Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Eastern » 07 ное 2015 12:38

Изчетох всички мнения ,някой позитивни ,други критични ,трети извънземни :) . Аз мисля че точно на стадиона трябва да се покаже недоволството към играчи и трньори! След победа трябва да ги аплодираме след загуба навеждаме главите и пак ги аплодираме обаче след поредица от слаби и бездушни мачове трябва ли да ги аплодираме? Не мисля. Точно обратното ,трябва да им се покаже че честта на клубът е на първо място не може 10 мача или колкото са там да разхождат зелено-белите фланелки и когато те си решават тогава да играят!На Спасов трябва да му се покаже (никой не говори за оставка) че предпочитаме загуби с раздаване и сърцата игра на наши юноши отколкото измъчени победи с разни лигльовци дето пет пари не дават за Черно Море и при първа възможност ще отидат в друг отбор! Упорството му с налагането на любимците му също трябва да спре защото е вярно че винаги сме били средняшки отбор ама такъв безидеен футбол аз не съм гледал! И какъв е изводът че докато не покажем че не искаме да гледаме такава пародия на футбол ,треньори и играчи ще си избират кога да играят и кога да се скатават а ние феновете и юношите (хората които обичат ЧЕРНО МОРЕ) ще страдаме и ще се нареждаме един друг!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Onq

Мнениеот Onq » 07 ное 2015 13:10

Eastern написа:Изчетох всички мнения ,някой позитивни ,други критични ,трети извънземни :) . Аз мисля че точно на стадиона трябва да се покаже недоволството към играчи и трньори! След победа трябва да ги аплодираме след загуба навеждаме главите и пак ги аплодираме обаче след поредица от слаби и бездушни мачове трябва ли да ги аплодираме? Не мисля. Точно обратното ,трябва да им се покаже че честта на клубът е на първо място не може 10 мача или колкото са там да разхождат зелено-белите фланелки и когато те си решават тогава да играят!На Спасов трябва да му се покаже (никой не говори за оставка) че предпочитаме загуби с раздаване и сърцата игра на наши юноши отколкото измъчени победи с разни лигльовци дето пет пари не дават за Черно Море и при първа възможност ще отидат в друг отбор! Упорството му с налагането на любимците му също трябва да спре защото е вярно че винаги сме били средняшки отбор ама такъв безидеен футбол аз не съм гледал! И какъв е изводът че докато не покажем че не искаме да гледаме такава пародия на футбол ,треньори и играчи ще си избират кога да играят и кога да се скатават а ние феновете и юношите (хората които обичат ЧЕРНО МОРЕ) ще страдаме и ще се нареждаме един друг!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Първото нормално мнение в този форум след 1000000000 поста :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 ное 2015 22:53

Ето я историята на Ванката, който превърна Кольо Спасов в адмирал. Вижте защо на личната му карта пише Черно море...(снимки)
http://petel.bg/Eto-ya-istoriyata-na-Va ... i-__133191
:)

helemong
Контакти:

Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Мнениеот helemong » 08 ное 2015 21:14

Мнениеот ShooterMan на 08 Ное 2015 10:58
Ами протестите и НЕДОВОЛСТВОТО бяха чути от наставника и резултатите започнаха да се появяват!!! Доколкото помня още след мача с Пирин Зеления точно за тези ротации беше казал - Еуженио на крилото и Курьор в атака! СЛЕД МАЧА С ПИРИН!!! Колко кръга трябваше да ядем пердах и да ставаме за СМЯХ къде ли не, вкл. и във Варна, за да изхвърчат някои футболисти от титулярния състав? Чак когато се заклати треньорския стол тогава....простотии, можеше да имаме поне 5-6 точки отгоре ако не беше инатът на Кольо! Иначе резултата е повече от добър и ще вдъхне увереност на отбора. Курьор направи страхотен мач просто, също много силно игра и Жиньо в защита, Еуженио и второто полувреме на Бурабия също бяха добри. За да кажем, че има резултати са ни нужни 2-3 победи и то над стойностни отбори, щото срещу водещите 4 отбора сме спечелили точно 2 точици! Честита победа 8-)

Бях изненадан от категоричната победа, но вече ми се изясни че бе спечелена от щангиста и стрелеца които "наредиха" състава и "разклатиха" на Кольо ... от трите дългото. Още ли има "заблудени" които си мислят, че ръководството, футболистите и треньора спечелиха двете купи преди месеци. Това си бяха купи спечелени от агитката и останалите фенове анализатори... . Нямате ли малко свян да се извините за глупостите, които сте изписали и изрекли преди дни и в годините назад по адрес на АДМИРАЛА. Кому е необходимо освен на враговете на Черно море да се повтарят стари грешки.

ShooterMan
Контакти:

Re: Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2015 23:37

Никой НИЩО лошо не е казал за АДМИРАЛА, намери някое предно мнение и го постни....!!! Именно недоволството поразбуди звяра от летаргията, иначе пак щеше да гледаш Бижо отпред и загуба от Монтана. Междудругото, това ни е ПЪРВИЯТ добър мач този сезон, по-точно добро полувреме имахме плюс един 15-20 минути с Лудогорец! Наистина, добре, че имаше фенове да не стоят като ЗАСПАЛИ ПУКАЛИ, а изразиха мнение, че да се усетят хората, че вълната на славата е хубаво нещо, но работата е в настоящето :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 ное 2015 10:41

Eastern написа:Аз мисля че точно на стадиона трябва да се покаже недоволството към играчи и трньори!

След последния съдийски сигнал -- да, показвай недоволството си колкото искаш. Но по време на мача всяко освиркване, подвикване, обида и псувня могат да имат само и единствено негативен ефект. Ти ако бачкаш и някой непрекъснато ти крещи какъв некадърник си и те псува още при първата грешка, ще бъдеш ли мотивиран да подобриш трудовото си представяне? Ще бъдеш ли окрилен да защитиш честта на компанията? По-скоро ще се случи точно обратното. Толкова по отношение на 12-ия играч.

Аз съм виждал далеч по-дълбоки кризи и слаби игри през годините. Винаги сме излизали от дупката. Повечето ни играчи се стараят, това поне не може да се отрече и затова след загубите аз ги аплодирам с наведена глава.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 ное 2015 10:57

Ти си приличен десен бек. Работлив футболист, но без особена техника и скорост, със сигурност не си нито феноменален, нито един от най-добрите на поста си. Контузваш се за повече от месец, после съвсем очаквано си резерва и малко неочаквано играеш извън позиция (като централен защитник и халф). И хоп, "логичното" се случва -- получаваш повиквателна за националния отбор. Честито на Станчев, но определено ми убягва нишката в последователната мисъл на премъдрия специалист Петев...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 ное 2015 12:40

yavorescu написа:Ти си приличен десен бек. Работлив футболист, но без особена техника и скорост, със сигурност не си нито феноменален, нито един от най-добрите на поста си. Контузваш се за повече от месец, после съвсем очаквано си резерва и малко неочаквано играеш извън позиция (като централен защитник и халф). И хоп, "логичното" се случва -- получаваш повиквателна за националния отбор. Честито на Станчев, но определено ми убягва нишката в последователната мисъл на премъдрия специалист Петев...

Убягва ти щото я няма ... успех на Станчев !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 ное 2015 15:42

Кролик написа:
yavorescu написа:Ти си приличен десен бек. Работлив футболист, но без особена техника и скорост, със сигурност не си нито феноменален, нито един от най-добрите на поста си. Контузваш се за повече от месец, после съвсем очаквано си резерва и малко неочаквано играеш извън позиция (като централен защитник и халф). И хоп, "логичното" се случва -- получаваш повиквателна за националния отбор. Честито на Станчев, но определено ми убягва нишката в последователната мисъл на премъдрия специалист Петев...

Убягва ти щото я няма ... успех на Станчев !

Успех и на четиримата повикани/желая завръщане в отбора ни живи и здрави/.А Петев...какво логично се е случило в нашият футбол през последните години,че търсим логика и в Петев.Да не забравяме че негова милост е продукт на същото това безвремие в нашият БГ футбол.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

helemong
Контакти:

Re: Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Мнениеот helemong » 09 ное 2015 16:10

Забравил си как плюеше по Кольо и как Кривия му редял състава. Имаш доста мнения в миналото анти-Кольо, но искаш поне едно. Ето едно:

ShooterMan на 09 Ное 2010 20:35
Кольо Спасов не е никакъв треньор!Мотиватор може,да обединява различни характери-да,дълго време го правеше,но провалът му е неминуем.И само да припомня,че първия мач с Щутгарт в София го печелехме на 101%,ако Кольо не беше омазал състава като прати Шерифа десен бек,а Домакинов централен и по-лошото,на вратата вместо отличния срещу Макаби Карамфил Илчев прати молдовския ни гробокопач-Хмарук.Така Марио Гомез набързо блъсна 2 гола,за които бяха виновни само Домакинката и Хмарук,единия 100% на Хмарук.А В Германия след като ги е надъхал,мотивирал и след като поведаха 0:2 в 83 минута....с 2 смени още и с налични на терена нападатели...какво говорим изобщо?Финала за Купата само той го провали,не за друго,а защото 10 дни преди това беше смазал Литекс с 2:1,ама смазал с игра,можеше да е 5:0 с 4-4-2 схема,напред Миро и Андонов,които буквално ги попиляха...и отива на Финал,стрхаливо,само с Миро напред...да ги лъже при все,че нашия отбор няма нито опита,нито рутината на Литекс и в такава битка си е просто обречен,както и стана,центриране,грешка на нашия приятел от Пловдив,0:1 и край,върви изравнявай с Тигран Гарабахтсян :lol: .Кольо може само да го похвали човек,че докара от Португалия много класни двама чужденци като Периш и Рикардо,но в треньорската си немощ си спомнете,че през зоната на Периш влизаха головете в нашата врата,щото Кольо му даваше свободно да бяга като изоглавен напреде,а отзаде няма никой,в Германия точно от там дойдоха и двата гола на Щутгарт.3-ти станахме благодарение на други хора,начело с Кривия+Миро Манолов,Юруков,защитата,Пиргов и игралите по половин сезон Борносузов и Жоро Илиев....това беше,те играеха много силно и му покриваха глупостите,но точно в този сезон този гений например падна в Петрич,пускаше Жоро Илиев централен нападател и падна във Варна от Черноморец,буквално се остави да изхвърчим от Купата на мач с Миньор дето ги смазахме 1 полувреме,водехме и вместо да ги довършим....айде,че ме хваща яд,за този така голям тренер Спасов

Върни се в “Черно море”