Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно море-Берое 03.11.2015г

Мнениеот КироВарна » 06 ное 2015 10:25

ShooterMan написа:Братле, остави, не спори с хора изпаднали в абстиненцията на Спасов. Има някакви смятащи, че "верен фен" означава тяхното мнение. Филмирали се от кадрите по стадионите в Англия...има много малоумници вземащи примери от там и задължително ги съчетават чат пат и с хулигански изцепки, слагат фред пери и сещаш се, филмчето е пълно :lol: . Някак не взимат пример от Испания, Реал М и Барселона като не играят нищо какво става по трибуните! Бели кърпички и освиркване е имало по Гуардиола....по Меси, по Роналдо! Ха-ха! Какъв отбор е Реал М, какъв е Барселона сравнени с някакви английски въшльовци! Много е просто - играе отбора добре, развива се - феновете подкрепят...НЕ играе добре, НЕ се развива - НЕ подкрепят! Тука вина имаме и ние разбира се. От мача в Минск виждаме какви ги вършим, нали? Коментираме, говорим си тука, че сме гола вода, ставаме за смях мач след мач в елита, но мазохистично си траеме и вярваме в чудото. Ха-ха. Дори и днес не е имало и едно даже освиркване...може би това дава криле на нашия стратег да налага доказаните си инвалиди, които домъкна и тези, които странно защо реши, че са победители! Ха-ха, и на малките деца е ясно кои точно играчи бяха движещата сила в спечелването на Купата! Повечето от тях разбира се по една или друга причина не са в Черно Море вече, някои са контузени, а другите - просто нямат такава роля на терена, че да придават облик от отбора...

Нагледах се на ТИЧА и се начетох във форума на постоянни плюнки и хули,от определени хора(все едни и същи),към играчите,треньорите и ръководството на любимия ми отбор!!!В това мнение на многоуважавания от мен Стрелец,се натъкнах на думичките "някакви"и "малоумници"по адрес на привържениците,които не плюят!!!Аз съм доста докачлив човек,но приемам епитета "молоумници" като комплимент!!!Защото ТОЗИ КЛУБ е имал много тежки моменти в стогодишната си история!!!Много по тежки от настоящия!!!И винаги е оцелявал,благодарение на "малоумниците"!!!Малоумник ли е великият ТОДОР МАРЕВ,че не отиде в ЦСКА,а в добро и в лошо изигра двайсетина сезона за ЛЮБИМИЯ ОТБОР?Малоумник ли е великият СТЕФАН БОГОМИЛОВ,че не отиде в Славия или друг софийски отбор,а остана да ни радва и както МАРАТА не забрави че е израснал на 300 метра от стадиона!!!Малоумник ли е великия АНДРЕЙ СТОЯНОВ,на когото при приключване на кариерата,беше предложено да играе за милиционерския Спартак....и да си заработи милиционерски привилегии,но той гордо отказа?Малоумници ли са ДИМИТЪР БОСНОВ,ПЛАМЕН ХРИСТОВ,ДАМЯН ГЕОРГИЕВ,СИМЕОН НИНОВ и много други,които играха за жълти стотинки,но никога не предадоха отбора!!!Малоумници ли са ентусиастите,които създадоха и извисиха ТИЧА и ВЛАДИСЛАВ!!!Ходели са пешком до други градове за да изиграят,поредния мач!!!И за какво?За нищо!!!Само за отбора и за едната чест!!! ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ !!! Никога не казаха лоша дума и не се оплакаха!!!Като е тежко,навеждаш глава и упорито вървиш напред....като истински малоумник!!!Единственото,което знаеш и си повтаряш е,че този свят се крепи на "малоумниците"!!!Тези,които не мрънкат и не се оплакват!!!Тези,които ако търсят виновен,започват от себе си,а не започват веднага да плюят другите!!!Това е лесно,но нищо не допринася!!!Трудното,но правилното е друго!!!Ненапразно започнах с великите ни футболисти,устояли на изкушенията!!!Много труден избор е,да откажеш на ЦСКА!!!Практически се отказваш от офицерски чин,голяма заплата и губиш шанса да си титуляр в националния отбор!!!Това е в личен план!!!Мнозина не устояха на изкушението!!!Аз искам в тази връзка да изтъкна само,че когато подкрепяш е по важно да мислиш за тези ,които подкрепяш!!!За КЛУБА и за ОТБОРА!!!Играем зле,губим мачове с безобразна игра!!!Това е повече от очевидно!!!Но не е повод(според мен) да започваме с убийствени критики и обидни епитети към играчите!!!Трябва да им покажем,че сме с тях,че сме едно цяло и заедно ще се вдигнем!!!Какъв фен си,ако се радваш на победите...а следващата неделя псуваш своите,защото са загубили?Разбирачи като бай Мишо,които мълчаха докато печелехме и сега пак изпълзяха,защото плюейки плуват в свои води!!!Аз не искам да съм такъв!!!Аз съм малоумник и ще подкрепям ЧЕРНО МОРЕ в добро и в лошо,вярвайки че помагам и надявайки се,че почувствали нашата подкрепа момчетата по бързо да се вдигнат!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ.....и за мен е чест,че съм фен на ЧЕРНО МОРЕ !!!Пълен малоумник!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Кролик » 06 ное 2015 12:50

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1526360

Това е анализа на Добри. Точно описание на вълненията ни във форума..
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Черно море-Берое 03.11.2015г

Мнениеот icko65 » 06 ное 2015 13:26

Кролик написа:Момчета, ужасно ме дразните с глупостите си. Единия ще сменя треньора, другия ни обяснява как нарочно сме падали миналата пролет, че да се правим на умрели ... Държа отново, за пореден път да ви кажа, че всички смятаме, че в момента отбора НЕ играе футбол. Няма спор !! Ама да редите състава и да сменяте треньора е пълна глупост ! Първо защото от мен и от Вас НИЩО не зависи, за добро или лошо. После защото футболната история е доказала, че сме посредствен и средняшки отбор (макар и да не ни се иска) ! Както виждате ТИМ не искат и не правят нищо повече от това да не изпаднем и да сме си точно този средняшки отбор. Накрая, повтарям един съвет от мен - ако искате да сте Шампиони и да вдигате Купи, си изберете друг отбор !

Искаш да кажеш че и при изградена база/стадион/пак няма да се прави качествена селекция и Черно море никога повече след Владислав и Тича няма да се бори за шампион на България?Щото сме посредствен отбор и има Левски ЦСКА Литекс Лудогорец Берое...Аре бегай!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 ное 2015 13:37

icko65 написа:
Кролик написа:Момчета, ужасно ме дразните с глупостите си. Единия ще сменя треньора, другия ни обяснява как нарочно сме падали миналата пролет, че да се правим на умрели ... Държа отново, за пореден път да ви кажа, че всички смятаме, че в момента отбора НЕ играе футбол. Няма спор !! Ама да редите състава и да сменяте треньора е пълна глупост ! Първо защото от мен и от Вас НИЩО не зависи, за добро или лошо. После защото футболната история е доказала, че сме посредствен и средняшки отбор (макар и да не ни се иска) ! Както виждате ТИМ не искат и не правят нищо повече от това да не изпаднем и да сме си точно този средняшки отбор. Накрая, повтарям един съвет от мен - ако искате да сте Шампиони и да вдигате Купи, си изберете друг отбор !

Искаш да кажеш че и при изградена база/стадион/пак няма да се прави качествена селекция и Черно море никога повече след Владислав и Тича няма да се бори за шампион на България?Щото сме посредствен отбор и има Левски ЦСКА Литекс Лудогорец Берое...Аре бегай!

Не казвам, че не можем да станем. Казвам че ръководството не иска ! Изброените отбори, не са нищо повече от нас, просто шефовете им искат да са първи! Само там е разликата, спред мен !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 ное 2015 14:02

Аз мисля че както поискаха Купата така ще поискат и титлата.Но на дневен ред им е стадиона/Варна и Тича/.Даже още след пълния ремонт на Тича-с осветление и ново тревно покритие ще помислят за играчи с които да се борят за титла.Ама никога...и да си търсим друг отбор!?Несериозно е.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 ное 2015 19:22

icko65 написа:Аз мисля че както поискаха Купата така ще поискат и титлата.Но на дневен ред им е стадиона/Варна и Тича/.Даже още след пълния ремонт на Тича-с осветление и ново тревно покритие ще помислят за играчи с които да се борят за титла.Ама никога...и да си търсим друг отбор!?Несериозно е.

Вярвай ми и аз искам да сме постоянни и да се борим за титлата всеки сезон ! Продължавам обаче да не вярвам в желанието на ТИМ.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 ное 2015 19:26

Ха,Добри е преписвал от мен,или мисли като мен/което не го вярвам мно де/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 ное 2015 09:39

Готвача написа:Ха,Добри е преписвал от мен,или мисли като мен/което не го вярвам мно де/.

Може да не ти се вярва,но не му е за първи път да преписва!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 ное 2015 10:50

КироВарна написа:
Готвача написа:Ха,Добри е преписвал от мен,или мисли като мен/което не го вярвам мно де/.

Може да не ти се вярва,но не му е за първи път да преписва!!!

Вярвам че преписва,но не ми се вярва че мислим еднакво. :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 ное 2015 10:52

Ванката - човекът, който превърна Никола Спасов в адмирал
Дали сме първи или последни, винаги с теб ще бъдем Черно море....
Статията може да прочетете тук - http://www.varna.utre.bg/2015/11/07/346 ... _v_admiral

Само респект и дълбоко уважение към такива хора!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”