Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Кире..май се оказах прав за хърватина...за хубаво или лошо,са му стегнали куфарите..

koseto40 написа:Кире..май се оказах прав за хърватина...за хубаво или лошо,са му стегнали куфарите..
Оказа се прав!!!

Хърватинът, Стенио, Вареа и Васев си пиеха кафенце в Пикадили парк до 18:30. Хърватинът не изглеждаше като човек, който е стегнал куфарите.
Продължават пробите на Анте Сарич http://chernomorepfc.bg/bg/%D0%BF%D1%80 ... %B8%D1%87/
greenpeak написа:Продължават пробите на Анте Сарич http://chernomorepfc.bg/bg/%D0%BF%D1%80 ... %B8%D1%87/
Дано,както се оказаха неверни твърденията,че хърватина е отпратен.....да се окажат неверни и писанията,че ще освобождават МАРЧИН БУРГХАРД !!!
Адмиралът отпрати хърватина.
http://www.ydarasport.eu/index.php/2014 ... 5-11-24-14
http://www.ydarasport.eu/index.php/2014 ... 5-11-24-14
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Черно море - Славия
В последно време критиките към треньора и футболистите ПАК започнаха да се появяват!!!Това сигурно е нормално....все пак не сме печелили Купа вече три месеца!!!Аз като един средностатистически,кротък фен на ЧЕРНО МОРЕ.....който на мравката път прави,нямам намерение на никого акъл да давам,нито да критикувам!!!Искам само да задам на критикуващите някои въпроси.Не виждате ли,че в настоящия Шампионат на БЪЛГАРИЯ силите са страшно,ама страшно изравнени!!!Същия този отбор на Славия,го смачкахме в София!!!Помните ли?Сигурен съм,че да!!!Хайде тогава да се замислим,защо така се получава?!Първо и най важно,е това че във ВАРНА момчетата са напрегнати от желанието да се представят добре и да спечелят ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ 3 точки!!!Не искам да ги величая прекалено и да превъзнасям способностите и уменията им.Според своите възможности,те играят в съответното първенство,в съответния отбор и получават съответното възнаграждение.Ако бяха непогрешими супер звезди,щяхме да ги гледаме само по телевизията!!!Напрежението при домакинските мачове идва и от някои самодоволни елементи,грабващи своите при първата грешчица!? !Веднага КОЛЬО става некадърник,а футболистите мързеливци!!!А ние какви сме?Стараем ли се да поддържаме ОТБОРА си от първата,до последната минута?Опитваме ли се,ако някой сгреши да го окуражим и вдигнем?Или....ама ще се върна на мача.Играта след гола тръгна,защото Славия се отвори!!!Това само аз ли го видях?До попадението на МАМУТУ КУЛИБАЛИ,нямахме грам пространство!!!Защо никой не го отчита?Мач стана в последните минути,когато славистите решиха да играят!!!Не,че им се играеше,но нямаха друг избор....трябваше да вкарат!!!Така беше и в София.При отворен мач,играем.....при паркиран автобус пред вратата на противника се мъчим!!!Трябва много да се работи в тази насока!!!Проблемите в центъра на нападението се виждат,дори и от мен....но като ругаем централните нападатели,какво ще постигнем?Мислим ли,че помагаме?Относно ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ.....поставете се на мястото на АДМИРАЛА !!! Можеше ли,изведнъж да го хвърли в дълбокото?Нашата е лесна.Ако не сполучи с избора,ще попсуваме.....и ще отидем да си гледаме работата!!!А на него това му е работата!!!Един иска този,друг иска онзи.....На кого по напред да угоди?А трябва и да побеждава!!!Между впрочем,някой запитва ли се.....как така,с "лошата игра" и с "некадърниците" сме на 4 точки от първия?Без съдийския комфорт,който имат първите три отбора и без милиони за селекция!!!Нещата не са цъфнали и не са вързали....но не сме и за оплакване!!!Наскоро минах през Тополовград,спрях за малко и един случаен човек,местен жител ми предложи цигара.Аз му казах,че пуша само когато ЧЕРНО МОРЕ губи!!!А оня се засмя и вика:"Значи няма опасност за здравето ти защото напоследък ЧЕРНО МОРЕ не губи!!!Ако съдиите не носеха на ръце Лудогорец,щяхте да ги убиете в Разград!"Така,със симпатия се изказа един неутрален любител на футбола за облика на НАШИЯ ОТБОР !!! Хайде малко и ние да се стегнем!!!Да подкрепяме повече момчетата,да се опитваме да ги разберем,да се опитваме да ги вдигнем когато им е трудно!!!Предстои мач на говеждата поляна!!!Нали се сещате,как ще се подготвят пастирите от "обора на народа"....и на всички власти!!!Нека НАШИТЕ отидат спокойни,но яко надъхани за ПОБЕДА !!!Ще бъде много трудно,обаче никой не бива да забравя,че МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!!
Re: Черно море - Славия
Истина е че и четирите ни победи във Варна са трудни. Истина е че играта не е радост за окото. Истина е че и красивите неща почти отсъстват. Но важното е че след всеки от тези мачове прибявяхме по три точици. Ето това е най- важното и показва че отбора има характер. И аз искам отбора да играе както срещу Славия в София, както в Разград и както второто полувреме срещу Берое. Дай Боже напролет и това да се случи. Да имаме хубав терен, защото това е най важното. Ние най- хубавите неща ги правим на хубав терен. А дотогава нямам нищо напротив да си вземаме по три точки и в измъчени мачове. Както каза колегата по- горе силите са страшно изравнени и както се вижда сме само на 4 точки от челото. Ако не ни бяха порязали в Разград и ако не бяхме изиграли най- слабия си мач срещу Ботев се замислете къде щяхме да сме. И в момента сме в идеална позиция.
Re: Черно море - Славия
Моята теория е че на този наш терен футбол НЕ става ... като гости на добри и широки терени показване далеч по сносна игра. Може и да бъркам, това е моето мнение.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Saint Etienne
- Контакти:
На тая нива,красив футбол трудно може да се играе.Дано зимата го подменят.