СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 23:01

cristely написа:Не ни трябват врагове като сме такива приятели-моряци.
Поздрав за всички.

Браво, бе човек. От къде ги изрови тези мои любимци? :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 сеп 2011 23:03

Още един специално за теб:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 сеп 2011 23:20

Ще престанете ли да се дразните най-накрая? Темата за Божилов е нескончаема, и е време да се съгласим, че има хора на различни (даже противоположни) мнения. Както казват англичаните, we have to agree to disagree.

За мен лично, квалификации от сорта Божилов == Кройф или Божилов == Бербатов са прекалени. Както и Божилов === статист/фигурант -- те са в другата крайност.

Има елементи от спора, за които Грийнпийк/Морския имат право, но и такива, за които Стрелеца/Зеления не грешат. Истината е по средата и с риск на налея нафта в огъня ще си позволя да коментирам (100% лично мнение):

- Божилов е основен играч в сегашната схема, която налага Генов, заради задържането на топката и биткаджийството. Откъде мислите се получават тези празни пространства за останалите играчи? На Божилов му скачат по двама (може би не само Матеус го мисли за нападател), но той в повечето случаи съумява да запази топката и да я подаде на някой свободен. Божилов е черноработник, а в нашия отбор имаме нужда от 11 такива. Точка за отбора на Зеления.
- Извеждащите му пасове са точни като посока, но прекалено дълги и следователно безполезни. Много трябва да работи в тази насока, а и не само в тази. Точка за Грийнпийк.
- Удари от всякакво разстояние опитва сравнително рядко, и почти винаги са неточни. Пак точка за Грийнпийк.
- Работи за отбора, не се лакоми при всяка ситуация (освен в случаите, когато има повиквателна от Матеус). Точка за Стрелеца.
- Статистиката за един полузащитник не е само голове и асистенции. Специално асистенциите са най-съмнителния елемент от нея, защото чуквайки топката към съотборник при пряк свободен удар (и впоследствие гол) се води, чисто технически, асистенция. (Каква асистенция е това? Но ти се пише във "визитката" :-)) Липсват данни за спечелени единоборства (въздушни и шпагати), пресечени пасове, процент успешни пасове, съотношение на отправени пасове (напред/назад/наляво/надясно) и т.н. От друга страна, наличните данни за Божилов са доста зле за поста *атакуващ* халф, трябва да признаем. Но си представете какво би могло да бъде с Ратников на този пост (подсказка: двуцифрено число загубени топки и оттам контраатаки на противника) или Жоро Илиев с Камазола+Петков/Стоянов отзад (подсказка: безидейност и оттам беззъба атака). Поделени точки между лагера на Грийнпийк и Зеления.
- ...Няма да продължавам по-нататък,,,

И не, не е вярно, че при тази статистика сядаш на пейката. Рууни и Торес не седнаха на пейката миналия сезон. Кевин Дойл не е на пейката на Уулвс/Ирландия, въпреки че играе като нападател и е доказан "анти-голмайстор". Има неща в играта на определени футболисти, които говорят повече от статистиката и печелят доверието на треньора, а оттам и титулярното им място в отбора.

Хайде да се радваме на отбора и играчите, които имаме, a?. Нека има и критика (в никакъв случай на стадиона!), да не ги превъзнасяме излишно, но и да не ги провъзгласяваме за жонгльори или футболни инвалиди. От играещите на този пост футболисти в "А" група колко могат да заменят/изместят Божилов?
Последна промяна от yavorescu на 15 сеп 2011 23:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 23:26

cristely написа:Още един специално за теб:

Ееее, направо изби рибата. :lol: :lol: :lol: Голяма музика. Да ме прощават по-младите, ама ... Айде да не казвам нищо, че пак ще започнат едни дискусии...
Иначе освен Слейд имам и много други любими състави - на първо място Пърпъл и Битълс, но и Рейнбол, Юрая, Куин и още доста други.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 сеп 2011 23:33

И за лека нощ:

Е, и сега има хубава музика. Въпрос на вкус е кой кои групи ще слуша.

П.П. Утре ще ти пусна малко "съвременна" музика :)

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 сеп 2011 23:34

аз казвах ли ви преди месеци - Явореску - Президент ... или поне Кмет ... не е късно все още :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 23:37

Clarion написа:аз казвах ли ви преди месеци - Явореску - Президент ... или поне Кмет ... не е късно все още :-)

Нали! Тъй ги "измазни", че и вълкът остана сит и агнето цяло. ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 сеп 2011 09:25

Clarion написа:аз казвах ли ви преди месеци - Явореску - Президент ... или поне Кмет ... не е късно все още :-)

Clarion, Явореску е прав в голяма част от вижданията си. И има доста добър поглед в/у играта.
Единствено не съм съгласен, че №14 бил биткаджия и чернорaботник :mrgreen: .
Имам молба към стрелеца и зеления, давам им един тел. (+359 52 30 22 43) и адрес:

http://chernomorepfc.bg/bg/kontakti/

Моля ги, да уведомят клубното ръководство за факта, че №14 е ХАЛФ (като Кройф).
В нашият клуб това не го знаят, и водят Божилов на позиция FORWARD:

http://chernomorepfc.bg/eng/index.html

14 Georgi Bozhilov
Height: 190 cm
Weight: 78 kg
39/8
Position: FORWARD

Предварително им благодаря.
Последна промяна от greenpeak на 16 сеп 2011 10:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 сеп 2011 10:23

зеления написа:

Явореску = Кмет :geek:
Може да удари една ръка за лампи на Тича :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 сеп 2011 12:19

Кролик написа:
зеления написа:

Явореску = Кмет :geek:
Може да удари една ръка за лампи на Тича :mrgreen:

И за тоалетни :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”