Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 20:48

MORSKI написа:АХхахаха, вие пък кои сте, че да не можем да се сравняваме с вас :shock: Да не сте страшилище дори за РЕАЛ :roll:

Ние сме тези, който заедно с ЦСКА са доминирали в България и така ще бъде, а вие сте едни средняци.
Не ми разгъвай локуми как Левски и ЦСКА не били фактор в Блгария, за пореден път да ми доказваш колко не разбираш от футбол :lol:

Факт е, че Черно море никога не е бил пред Левски, стига ли ти? Или то благодарение на съдиите?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 20:48

Превърнахте темата в оплюване на големите отбори в България ;) Първо, не сравнявайте публиката на Левски с публиките на някакви средняшки отбори, защото е изключително смешно. Второ, толкова ако ви харесва трансфера на Жардел, радвайте се, че ще ви вдигне нивото на отбора, но недейте да намесвате българския футбол като цяло. Трето, шопските отбори всяка година играят в ЕКТ, а вие си оставате само с надеждите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 20:49

А тука гледам използвате много често думата "шоп" като определение за човек, който живее в София, което определено ме шокира :shock:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 юни 2010 20:54

Не ми пука как шопите са отразли новината. Вижте какво правят хората по света:

http://www.google.com/search?q=mario%20 ... a=N&tab=fn

Стотици са електроните издания по цял свят отразили, че Жардел е във Варна в Черно Море.
Какво има да се коментира повече???

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2010 20:58

Tommi написа:Превърнахте темата в оплюване на големите отбори в България ;) Първо, не сравнявайте публиката на Левски с публиките на някакви средняшки отбори (-тука се изцепи тотално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) , защото е изключително смешно. Второ, толкова ако ви харесва трансфера на Жардел, радвайте се, че ще ви вдигне нивото на отбора, но недейте да намесвате българския футбол като цяло. Трето, шопските отбори всяка година играят в ЕКТ, а вие си оставате само с надеждите.

Средняшки ти е мозъка, отивай да си надуваш вувузелата, че тука ти стана най-активината тема, като толкова не те интересувало какво пишеш в темата ве маргаринест ''умник''
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 21:07

Mourinio написа:
Tommi написа:Превърнахте темата в оплюване на големите отбори в България ;) Първо, не сравнявайте публиката на Левски с публиките на някакви средняшки отбори , защото е изключително смешно. Второ, толкова ако ви харесва трансфера на Жардел, радвайте се, че ще ви вдигне нивото на отбора, но недейте да намесвате българския футбол като цяло. Трето, шопските отбори всяка година играят в ЕКТ, а вие си оставате само с надеждите.

Средняшки ти е мозъка, отивай да си надуваш вувузелата, че тука ти стана най-активината тема, като толкова не те интересувало какво пишеш в темата ве маргаринест ''умник''

Има една поговорка "Гузен, негонен бяга" :lol: ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2010 21:10

Tommi написа:
Mourinio написа:
Tommi написа:Превърнахте темата в оплюване на големите отбори в България ;) Първо, не сравнявайте публиката на Левски с публиките на някакви средняшки отбори , защото е изключително смешно. Второ, толкова ако ви харесва трансфера на Жардел, радвайте се, че ще ви вдигне нивото на отбора, но недейте да намесвате българския футбол като цяло. Трето, шопските отбори всяка година играят в ЕКТ, а вие си оставате само с надеждите.

Ами не виждам по-смешна публика от тая на ''Левски'' в БГ :lol: при първия равен, Батков курво, Гонзо курво .... кога за последно сте били повече от 5000 човека, чакате от селата да дойдат, за да съберете бройка
Последна промяна от Mourinio на 29 юни 2010 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 21:12

Mourinio написа:
Tommi написа:
Mourinio написа:Средняшки ти е мозъка, отивай да си надуваш вувузелата, че тука ти стана най-активината тема, като толкова не те интересувало какво пишеш в темата ве маргаринест ''умник''

Ами не виждам по-смешна публика от тая на ''Левски'' в БГ :lol:

Ами аз не съм казал нищо за твоя любим отбор, но ти най-вероятно реши, че той се отнася към определението "средняшки" :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2010 21:18

Tommi написа:Ами аз не съм казал нищо за твоя любим отбор, но ти най-вероятно реши, че той се отнася към определението "средняшки" :lol:

Дори и така да съм решил, то е заради множеството ти изписани простотии в тая тема :lol: така че просто съм решил, че няма как да кажеш нещо умно в тая тема :mrgreen: и естветвено ми стана смешно като прочетох възхваляването на публиката от Подуене :lol:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 юни 2010 21:19

rsk написа:А тука гледам използвате много често думата "шоп" като определение за човек, който живее в София, което определено ме шокира :shock:

Oгледай се!
Само ти си шокиран!
ШОКиран ШОП рядко се вижда,но човек роден извън София(какъвто определено СИ ТИ)отдава значение на тези подробности.
Явно не си от шоплука,къде се раждат такива "шопмани"?
Дай инфо?

Върни се в “Черно море”