mrgreen:

П.С.2. Не си интересен, нито успяваш да ни жегнеш с нещо...само си досаден :arrow:

Върни се в “Черно море”