desi_1234_1997 написа:nitro77 написа:Чета и се забавлявам. Мачът бил продаден. Въпросът е: Кой го е купил? Бюджетът на Дунав е един от двата най-ниски в лигата и значителна част от него в момента отива за наем на стадиона в Разград. Какво остава да тръгнем да купуваме мачове? Звучи несериозно. Просто Дунав надигра тактически Черно море, късметът също малко помогна и затова се стигна до този резултат. Пожелавам успех на Черно море в следващите мачове. Симпатичен отбор с колоритен треньор. Може би новите попълнения още не са се обиграли. В Дунав ядрото на отбора вече трети сезон са заедно и това също оказва голямо влияние върху резултатите. Още веднъж - успех, моряци!
Ясно е, че цитираш моя коментар. Никъде не съм споменала, че шефовете са продали мача на Дунав. Достатъчно е да заложат черно тото..
Аз също подхвърлих нещо такова,но далеч не съм имал пред вид,че някой от Дунав ще тръгне да купува мач!!!Ако има врътка,тя е на много високо ниво!!!Повтарям,АКО!!!Ние не можем да знаем подобни неща!!!Аз обаче,никога не съм виждал толкова вяла игра от футболистите на ЧЕРНО МОРЕ!!!Да играеш слабо,защото нямаш ден....разбирам!!!Случва се и на най добрите понякога да гледат отблизо,как противникът играе!!!Но нашите вчера дори и не гледаха!!!Спомнете си как станаха головете!?При първите два,идентични ситуации на отбита от вратаря топка...и пълна незаинтересованост на нашите защитници!!!Един си бърка в носа,друг в едно по неприлично място.....а нападателите на Дунав,бият удари докато вкарат!!!Ами третият гол?Че той беше така спокойно оставен да си намести топката и да избере ъгъл.....сякаш би дузпа!!!Никой не го срещна,дори случайно и никой не го погледна!!!Който е виждал друг път подобно нещо да каже!!!