Пълна аматьорщина..честно ние сме най-селския отбор в А група.
Дерби,а в бутката някакво момиче само продава билети,50 метра опашка а мача е 20 минута вече.Много хора се отказаха и тръгнаха. Междудругото нали щяха да го ремонтират тоя бустан? Терена е абсолютно КРИВ не знам водата ли се оттича така да не говорим за друго.Лоша услуга ни прави БФС с това лицензиране.Явно имаме глас,но не и за съдии и тн
Сега за мача..ами можеше и да измъкнем равен,това няма значение.Друго ми прави впечатление и то е, че имаме добри футболисти абсолютно
Бурабия,Курьор,Стенио,Станчев,Мишо,Паланков(понякога),Клок(понякога),Райков(3 класи над Васев)
Но имаме и Вареа Васев Бижев Живко(не игра зле).Не искам да нарочвам никой особено от В група дошъл,дано Спасов не бърка и тези хора влязат в час защото ни дърпат назад.Трябва да се измисли централна двойка защитници и да се обиграва.
Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Мисля, че ако някога влезем в ЕКТ с готов отбор, тунингован с един-двама нови, ще можем да разчитаме на повече от два мача в предварителните кръгове в Европа и традиционното мъчително потегляне в нашия шампионат. Дотогава ще носим в пълна мяра негативите от кратката почивка, несработеността на новите, изненадите от разминаването на очакваната и действителната им класа и т. н. Не само за мен обаче е ясно, че нов "Арена Варна" е вероятно най-съществената от предпоставките за това.
Организацията на мача беше кристален пример за липсата не само на сериозни възможности, но и на прозорливост у ръководството на нашия клуб. От организацията, по-точно от липсата й се разбра, не за първи път, че там работят посредствени хора, за които обичайните управленски практики явно са недостижими. Като че ли качествата им се изчерпват с лоялността към големите шефове. Може би са всеотдайни и работят с желание, но, както е казал поетът едно е да искаш, друго е да можеш... Каквато и да е истината - няма значение, защото успяха да отблъснат желанието на много хора да посетят мач на "Тича". Вярно, лесно е да се говори отстрани, но мисля, че лоялните фенове, към които надявам се мога да се причисля и аз, имаме такова право.
Другото възможно обяснение е всичко да се прави обмислено "аматьорски".
Ако можеше активите на "Химимпорт" в "Спортен комплекс Варна" и пасивите им в ПФК "Черно море" да попаднат в структура, в която има възможности, но и желание да ги развият. Ех, мечти...
Както и да е... след като се "събудих", мисля, че картината не е черна. Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Организацията на мача беше кристален пример за липсата не само на сериозни възможности, но и на прозорливост у ръководството на нашия клуб. От организацията, по-точно от липсата й се разбра, не за първи път, че там работят посредствени хора, за които обичайните управленски практики явно са недостижими. Като че ли качествата им се изчерпват с лоялността към големите шефове. Може би са всеотдайни и работят с желание, но, както е казал поетът едно е да искаш, друго е да можеш... Каквато и да е истината - няма значение, защото успяха да отблъснат желанието на много хора да посетят мач на "Тича". Вярно, лесно е да се говори отстрани, но мисля, че лоялните фенове, към които надявам се мога да се причисля и аз, имаме такова право.
Другото възможно обяснение е всичко да се прави обмислено "аматьорски".
Ако можеше активите на "Химимпорт" в "Спортен комплекс Варна" и пасивите им в ПФК "Черно море" да попаднат в структура, в която има възможности, но и желание да ги развият. Ех, мечти...

Както и да е... след като се "събудих", мисля, че картината не е черна. Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Varnauser написа:Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Подкрепям!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman написа:Varnauser написа:Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Подкрепям!!!
И аз !!!
Честно казано ако направя една доста груба сметка на нашия бюджет, мисля че около 1,5млн, а може би повече не отиват по предназначение. Ако приемем че при нас средната месечна заплата е 6хил.лв това прави 6000х12=72000лв. Да кажем че при нас спортно-техническия екип е 30 човека. 30х72000=2160000 годишно. Още 500хил. за лагери, гостувания, наеми за футболистите, автобус, транспорт и т.н. + още да кажем 300хил. за заплати на административните лица кьм отбора. Така с кански мьки стигаме до 3млн. разходи. Годишният ни бюджет е 4,5млн лв.Това прави разлика от 1,5млн лв без да смятам приходите от билети (примерно 160000лв при 2000 човека средно, 4лв билет и 20 домакински мача), телевизионни права и продажба на фен артикули.
Това е доста банална сметка. Не ми се мисли ако почна да смятам пропуснати ползи примерно за последните 5 години затова че не сме си оправили стадиона. Можехме да го реновираме постепенно като започнем от седалките 1та година, после терена 2та,3та осветление и ел. табло и 4та вече ще е ясно какьв е интересьт кьм отбора и да се прецени колко да се увеличи капацитета на стадиона. Та само заради това че се прави ремонт на Тича и има нови седалки си мисля че посещаемостта щеше да скочи два пьти още 1та година и спокойно можеше да се иска 6лв. за билет, като тенденцията е билета да поскьпне до евентуално 8-10лв. (разбира се с намаления за пенсионери и ученици). Бьрза сметка след 1та година - 4000х6х20=480000лв., т.е. 3 пьти повече отколкото при досегашните условия.
Не претендирам вьобще за прецизността на сметките и на стойностите които сьм използвал, но тук става вьпрос за наистина големи разминавания.
Това е доста банална сметка. Не ми се мисли ако почна да смятам пропуснати ползи примерно за последните 5 години затова че не сме си оправили стадиона. Можехме да го реновираме постепенно като започнем от седалките 1та година, после терена 2та,3та осветление и ел. табло и 4та вече ще е ясно какьв е интересьт кьм отбора и да се прецени колко да се увеличи капацитета на стадиона. Та само заради това че се прави ремонт на Тича и има нови седалки си мисля че посещаемостта щеше да скочи два пьти още 1та година и спокойно можеше да се иска 6лв. за билет, като тенденцията е билета да поскьпне до евентуално 8-10лв. (разбира се с намаления за пенсионери и ученици). Бьрза сметка след 1та година - 4000х6х20=480000лв., т.е. 3 пьти повече отколкото при досегашните условия.
Не претендирам вьобще за прецизността на сметките и на стойностите които сьм използвал, но тук става вьпрос за наистина големи разминавания.
КироВарна написа:rodman написа:Varnauser написа:Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Подкрепям!!!
И аз !!!
И аз..

koseto40 написа:КироВарна написа:rodman написа:Varnauser написа:Надявам се, че и в този вид отборът може много. Агресията и желанието ги има, трябва търпеливо да изчакаме досработването му.
Подкрепям!!!
И аз !!!
И аз..
Аз също подкрепям, но само искам да ви попитам в какъв смисъл ''досработване", при положение, че огромната част от основния състав си е същия - Китанов или Чанович, Станчев, Паланков, Клок, Бургхард, Стенио, Райков, Курьор, контузения Бакари...
- interceptor
- Контакти:
Ще си кажа скромното мнение. На мен мачът ми хареса, бях пожелал динамичен и резултатен мач, мисля че се получи, . Също поздравявам г-н Спасов за състава, с който излезе на терена, смела постъпка, дори трябваше да го направи още с Динамо. Не виждам основателни причини, да се винят съдиите, имаше неадекватни отсъждания и в двете посоки.
Не крия, че ми станахте симпатични покрай привличането на Васев (странен човек, вместо да ви мразя
), това момче много ми харесваше в иначе абсолютния колектив на Дунав, където отбора играе едно цяло. И въпреки, че му симпатизирам, за мача ще ми отнесе критиките, че си изяде златния шанс , който му даде треньора, време му е да живне, да забрави тази В група, тук вече трябва да се потруди доста повече за успеха на отбора. Прекалено е пасивен, на моменти се крие по терена, не иска топката, ако му подадат ще му мисли, закъснява с финта, закъснява с центриране, треньора трябва да му наблегне на тези неща.
Четвърти мач ви гледам, бях да ви подкрепя и в Разград (каква обстановка само, магия), мнението ми е, че този отбор не се движи по терена, най-просто казано. Много бавно придвижване във фаза атака, противника не е изненадан и добре се прегрупира отзад и "моряците" стигат до дъгата не повече. В Разград второто полувреме бях на линията на засадата на Динамо, ами цяло полувреме няма пас, абе един играч не излезе зад защитата им, Хуан беше окован от 5 играча на противника, Мерсин и Мехди играят по широчина, ефектни но не и ефективни, каза някой по-нагоре, никаква изненада. Говоря за гола ви с Пирин, головете в Минск, головете вчера, такива атаки трябва да се случват. Защитата ви освен бавна, не компенсира с разчитане действията на противника, вчера първия гол на Лудогорец очеваден случай, не знам зоново ли как ги пазеха, но Марселиньо и още един тръгват 5 метра пред защитата, паса на Дяков лети, капитана ви и Жиньо ходят по терена.
Искам да ви попитам феновете, как мислите няма ли вариант да се пробва Курьор като таран.
Няма да пропусна да поздравя това момче Станчев, много сърцато игра в Разград, а и в другите мачове.
Вярвайте на отбора си, развитието предстои. По отношението на базата ви разбирам и подкрепям, много от вас бяха в Разград, друго е нали, като база, отношение, абе мирише на грижа и за футбола и за публиката.
Не крия, че ми станахте симпатични покрай привличането на Васев (странен човек, вместо да ви мразя

Четвърти мач ви гледам, бях да ви подкрепя и в Разград (каква обстановка само, магия), мнението ми е, че този отбор не се движи по терена, най-просто казано. Много бавно придвижване във фаза атака, противника не е изненадан и добре се прегрупира отзад и "моряците" стигат до дъгата не повече. В Разград второто полувреме бях на линията на засадата на Динамо, ами цяло полувреме няма пас, абе един играч не излезе зад защитата им, Хуан беше окован от 5 играча на противника, Мерсин и Мехди играят по широчина, ефектни но не и ефективни, каза някой по-нагоре, никаква изненада. Говоря за гола ви с Пирин, головете в Минск, головете вчера, такива атаки трябва да се случват. Защитата ви освен бавна, не компенсира с разчитане действията на противника, вчера първия гол на Лудогорец очеваден случай, не знам зоново ли как ги пазеха, но Марселиньо и още един тръгват 5 метра пред защитата, паса на Дяков лети, капитана ви и Жиньо ходят по терена.
Искам да ви попитам феновете, как мислите няма ли вариант да се пробва Курьор като таран.
Няма да пропусна да поздравя това момче Станчев, много сърцато игра в Разград, а и в другите мачове.
Вярвайте на отбора си, развитието предстои. По отношението на базата ви разбирам и подкрепям, много от вас бяха в Разград, друго е нали, като база, отношение, абе мирише на грижа и за футбола и за публиката.
Повечето от тук се убедих, че ГРАМ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ и не могат да преценят колко сме зле, успокояват се, че сме вкарали подарен гол от нищото в 93-тата минута, вместо да анализират играта на отбора, работата на треньора и да кажат нещо смислено. Всичко казано от мен до тук за подготовката и селекцията на Спасов до тук се потвърждва. Дава и безумни интервюта като това след мача с Лудогорец, не знае какво да каже, по-добре да дойде и да ме попита мен, аз щях да му кажа преди 1 месец какво ще стане с това, което е подготвил. Казах ви, че няма да ни пропусне Лудогорец, а тук витаещи хора из облаци като Шутърмен ме убеждаваха как сме щели да ги разбием. Направиха ни за смях и Пирин ни направи за смях, да не говорим за Минск. Не знам какво искате да стане, за да се убедите в думите ми, но аз ви казах, до 5-я кръг ще сме най-много с 2 точки, което си е срамно представяне за отбор класиран в Европа, това е то надграденото от г-н Спасов. Сега щял да ми търси нападател и защитник, СРАМ!И кой ще е той - поредният боклук останал без отбор, не мерси, изобщо не ми ги мъкни такива, те дори в Локо Пд си намериха класен нападател като Зоран Балдовалиев, ние дремихме цяло лято, вижте Славия, взеха Карачанаков, вместо да е при нас, ние играем с Райков и Васев....Най-слабата селекция от цялата А група, дори Бурабия си промени играта в негативна посока, няма го Христо Колев - Бащата да го напъства и той рухна и се загуби...А тези, които нападате собствениците и защитават така нареченият ''Адмирала'', ако някой от тях ви прочете коментарите, сигурно искрено ще се забавлява, защото едно е амбициозен треньор с характер като Гонзо, друго е един мислещ треньор за заплатата си като Спасов, нали?!Гонзо щеше да ги натисне за ЕВРОПЕЙСКА СЕЛЕКЦИЯ, с която да отстраним посредствен отбор като Минск, който щеше да приключи още в Разград ако се имаше треньорска реакция след контузията на Бакари, а вместо това Спасов - ''всичко си имам, не ми трябва нищо'', абе нали се лапа заплатка, само че сега ще му излезе през носа на този глупак, други виновници като Тодор Великов и Луканов ще останат, него ще го изгонят...
Последна промяна от NLO на 27 юли 2015 23:55, променено общо 1 път.

Ако не сме със 2 точки след петия кръг ще се извиниш ли на Спасов? Няма такъв отрицателен елемент като тебе.
Последна промяна от Iceberg на 28 юли 2015 08:41, променено общо 1 път.
Причина: т.1
Причина: т.1