[quoteзеления на 19 Сеп 2016 00:26
helemong написа:
Sole на 18 Сеп 2016 20:07
Гонзо за сега е абсолютна щета за Черно море: "Не ми трябва Курьор!" Изгони Андонов,заради спящия Кузма.Налага някакво менте Малик.Секекцията тотален провал.Играта: отзад за 0:0,отпред каквото стане" После като полегне на Левски,направо да си остава на Герена

Гонзо направи много точни анализи за играта и отбора на Левски. Послушаха го и тръгнаха към титлата. Ние дано да се спасим от изпадане. Ако съдиите ни свирят както Таско ще треперим месец май. Все пак има щастливи фенове в нашите редици независимо от загубите (Стрелеца, Зеления....), защото Адмирала донесъл купи е далече от Тича.
Какво ми ревеш за Мастиката, бе?! Тогава играехме ганкиното цял сезон. Какво не ти хареса в отбора ( освен издържливостта и сработването ) примерно с лудите? Отбора си стоеше перфектно срещу многомилионната им селекция. Миналата година го нямаше микренското цесека. Сега са тук и съдиите си вършат работата. Аз смятам, че не Курьор, а липсата на Стенио, Клок и Бурхард ни е проблема. А щастливец може да си ти, че направихме две загуби. За да може да плямпаш. Иначе отборът стои и играе много по-добре от миналата година, въпреки напускането на една дузина класни ( за стандартите на нашата висша лига ) футболисти. Пак ще си говорим като свърши сезона.][/quote]
Не рева, а изпитвам съжаление за такива като теб към момента. Разбирам, че ти харесва това което играем, дори е перфектно. Не съм съгласен обаче с теб, че има разлика тази година с изключение мача с Локо Пд. Съдиите са същите и миналата година се гавреха по същия начин. Гонзи обеща да се надиграваме с всички и да променя манталитета. Вчера не видях това. Излезе за 0:0 и почти успя, а след мача каза, че не можело да се атакува на армията. Липсва ми освен Курьор и Клок от миналата година. Марчин поприключи с футбола. Стенио беше слаб миналата година, а тази в Ботев е катастрофа дотук. Дани Г. също е приключил с футбола, а Малик никога не го е играл. Трябват ни поне два вътрешни халфа, ляв бек и поне един бърз централен защитник. Не разбрах защо бразилчето,Андонов и Шоко не останаха. Защо бе взет Златков, освен да направи абсурдна дузпа срещу Дунав (при Николов на пейката). Загубите станаха три и за жалост след грешки в титулярите и смените. Пожелавам си да излезеш прав като свърши сезона и здраво да ми "натриеш" носа с купа, медали, евроучастие и много футбол на Тича. Ще ти се извиня във форума и съм готов да почерпя на живо.