ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот chelseabg » 11 дек 2009 19:59

Аз лично нямам търпение.Дано да стане яка битка,драма и накрая да победим.
Това според мен е футбола..пълен стадион,мъжка игра,много положения голове..и победа за нас :lol:
Нещо като пролетта с ЦСКА 1:0 дузпи това онова :lol:
Ще бъде много хубаво макар и в този си състав да ги ударим,така ще е още по сладко :twisted:
Е разбира се най-хубаво ще е безпроблемно 3:0 но надали.. :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 20:04

Не бива да подценяваме момчетата от дубъла :!: .Те за 1 седмица биха и смачкаха прехваления дубъл на Левски и треснаха тоя на ЦСКА :!: .Тези момчета съвсем спокойно си изиграха и 1 мач в А група и не го загубиха в Перник(2:2 с Миньор).Колкото до юношите - тях също не бива да ги подценяваме,те дерат великата синя школа с по 3:0 редовно,а Капитанов винаги им вкарва поне по 1 гол.Излиза,че дубъла и юношите ни пердашат Левски без да им мигне окото,а титулярите не :mrgreen: .Представете си ако ги бием с такъв отбор пълен с наши юноши-дебютанти,а те с целия си отбор - направо нахлуваме на терена и понасяме на ръце моряците :P
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 11 дек 2009 20:04

Аз виждам още един вариант в защитата: Мишо Лазаров в средата, а Кулибали десен бек (ако наистина сме останали с точно 4 защитника в състава. А Адемар наистина може би ще свърши работа в средата както пасна там и Ели от дясната страна.

[offtopic]Blue avalange, моля, иди си във вашия форум и не се ври тук, МОЛЯ. Нямаш работа в нашия форум![/offtopic]
Последна промяна от cristely на 11 дек 2009 20:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 20:04

Да се обадят на Кривия по спешност да идва :lol: ако не дойде, няма трансфер зимата :mrgreen: аз ако съм ще го извикам заради тези проблеми със състава, той си поддържа формата в Марица

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 20:06

San-Jose написа:Да се обадят на Кривия по спешност да идва :lol: ако не дойде, няма трансфер зимата :mrgreen: аз ако съм ще го извикам заради тези проблеми със състава, той си поддържа формата в Марица

Точно пък тоя Крив ще ни развали духа за битка ако играе.Но приветствам да го извикат като резерва тука,да деморализира Левски,най-малкото ще хвърли в паника псевдо-треньора им :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 дек 2009 20:08

San-Jose написа:Да се обадят на Кривия по спешност да идва :lol: ако не дойде, няма трансфер зимата :mrgreen: аз ако съм ще го извикам заради тези проблеми със състава, той си поддържа формата в Марица

Много,много подло :mrgreen:Тогава се едно си плюем по себе си. :lol:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 20:11

chelseabg написа:

Много,много подло :mrgreen:Тогава се едно си плюем по себе си. :lol:

Абе не знам, ама май работата около състава става много зле, 11 човека едвам събираме, 2/3 от които резерви на отсъсващите, а резервите в тоя мач - юноши и от дубъла, абсолютни бохеми сме ако ги бием 8-)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 20:23

Ние обаче все още имаме в отбора си играчи с по 2 сърца.Те нямат такъв като Жоро Илиев.Спокойно мога да кажа,че нямат сърца и като Тошко,Дани Димов,Сашко,а Пиргов е по-добър от Митрев!На кого разчитат Левски?На един френски пенсионер,на един македонски нежен тип,на двама бразилски манговци и на един пияндурник от Мароко.Това са им звездите,това са им тези които трябва да ги поведат срещу нашите.Макар и млади,нашите първо са моряци и второто-води ги Жоро Илиев :!: .Не е малко,Жоро в такива моменти съм забелязъл,че блести - в Щутгарт,с ПСВ,как разкова Спартак буквално,а в неделя Жорката си е у дома,на Тича....Малко късмет ни трябва,малко късметец...Да ни погледне и нас Бог с едното око - не може все на Левски да дава-в пълен състав идват,съдии,всичко тип-топ,а при нас-катастрофално положение.Не може всичко да е с тях,не може,не го вярвам,Жоро и морячетата-дебютанти или титулярите Тошко и Димов ще изядат тревата,ние по трибуните сме 12-ти играч...малко късмет,малко,да поведем и си е*ало майката от там насетне 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 21:24

Жоро Илиев до Неделя ще трябва около него да бягат с дюшеци, да не падне или да се удари ,че ако и той се контузи до мача, работата става кричина

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 12 дек 2009 08:22

Във Варна заваля сняг :) - терена ще бъде много тежък, а мача битка, предимството което имаха левскарите като по- техничен отбор е елиминирано. До тук имахме късмет, остава и ние да си свършим работата. Утре ще си проличи кои са мъжете в отбора. въпреки почивката която дадоха на половината титуляри от Левски в мача с Брестник, се вижда че играчите им са изморени, трябва нашите момчета да изорат терена утре и да спечелят с цената на всичко.

Върни се в “Черно море”