СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

helemong
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот helemong » 13 сеп 2011 17:30

Зеления според мен е по-добре да изоставиш тази дискусия с грийнпик,защото той има друго виждане за играта футбол различно от нашето.След като вкарва толкова много статистика като аргумент подходящ за други спортове дискусията ви е безпредметна.
Грийнпик извън сухата статистика Божилов с топка в крака прави уникални неща,които 95% от футболистите в А група не могат.Да видиш горното от играч в зеленобяла фланелка на любимия стадион е истинска наслада.Ако махнем нашите зелени очила все пак Божилов бе един от тримата повикани от Матеус без да има мениджър,а в единственото си досега интервю Камазола призна,че в отбора ни само Г.Илиев и Г.Божилов притежават средно европейска класа.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 17:37

Той няма отговор, горкия зелен :mrgreen: .

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 сеп 2011 19:15

greenpeak написа:Той няма отговор, горкия зелен :mrgreen: .

Спирам изобщо да ти чета простотиите! Ако беше фен на друг отбор (не съм сигурен, че не си) отдавна да съм ти теглил майната въпреки, че може да отнеса бан. А за моя акъл не дей да даваш становище, че нито си ми на акъла, нито на образованието, нито на нивото ми! Ясно!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 19:26

Кофти ми е за теб, зеления.
Не си достоен опонент :mrgreen: .

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 13 сеп 2011 20:26

helemong написа:Ако махнем нашите зелени очила все пак Божилов бе един от тримата повикани от Матеус без да има мениджър,а в единственото си досега интервю Камазола призна,че в отбора ни само Г.Илиев и Г.Божилов притежават средно европейска класа.

Ами това не може да се отрече,повикаха Божилката в национала.А сухата статистика подвежда яко.Защото ако гледаме само статистиката.........абе greenpeak,ти защо си фен на Черно Море?
Чисто статистически въпрос.....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 21:31

Точно защото съм фен на отбора повече от 30 години си умирам от яд, като гледам играта на Бижилов :mrgreen: .
Препоръчвам да гледате записи на петте ни мача до сега, и ще разберете за какво говоря.
Статистиката е достатъчно показателна за играта му в нападение, в нея няма скрито покрито. Там не можеш да се скриеш зад останалите в отбора.

До тук сме вкарали 8 гола, един е на Божилов - още в първия мач.
От тук на татък Божилов няма нищо общо с останалите ни седем гола (НИКАКВО УЧАСТИЕ), абсолютно по никакъв начин, просто е СТАТИСТ и гледа от близо, или е на пейката.

1кр. ЧМ - Монтана 2-0: 1-0 гол на Божилов(след стат. пол.)- голът му бе супер спор няма;
2-0 Камазола ( след стат. пол.)
2кр. ЧМ-Левски 3-1: 1-0 Капитанов (комбинацията бе Капитанов-Ж. Илиев-Капитанов-Паломино-Дончо- гол Капитанов):
2-0 Паломино (самостоят. пробив);
3-1 Гравесена (асистира Ж. Илиев, а Божилов вече бе на пеиката заменен от Гравесена :mrgreen: ).
3кр.Враца-ЧМ 0-1: 0-1 Румбата (стат. полож., а Божилов вече бе на пейката заменен от Румбата :mrgreen: ).
4кр. ЧМ-Миньор 2-0: 1-0 Ж.Илиев (комбинацията бе Жоро-Паломино-добавка на Жоро);
2-0 Капитанов (асистенция на Паломино след пробив по крилото). И при двата гола Божилов гледа дори не е от близо.
5кр.Литекс-ЧМ1-0: Божилов беше пълен статист, точно в мача в който го нямаше Паломино, и трябваше той да поеме отговорността. При условие, че това е първи официален мач на Миро като титуляр от две години.

А знаете ли колко удара има Божилов в мачовете ни и какви, в посока чуждата врата :mrgreen: ?
Гледайте ги на запис и ще видите! СМЯХ-на пръстите на едната ми ръка.

А зощо Матеус го извика в национала,........., защото немеца е идиот и други му селектират играчите :mrgreen: .

Най резултатните ни мачове ги има в нета и могат да се видят.

Статистиката му за миналата година е в 31 мача-4 гола, мисля, че толкова бяха :mrgreen: .

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 13 сеп 2011 21:45

greenpeak написа:Най резултатните ни мачове ги има в нета и могат да се видят.

Аз не разбрах защо ,кое,какво харесваш в отбора Черно Море???
Аз като се запалих(наследих го дори!) по отбора,не можех много да се хваля със статистика.Ти Защо.....?

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 13 сеп 2011 22:23

А ве ти да не си Спартаклия под прикритие? :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 сеп 2011 22:47

greenpeak написа:.

Колега, от постовете ти прозира само ненавист и омраза към Божилов. Всички разбрахме, че не го харесваш. Имаш ли какво още да добавиш срещу него и да приключим с анализите ти. БТВ, ако направиш анализ на останалите футболисти ще намериш поне 5-6 които да оплюеш още повече ако използваш същите критерии. Струва ми се, че е време да спреш с негативизма и да се зарадваш малко на моряците, на отбора, на играта, или ако не ти харесват може да си избереш някой по хубост. Ако и това не можеш да направиш стани фен на друг отбор и трови неговите фенове! Относно зеления, въобще не се опитвам да го защитавам щото няма и нужда, но за твое сведение е по-голям на възраст и от мен, а аз съм ходил на мач на морето поне 10 г преди теб. Айде със здраве и по-малко простотии и негативизъм тук.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 22:57

зелено-бяло написа:
greenpeak написа:Най резултатните ни мачове ги има в нета и могат да се видят.

Аз не разбрах защо ,кое,какво харесваш в отбора Черно Море???
Аз като се запалих(наследих го дори!) по отбора,не можех много да се хваля със статистика.Ти Защо.....?

Не се хваля със статистика, а я ползвам.
Статистиката ако я има, след всеки мач или мачове, можеш достатъчно изводи да си направиш за всичко от играта или играчите. В нормалните държави тя е просто задължителна в работата на мениджърите,треньорите или анализаторите.
Темата Божилов няма да я коментирам, просто повече няма смисъл.
Тредпочитам, от тук на татък, да гледам на негово място в игра Румбата или Илиян. Поне знам, че ще се раздадът за зелената фанелка, колкото са им възможностите на момчетата. Знам и, че им пука за разлика от други прехвалени статисти.

Върни се в “Черно море”