Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот black sea » 29 май 2017 01:05

Ще покажа нужното търпение към този Гонзо ли е, Монзо ли е, и то в името на Черно море, разбира се, но ще бъде много трудно това нещо. Тоя ако даде, т.е. "шитне" Цветков на любимия си Левски, ще прелее чашата окончателно. Успя да се скара с Мишо, не му знам взаимоотношенията с Жоро и останалите, но едва ли са перфектни. Бил мотиватор, ами той и Вили беше страхотен такъв, ама повечето от нас не го харесват и признават за треньор. Тоя дойде и развали тотално атмосферата в отбора, не знам нарочно ли го направи или поради некадърност. Сравнявате го с Спасов, какво ме интересува това, важното е става ли тоя за треньор или не. Засега е пълна трагедия, единственото положително при него е, че стана по-кротък и умерен, ама какво "ни топли" този факт. Огромни пропуски и грешки при селекцията зимата (ако въобще я е правил той), грешки при "реденето" на състава, грешки при смените - какво да го чакаме повече тоя некадърник. Като ги гледам и тия евентуалните нови, само негови любимци без значение от моментна форма и състояние. Заплатаджии не ни трябват, аман от такива дето разхождат фланелката по терена.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 29 май 2017 09:00

А тези играчи, които цитирате като Венков и Цветков дойдоха в Черно море заради Гонзо, едно е да ти се обади Спасов и да те пита искаш ли в Черно море, съвсем друго е като ти звънне Гонзо, нали се сещате,
за Цветков си се объркал точно Кольо го докара , малко преди да бъде сменен от Гонзо
ex Popeye

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2017 10:29

Изглежда Сукуп, Кузма и Пламен Николов също си тръгват.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 май 2017 10:44

yavorescu написа:Изглежда Сукуп, Кузма и Пламен Николов също си тръгват.

Ондрей Сукуп и Марек Кузма : https://petel.bg/Sukup-i-Kuzma-byagat-o ... e-__210509

Пламен Николов : https://petel.bg/I-Plamen-Nikolov-si-tr ... ha__210510

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 29 май 2017 11:14

След Коварж и Секо, ако е вярно за Сукуп и Кузма излиза, че читавите чужденци напускат веднага, след като покажат някакви качества. Характерно за посредствените клубове.

Вчера са съблякли Шерифа, та знам ли, може да поиска да се върне. Не зная докога е договорът му с "Левски". След като напускат поне двама централни защитници е ясно, че ще дойдат други. За мен огромните ни проблеми идват от трагичната ни игра в защита, особено при центрирания, включително и от статични положения. Не само защитниците са грешни, но се сещам, че преди няколко години, с централни като Шерифа и Котев, отборът се защитаваше по съвсем друг начин.

И последно - искам най-после да видим идея в т. нар. селекция . Да е ясна целта й - за какъв стил на игра ще се прави отбор и какви и кои са подходящите играчи. А не да се вземат такива за кърпеж или колкото да има отбор. Но с демонстрираните досега възможности на клуба оптимизмът ми не прелива.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2017 11:25

Преди няколко месеца Сашо подписа нов договор до лятото на 2018. Едно птиченце ми каза още тогава, че след това идва при нас. Може да стане и по-рано, знае ли човек.

Отборът ни като цяло играе много зле в защита. И най-добрите защитници ще грешат, ако са поставяни непрекъснато под напрежение. Котев беше с линейна скорост на градински охлюв, точно като Пламен Николов, но поне изнасяше много добре топката и се пласираше отлично. Станчев се старае, но няма физическите данни за централен защитник. Все пак е по-стабилен на този пост, отколкото като десен бек. На мен ми харесваше преди време как имахме един ЦЗ в резерв, който впоследствие оформяше двойка със Сашо и по-късно с Котев. След това дойде трагедията с Кулибали, Боренцето Стойчев и "модерната" тенденция да се налагат халфове като ЦЗ ала Масчерано.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 29 май 2017 11:47

Скоро чух, ако не се лъжа по "Дарик", че преди време Борко Стойчев отказал да продължи договора си с "Левски", защото не се съгласили да му плащат по 10`000 евро, а му предложили получаваните дотогава 8`000 евро! На месец, не на тримесечие!!! Едва ли положението с Александров се различава драстично, но той, надявам се е разумен и е разбрал, че в квази професионален футболен клуб като "Левски" (а и като "Литекс" - Етрополе) нищо не е такова, каквото изглежда. За съжаление и нашият футболен клуб не е лесно да се нарече точно професионален, но поради други причини.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 29 май 2017 12:49

Очаквам цяла есен познатото оправдание "...градим нов отбор десет човека ни напуснаха..."
ex Popeye

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2017 13:31

Официално напускащите (засега) са: Дани, Венков, Паланков, Пламен Николов, Бакари, Пируло, Хлупик и Шром

http://chernomorepfc.bg/bg/%D0%BF%D1%84 ... %BB%D0%B8/

Искаше ми се да видя Балджо в този списък.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 29 май 2017 15:50

Не разбирам защо коментирате футболисти които са прехвърлили 30 год. И какво ще стане ако се върнат Александров и Котев ? Нали следващия сезон пак ще трябва да им търсите заместници . И какви амбиции ще имат на тази възраст ? Първо ви трябва истински треньор , а след това млади и талантливи футболисти с амбиции да растат и се развиват . Това разбира се важи и за Берое и за Ботев и за всички отбори с традиции . Залязващи футболисти са за отбори като Монтана и Локо ГО , за да им помогнат ако могат да поритат още 1 година в елита . А освен това когато един футболист те напусне , вратите за връщане трябва да са затворени за него . Иначе всеки ще е готов да се пробва , а ако се провали - ще се върне обратно . Изключение само за тези които излизат в чужбина .
Последна промяна от bsz1916 на 29 май 2017 16:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”