Дунав 3-3 Черно море (контрола в Русе)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UPtIQbKdJcs[/youtube]
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Междудругото - и двата гола на Йосков бяха вкарани със страхотно майсторство на завървшващия удар - първия след двойно подаване, а втория - чудесно изпълнение от средна дистанция 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
koseto40 написа:КироВарна написа:koseto40 написа:Хърватчето го виждам пътник...ако се осланям на преценката ми и вътрешното 6 чувство...стига само туристи сме картотекирали,малко ли има вече в отбора с карта за 100те национални обекта...)))))))))))
Косьо защо така песимистично?Гледал ли си го?Ако знаеш нещо,кажи.
Кире,не съм го гледал наживо наистина,гледах някви клипчета от негови мачове в нета...не ме впечатли особено на прима виста...затова и писах,че просто усещането ми за него е...не особено оптимистично...дано ме опровергае момчето..ще се радвам да призная,че съм сгрешил..
Аз нямам никакво усещане,но много ми се иска в защитата да имаме младо,нахъсано и грамотно момче най после!!!Какъвто беше АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ !!!Много ни липсва такъв футболист и се надявам,че може да е той!!!Това близкото бъдеще,ще го покаже!!!Аз искам само да имаме повече ред и сигурност в отбраната!!!Това ще донесе и повече увереност на халфовете и нападателите!!!
Черно море освобождава Марчин Буркхард
Полякът загуби титулярното си място и дръпна сериозно ръчната
Ръководството на Черно море почти сигурно ще се раздели с един от халфовете си през зимата. Очаква се варненци да освободят Марчин Бургхард.
Полякът дойде на "Тича" през септември миналата година, като подписа за един сезон. Бургхард изнесе силни срещи -19 с 2 гола за първенство и за купата. Това накара ръководството да му предложи нов контракт през лятото, който той след известно време на размисъл прие. От началото на настоящата кампания обаче полякът загуби титулярното си място и дръпна сериозно ръчната. Записа само 7 двубоя, в които влизаше предимно като резерва Той е престоял на терена в „А“ група само 288 минути. Сериозният спад във формата е накарал старши треньора Никола Спасов да се откаже от него. Наставникът вече е започнал работа по селекцията. Той е набелязал двама футболисти от „А“ група и двама чужденци.
След ден почивка днес варненци подновяват тренировки, В събота те приемат Славия. Мачът на "Тича" е от 16.15 часа.
http://www.varna.utre.bg/2015/10/12/342 ... n_burghard
Лично за мен-лоша новина..Все си мисля,че нещо друго пречеше на Марчин да покаже истинската си игра...Но..треньора има последната дума,а не феновете..Жалко за поляка,страхотен футболист и мъжкар е..
koseto40 написа:Лично за мен-лоша новина..Все си мисля,че нещо друго пречеше на Марчин да покаже истинската си игра...Но..треньора има последната дума,а не феновете..Жалко за поляка,страхотен футболист и мъжкар е..
+1 000

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:koseto40 написа:Лично за мен-лоша новина..Все си мисля,че нещо друго пречеше на Марчин да покаже истинската си игра...Но..треньора има последната дума,а не феновете..Жалко за поляка,страхотен футболист и мъжкар е..
+1 000
Силно се надявам да не е вярно!!!МАРЧИН БУРГХАРД е много добър и интелигентен футболист!!!Преди да е получил топката знае,какво ще направи с нея!!!Има невероятен пас и винаги изостря играта с бързо отиграване!!!Много рядко греши!!!Мисля,че е грешка ако са решили да го освобождават!!!Малко ли го молихме,да остане?Момчето остана,а сега ще го освобождават!?
...и дръпна сериозно ръчната.
Авторът на този текст е супер зле. И да, ще бъде жалко, ако си замине.
-
- Контакти:
Аз си имам обяснение защо МАРЧИН дръпна назад и съм го казвал неведнъж. Той е със сигурност най-опитния ни играч, а класата му е безспорна. Каквото и да се случи МАРЧИН даде много. Още в дебюта си на онзи мач с ЦСКА 1:1, когато влезе на 2 тренировки и асистира на Живко Петков, какъв умрял отбор бяхме тогава, но КОЛЬО дойде, веднага докара МАРЧИН и се появи надежда...намерила своя апогей в спечелването на Купите, където полякът имаше основна и водеща роля. Завинаги моряк, МАРЧИН, дано се наредят нещата и да остане в отбора 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
КироВарна написа:зеления написа:koseto40 написа:Лично за мен-лоша новина..Все си мисля,че нещо друго пречеше на Марчин да покаже истинската си игра...Но..треньора има последната дума,а не феновете..Жалко за поляка,страхотен футболист и мъжкар е..
+1 000
Силно се надявам да не е вярно!!!МАРЧИН БУРГХАРД е много добър и интелигентен футболист!!!Преди да е получил топката знае,какво ще направи с нея!!!Има невероятен пас и винаги изостря играта с бързо отиграване!!!Много рядко греши!!!Мисля,че е грешка ако са решили да го освобождават!!!Малко ли го молихме,да остане?Момчето остана,а сега ще го освобождават!?
+1
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"