5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 2016г

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 201

Мнениеот КироВарна » 28 авг 2016 19:05

desi_1234_1997 написа:
nitro77 написа:Чета и се забавлявам. Мачът бил продаден. Въпросът е: Кой го е купил? Бюджетът на Дунав е един от двата най-ниски в лигата и значителна част от него в момента отива за наем на стадиона в Разград. Какво остава да тръгнем да купуваме мачове? Звучи несериозно. Просто Дунав надигра тактически Черно море, късметът също малко помогна и затова се стигна до този резултат. Пожелавам успех на Черно море в следващите мачове. Симпатичен отбор с колоритен треньор. Може би новите попълнения още не са се обиграли. В Дунав ядрото на отбора вече трети сезон са заедно и това също оказва голямо влияние върху резултатите. Още веднъж - успех, моряци!

Ясно е, че цитираш моя коментар. Никъде не съм споменала, че шефовете са продали мача на Дунав. Достатъчно е да заложат черно тото.. :)

Аз също подхвърлих нещо такова,но далеч не съм имал пред вид,че някой от Дунав ще тръгне да купува мач!!!Ако има врътка,тя е на много високо ниво!!!Повтарям,АКО!!!Ние не можем да знаем подобни неща!!!Аз обаче,никога не съм виждал толкова вяла игра от футболистите на ЧЕРНО МОРЕ!!!Да играеш слабо,защото нямаш ден....разбирам!!!Случва се и на най добрите понякога да гледат отблизо,как противникът играе!!!Но нашите вчера дори и не гледаха!!!Спомнете си как станаха головете!?При първите два,идентични ситуации на отбита от вратаря топка...и пълна незаинтересованост на нашите защитници!!!Един си бърка в носа,друг в едно по неприлично място.....а нападателите на Дунав,бият удари докато вкарат!!!Ами третият гол?Че той беше така спокойно оставен да си намести топката и да избере ъгъл.....сякаш би дузпа!!!Никой не го срещна,дори случайно и никой не го погледна!!!Който е виждал друг път подобно нещо да каже!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 28 авг 2016 19:24

Кошмарен мач, нашите все едно хванати от плажа...
Един голям ....за ръководството на Дунав 2010, които сложиха 10 лв билет за клетката, затвориха празните сектори и още куп неприятности заради това.
ИСКАМ РЕЦИПРОЧНОСТ, ще дойдат и искам абсолютно същото отношение от нашето ръководство и ..полиция.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 28 авг 2016 19:44

HEATSEEKER написа:Кошмарен мач, нашите все едно хванати от плажа...
Един голям ....за ръководството на Дунав 2010, които сложиха 10 лв билет за клетката, затвориха празните сектори и още куп неприятности заради това.
ИСКАМ РЕЦИПРОЧНОСТ, ще дойдат и искам абсолютно същото отношение от нашето ръководство и ..полиция.

На всички,които ни познават е известно,че си ми добър приятел не само във форума!!!На всички,които не ни познават,ще кажа че си добро момче и чиста душа!!!Говориш така,защото си афектиран от глупостите,които видяхме и изтърпяхме вчера по трибуните и по улиците на Разград!!!Аз напротив,настоявам на всички гостуващи във ВАРНА фенове да се оказва внимание и съдействие за нормално и спокойно гледане на мача,за който са дошли!!!Защото ако започнем да си връщаме,да завишаваме цени за гостуващите,ако започнат всички така....няма да има край циганията!!!Ние сме родени на брега на великото ЧЕРНО МОРЕ и не ни дреме от заешка тупурдия и от селски номера!!!Да стане,колкото може по скоро новия стадион и да посрещаме на европейско съоръжение,фенове с европейско поведение!!!Все отнякъде трябва да се започне!!!Защо да не е пак от ВАРНА?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2016 19:48

Русенци излязоха големи коплексари и селяндури, щом са стигнали до там да се прави проверка (техните фенове :mrgreen: на личните им карти) на влизане в сектор А.
Най-тъпото е, че на собственият им сайт писаха, и подведоха хората, че се продават билети за сектор В на стадиона: http://fcdunav.eu/pet-i-deset-leva-za-b ... erno-more/

Не мисля че трябва реципрочно да се подхожда стях. Ние да не сме простаци бе Велико :mrgreen: .

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2016 20:01

КироВарна написа:
desi_1234_1997 написа:
nitro77 написа:Чета и се забавлявам. Мачът бил продаден. Въпросът е: Кой го е купил?

Ясно е, че цитираш моя коментар. Никъде не съм споменала, че шефовете са продали мача на Дунав. Достатъчно е да заложат черно тото.. :)

Аз също подхвърлих нещо такова,но далеч не съм имал пред вид,че някой от Дунав ще тръгне да купува мач!!!Ако има врътка,тя е на много високо ниво!!!Повтарям,АКО!!!Ние не можем да знаем подобни неща!!!Аз обаче,никога не съм виждал толкова вяла игра от футболистите на ЧЕРНО МОРЕ!!!Да играеш слабо,защото нямаш ден....разбирам!!!Случва се и на най добрите понякога да гледат отблизо,как противникът играе!!!Но нашите вчера дори и не гледаха!!!

Ако аз съм шеф в отбора :mrgreen: тоне по мач на сезон ще го връткам при "букмейкърите" в Азия :oops: .
Всяка година имаме "изненади" с много слаба игра на нашите в отделни мачове.
Защо да не си помисли човек някой неща, питам аз :mrgreen: ?
Последна промяна от greenpeak на 28 авг 2016 20:14, променено общо 1 път.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 28 авг 2016 20:12

Не мисля че трябва реципрочно да се подхожда стях. Ние да не сме простаци бе Велико :mrgreen: .

Да , ама ти беше пред ТВ , не в зверилника, при празен сектор, наистина не го разбирам мой.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 28 авг 2016 21:00

КироВарна написа:

На всички,които ни познават е известно,че си ми добър приятел не само във форума!!!На всички,които не ни познават,ще кажа че си добро момче и чиста душа!!!Говориш така,защото си афектиран от глупостите,които видяхме и изтърпяхме вчера по трибуните и по улиците на Разград!!!Аз напротив,настоявам на всички гостуващи във ВАРНА фенове да се оказва внимание и съдействие за нормално и спокойно гледане на мача,за който са дошли!!!Защото ако започнем да си връщаме,да завишаваме цени за гостуващите,ако започнат всички така....няма да има край циганията!!!Ние сме родени на брега на великото ЧЕРНО МОРЕ и не ни дреме от заешка тупурдия и от селски номера!!!Да стане,колкото може по скоро новия стадион и да посрещаме на европейско съоръжение,фенове с европейско поведение!!!Все отнякъде трябва да се започне!!!Защо да не е пак от ВАРНА?

Достойна позиция. В нашия клубен форум всички простотии на ръководството на Дунав и на организаторите на мача бяха разкритикувани и като цяло сме солидарни с вас като фенове. Интересно ми е обаче какво е ставало по улиците на Разград, освен ако имаш предвид неразбориите около затворения сектор В. Станало ли е нещо друго?

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 28 авг 2016 22:24

Абсурден мач изигран изключително неправилно от наша страна и с много късмет за Дунав. Изгледах го от централната трибуна на сектор А сред селските пръчки от Русе и след като успях да излъжа разградските милиционери с лична карта. Никаква реципрочност. Мачкай и бий селтака за да те уважава. Преди 12-15 години на нашия стадион се влизаше без пари, а от десетина години с билети на една цена за всички сектори. Нашите домакински мачове с билет от 4 лв са най-евтините в цяла България от много години насам. Крайно време е някой да срита К.Николов. БГ Роналдо, Д.Георгиев, Малик и вратаря Михайлов не стават за отбор до 10 място в първа лига. Големите виновници за загубата обаче са Гонзо и Жоро, защото не бяха на нивото си. В този си вид сме страшно зависими от играта, поведението и тонуса на Жоро и той практически е незаменим в състава. Мисля, че вчера за последен път в живота си посетих Разград и колкото и пъти да станат шампиони жителите на това китно БГ градче са наказани от бога. Начина по който русенци на централната трибуна избиваха комплекси и като цяло организираха мача показва, че са тръгнали да догонват Разград с простотията си.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 29 авг 2016 02:49

helemong написа:Абсурден мач изигран изключително неправилно от наша страна и с много късмет за Дунав. Изгледах го от централната трибуна на сектор А сред селските пръчки от Русе и след като успях да излъжа разградските милиционери с лична карта. Никаква реципрочност. Мачкай и бий селтака за да те уважава. Преди 12-15 години на нашия стадион се влизаше без пари, а от десетина години с билети на една цена за всички сектори. Нашите домакински мачове с билет от 4 лв са най-евтините в цяла България от много години насам. Крайно време е някой да срита К.Николов. БГ Роналдо, Д.Георгиев, Малик и вратаря Михайлов не стават за отбор до 10 място в първа лига. Големите виновници за загубата обаче са Гонзо и Жоро, защото не бяха на нивото си. В този си вид сме страшно зависими от играта, поведението и тонуса на Жоро и той практически е незаменим в състава. Мисля, че вчера за последен път в живота си посетих Разград и колкото и пъти да станат шампиони жителите на това китно БГ градче са наказани от бога. Начина по който русенци на централната трибуна избиваха комплекси и като цяло организираха мача показва, че са тръгнали да догонват Разград с простотията си.

Става ли без обиди, а? Кой има селско поведение се видя от скандиранията на агитките и от несвързаните думи на създанието с мегафона. По всички стадиони има хора, които ходят на мач, за да си избиват комплексите. Сигурен съм, че и в ГРАД Варна ги има. А в агитката ви - със сигурност.

Onq

Мнениеот Onq » 29 авг 2016 06:44

Що бе, ваща агитка скандираше одата на радостта ли? Всички градски агитки се псуват,само селските бият тъпан до изнемогване, щото нямат идея какво да изпеят.Тъпанът е за поддържане на ритъм, а за вас е единственият начин да бъдете чути.Манталитетът ви винаги ще е селски. Разград и Русе - две грешки на природата.Шампионска лига да спечелите съпортът ви пак ще е уникално жалък.

Върни се в “Черно море”