Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Един милион от държавата за "Тича"
На Спартак два пъти по 200 000 лева дава общината и тогава не беше проблем че няма за другите отбори.
Голям рев,голямо чудо с тия пари...
За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. – 13.12.1881..Цитата е на Константин Иречек...Интересно ми е как още тогава хората са ни разкрили каква сган сме наистина..Вместо да се радваме,че наистина почва да се прави нещо ,да се помага на отборите...Сигурен съм,че ще има за всички нуждаещи се..Защо е тая злоба???????? Софиянци-вие достатъчно сте облагодетелствани постоянно...нали? ФЕнчета на несъществуващ отбор не са добре дошли...Нека си поканят Иван Петров да им разясни модните тенденции при носенето на дънки..внос от Уелс..
И да не забравят да се извинят на камериерките от хотела в Търговище,когато през 80 години,в мач от Б група,окрадоха чаршафите...Това дали го помнят някои,които пръскат жлъч в нашия форум..
))))) Аз лично помня и съм ходил на мачове във Варна от 1978 г. ,подкрепял съм Спартак и срещу Мерсин,и срещу Манчестър...Но отбора на Варна от тия години насам винаги е бил само един-ЧЕРНО МОРЕ...и като публика,и като успехи..Това го казвам с ръка на сърцето..колкото и да ги боли някои тук,това е истината.. 

Аз на първо място съм доволен, че са отпуснати тези пари за СТАДИОНА. Дали е правилно или не? Всеки има гледна точка. Във всички случаи, на тези които реват искам да кажа, че трябва да се мери с еднакъв аршин. Тези средства се заделят от моите и вашите данъци и ще се разпределят (надявам се) по справедлив начин (въпреки че недоволни, сигурен съм, винаги ще има).
Интересно ми е - откъде пари за СекторА
Или той е "благотворителност" 

Леевски, оле

Водени от поговорката "по-добре да се изс**реш на метеното, от колкото да метеш наср**ното", няколко сини фена сами си създадоха интрига и написаха 1 тон глупости. Всеобщият любимец соко82 даже няма да го коментирам. Той се появява само колкото да видим, че още е жив.
След като си избихте комплексите, тази тема спокойно може да иде в кошчето. Ние ще тръпнем в очакване на следващата "синя" теория за конспирацията. Успех !
След като си избихте комплексите, тази тема спокойно може да иде в кошчето. Ние ще тръпнем в очакване на следващата "синя" теория за конспирацията. Успех !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Милиционерчета, защо не кажете нещо как си покрихте милионите дълг в деня в който Боко изтегли 6-те млрд заем?
wolf написа:Милиционерчета, защо не кажете нещо как си покрихте милионите дълг в деня в който Боко изтегли 6-те млрд заем?
Сигурно защото няма доказателства.Те милиционерите им дай доказателства да искат и да не дават.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
boabbb написа:Интересно ми е - откъде пари за СекторАИли той е "благотворителност"
Май само ти още не си разбрал.
plamenst7 написа:boabbb написа:Интересно ми е - откъде пари за СекторАИли той е "благотворителност"
Вие колко мача с Лудогорец и Литекс ще играете докато изплатите този сектор?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:plamenst7 написа:boabbb написа:Интересно ми е - откъде пари за СекторАИли той е "благотворителност"
Вие колко мача с Лудогорец и Литекс ще играете докато изплатите този сектор?
Колкото се налага.