7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот icko65 » 19 сеп 2016 15:51

Red joker написа:
Aleks_Ru написа:
Red joker написа:
ticha i vladislav написа:Няма как да биеш със софийски съдия в софия.Това го няма никъде по света.

Да,особено ако минеш веднъж центъра :idea: ;)

Първото полувреме бяха смешни Литекс, не знам за какви титли и купи говорят, може би титлата на Община Ловеч ще вземат с тая игра, второто Ташко Ташков се погрижи да се бият фалове отвсякъде в нашата половина, което в един мач между два безидейно слаби отбора си оказа влиянието. Нашето положение поне беше от игра, а вашите единствени стойностни ситуации бяха след фаловете дадени от поръчковия Ташко, сега се сетих за вече една отсъдена дузпа за лошо гледане на Тича именно срещу Литекс, което говори достатъчно добре как се работи по микренски със съдиите. Но спокойно, ще дойдете вие с Микрето на Тича и тогава може да е далеч по-важна среща.

Много сте страшни :o Ама на Тича или в Каварна :roll:

Ще видиш..На 18.02...На новия Тича.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 19 сеп 2016 20:38

Red joker написа:
ticha i vladislav написа:Няма как да биеш със софийски съдия в софия.Това го няма никъде по света.

Да,особено ако минеш веднъж центъра :idea: ;)

Какво ми пишеш простотии,кажи според теб правилно ли е на отбор играещ в София да свири съдия от София?
Последна промяна от ticha i vladislav на 20 сеп 2016 13:14, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 19 сеп 2016 20:49

[quoteзеления на 19 Сеп 2016 00:26

helemong написа:

Sole на 18 Сеп 2016 20:07
Гонзо за сега е абсолютна щета за Черно море: "Не ми трябва Курьор!" Изгони Андонов,заради спящия Кузма.Налага някакво менте Малик.Секекцията тотален провал.Играта: отзад за 0:0,отпред каквото стане" После като полегне на Левски,направо да си остава на Герена :evil:

Гонзо направи много точни анализи за играта и отбора на Левски. Послушаха го и тръгнаха към титлата. Ние дано да се спасим от изпадане. Ако съдиите ни свирят както Таско ще треперим месец май. Все пак има щастливи фенове в нашите редици независимо от загубите (Стрелеца, Зеления....), защото Адмирала донесъл купи е далече от Тича.

Какво ми ревеш за Мастиката, бе?! Тогава играехме ганкиното цял сезон. Какво не ти хареса в отбора ( освен издържливостта и сработването ) примерно с лудите? Отбора си стоеше перфектно срещу многомилионната им селекция. Миналата година го нямаше микренското цесека. Сега са тук и съдиите си вършат работата. Аз смятам, че не Курьор, а липсата на Стенио, Клок и Бурхард ни е проблема. А щастливец може да си ти, че направихме две загуби. За да може да плямпаш. Иначе отборът стои и играе много по-добре от миналата година, въпреки напускането на една дузина класни ( за стандартите на нашата висша лига ) футболисти. Пак ще си говорим като свърши сезона.][/quote]

Не рева, а изпитвам съжаление за такива като теб към момента. Разбирам, че ти харесва това което играем, дори е перфектно. Не съм съгласен обаче с теб, че има разлика тази година с изключение мача с Локо Пд. Съдиите са същите и миналата година се гавреха по същия начин. Гонзи обеща да се надиграваме с всички и да променя манталитета. Вчера не видях това. Излезе за 0:0 и почти успя, а след мача каза, че не можело да се атакува на армията. Липсва ми освен Курьор и Клок от миналата година. Марчин поприключи с футбола. Стенио беше слаб миналата година, а тази в Ботев е катастрофа дотук. Дани Г. също е приключил с футбола, а Малик никога не го е играл. Трябват ни поне два вътрешни халфа, ляв бек и поне един бърз централен защитник. Не разбрах защо бразилчето,Андонов и Шоко не останаха. Защо бе взет Златков, освен да направи абсурдна дузпа срещу Дунав (при Николов на пейката). Загубите станаха три и за жалост след грешки в титулярите и смените. Пожелавам си да излезеш прав като свърши сезона и здраво да ми "натриеш" носа с купа, медали, евроучастие и много футбол на Тича. Ще ти се извиня във форума и съм готов да почерпя на живо.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 сеп 2016 08:12

Много сте страшни :o Ама на Тича или в Каварна :roll:

Преди най-гнусно беше да си левскар, вече най-долнопробно е да си припознавач като тебе, от децата на Бай Добри Джуров генерала, станахте на помака ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2016 09:52

Като игнорираме всички плювни по фенска линия,истината е,че Ч.море игра слабо в този мач!!!
Когато за 90мин. си преминал центъра 3-4 пъти(образно казано) и си създал една единствена голова ситуация се натрапва впечатлението,че си "паркирал автобуса" и си излязъл с нагласата за 0-0!!!
Всичко останало са просто спекулации.
И не е вярно,че Тасков с фаловете бил натикал Ч.море в нак.поле. Вие САМИ се натикахте там! Ако играта се води в другата половина няма съдия на света,който да свирне фал във вашата,нали????

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 20 сеп 2016 14:36

Бях ви споменал "теле - журналиста" за коментара по време на мача...каква е статистиката или колко много победи има "Лиска" от 1948г? Стига припознаване, това е нов отбор, не е оня в архива! Що за нагла селянщина от с.Микре" ...армейци"? Срамота и некомпетентност! Кой да им обясни, че онази статистика е погребана и не важи!? Надигнете се срещу платената журналистика от Гришата, ама, че наглост, какво припознаване?
Това е нов отбор... и Боби, и други го изповядаха, и БФС също, и УЕФА също, а "те ле - журналистите"... "авдят" история от онова ЦСКА, какво припознаване? Всичко против всички отбори в лигата ( "А" група) и да се гордеят с многото победи и титли? Не минава номера господин от с.Микре!
Жалко за БГ футболната истинска история! Има възмездие, Бог гледа тези безсрамни неща! Статистиката! Май България стана страна на неограничените простотии! Затъва българския нагласен и измамен продукт "Първа професионална лига" като статистика, хората са омерзени от статуквото не само в парламента, а и от любимата игра футбол...оредяват стадионите! Резултатите са реални и в националния ни отбор! Очаквайте голям резил с Франция и с Щвеция! Бог вече не е българин във футбола! На кое място сме в ранг листата на ФИФА? Срамно е!

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 20 сеп 2016 15:03

За справка статията на Здравко Гюров и Христо Бонински от вестник "Мач меридиан" и в *Нов спорт" за това, че няма как статистиката да важи за новия отбор с тирето и да ни кръщават от 1948г! Браво на журналистите! А тези пред екрана на мачовете на "Лиска"...следете под лупа и с другите отбори! Микренски и продажни журналя в ефира!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 сеп 2016 16:07

РМС Варненски моряк написа:За справка статията на Здравко Гюров и Христо Бонински от вестник "Мач меридиан" и в *Нов спорт" за това, че няма как статистиката да важи за новия отбор с тирето и да ни кръщават от 1948г! Браво на журналистите! А тези пред екрана на мачовете на "Лиска"...следете под лупа и с другите отбори! Микренски и продажни журналя в ефира!

Най-големия измекяр микренски е Любомир Серафимовски ит Тема Спорт
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 сеп 2016 16:10

Коментатора на мача, според мен мачкаше топките на Г.Г. докато коментираше. То няма такова лигавене и мазнене ... после червени и сини фенове реват от Домуса, а при тях положението си е същото !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 20 сеп 2016 18:31

Като го слушах тоя тъпак все едно играеха не два български отбора. Ако имаше начин да изключа коментара и да остане само атмосферата от стадиона щеше да е супер.

Върни се в “Черно море”