ShooterMan написа:Братле, остави, не спори с хора изпаднали в абстиненцията на Спасов. Има някакви смятащи, че "верен фен" означава тяхното мнение. Филмирали се от кадрите по стадионите в Англия...има много малоумници вземащи примери от там и задължително ги съчетават чат пат и с хулигански изцепки, слагат фред пери и сещаш се, филмчето е пълно. Някак не взимат пример от Испания, Реал М и Барселона като не играят нищо какво става по трибуните! Бели кърпички и освиркване е имало по Гуардиола....по Меси, по Роналдо! Ха-ха! Какъв отбор е Реал М, какъв е Барселона сравнени с някакви английски въшльовци! Много е просто - играе отбора добре, развива се - феновете подкрепят...НЕ играе добре, НЕ се развива - НЕ подкрепят! Тука вина имаме и ние разбира се. От мача в Минск виждаме какви ги вършим, нали? Коментираме, говорим си тука, че сме гола вода, ставаме за смях мач след мач в елита, но мазохистично си траеме и вярваме в чудото. Ха-ха. Дори и днес не е имало и едно даже освиркване...може би това дава криле на нашия стратег да налага доказаните си инвалиди, които домъкна и тези, които странно защо реши, че са победители! Ха-ха, и на малките деца е ясно кои точно играчи бяха движещата сила в спечелването на Купата! Повечето от тях разбира се по една или друга причина не са в Черно Море вече, някои са контузени, а другите - просто нямат такава роля на терена, че да придават облик от отбора...
Нагледах се на ТИЧА и се начетох във форума на постоянни плюнки и хули,от определени хора(все едни и същи),към играчите,треньорите и ръководството на любимия ми отбор!!!В това мнение на многоуважавания от мен Стрелец,се натъкнах на думичките "някакви"и "малоумници"по адрес на привържениците,които не плюят!!!Аз съм доста докачлив човек,но приемам епитета "молоумници" като комплимент!!!Защото ТОЗИ КЛУБ е имал много тежки моменти в стогодишната си история!!!Много по тежки от настоящия!!!И винаги е оцелявал,благодарение на "малоумниците"!!!Малоумник ли е великият ТОДОР МАРЕВ,че не отиде в ЦСКА,а в добро и в лошо изигра двайсетина сезона за ЛЮБИМИЯ ОТБОР?Малоумник ли е великият СТЕФАН БОГОМИЛОВ,че не отиде в Славия или друг софийски отбор,а остана да ни радва и както МАРАТА не забрави че е израснал на 300 метра от стадиона!!!Малоумник ли е великия АНДРЕЙ СТОЯНОВ,на когото при приключване на кариерата,беше предложено да играе за милиционерския Спартак....и да си заработи милиционерски привилегии,но той гордо отказа?Малоумници ли са ДИМИТЪР БОСНОВ,ПЛАМЕН ХРИСТОВ,ДАМЯН ГЕОРГИЕВ,СИМЕОН НИНОВ и много други,които играха за жълти стотинки,но никога не предадоха отбора!!!Малоумници ли са ентусиастите,които създадоха и извисиха ТИЧА и ВЛАДИСЛАВ!!!Ходели са пешком до други градове за да изиграят,поредния мач!!!И за какво?За нищо!!!Само за отбора и за едната чест!!! ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ !!! Никога не казаха лоша дума и не се оплакаха!!!Като е тежко,навеждаш глава и упорито вървиш напред....като истински малоумник!!!Единственото,което знаеш и си повтаряш е,че този свят се крепи на "малоумниците"!!!Тези,които не мрънкат и не се оплакват!!!Тези,които ако търсят виновен,започват от себе си,а не започват веднага да плюят другите!!!Това е лесно,но нищо не допринася!!!Трудното,но правилното е друго!!!Ненапразно започнах с великите ни футболисти,устояли на изкушенията!!!Много труден избор е,да откажеш на ЦСКА!!!Практически се отказваш от офицерски чин,голяма заплата и губиш шанса да си титуляр в националния отбор!!!Това е в личен план!!!Мнозина не устояха на изкушението!!!Аз искам в тази връзка да изтъкна само,че когато подкрепяш е по важно да мислиш за тези ,които подкрепяш!!!За КЛУБА и за ОТБОРА!!!Играем зле,губим мачове с безобразна игра!!!Това е повече от очевидно!!!Но не е повод(според мен) да започваме с убийствени критики и обидни епитети към играчите!!!Трябва да им покажем,че сме с тях,че сме едно цяло и заедно ще се вдигнем!!!Какъв фен си,ако се радваш на победите...а следващата неделя псуваш своите,защото са загубили?Разбирачи като бай Мишо,които мълчаха докато печелехме и сега пак изпълзяха,защото плюейки плуват в свои води!!!Аз не искам да съм такъв!!!Аз съм малоумник и ще подкрепям ЧЕРНО МОРЕ в добро и в лошо,вярвайки че помагам и надявайки се,че почувствали нашата подкрепа момчетата по бързо да се вдигнат!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ.....и за мен е чест,че съм фен на ЧЕРНО МОРЕ !!!Пълен малоумник!!!