Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 20:05

GOLEADOR написа:Цър-цър ЦСКА!Ми-ми Тим!Бе поне вдигнете едно транспарантче на стадиона против мутрите и ги призовете да напуснат клуба ви!Няма,защото сте мишки!Такива и ще си останете!

Мишко несретна. Трансперант вече беше издигнат , но ти от толкова свирки на лупи как да знаеш

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 20:17

Мляко с ориз написа:
onegavon написа:Чист и голям клуб били! ТИМ ви използват за пералня нищо повече.Радвайте се ,че скоро пак ще играете градското си дерби само ,че в Б група.

Ние в Б няма да изпаднем колкото и на злобните душички в червено да им се иска. Но дори и там по-добре отколкото да бръщолевим глупости за българската армия като теб и да правим свирки на Лупи като голедора

Боли ни дедовия за вас,бая внимание ви отделяме единствено ,щото ни се катерите по железото иначе сте абсолютни цървули ,не знаех,че във Варна имало и такива отрепки -sorry за готиния град!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 20:19

Мляко с ориз написа:
GOLEADOR написа:Цър-цър ЦСКА!Ми-ми Тим!Бе поне вдигнете едно транспарантче на стадиона против мутрите и ги призовете да напуснат клуба ви!Няма,защото сте мишки!Такива и ще си останете!

Мишко несретна. Трансперант вече беше издигнат , но ти от толкова свирки на лупи как да знаеш

Да не би да е бил невидим този ваш транспарант.А за "свирките" на Лупи (човека си го отнася редовно от агитката) направо ще ме разплачеш,защо не направите и вие такива "свирки" на ТИМ?Или ви е страх,че ако протестирате и мутрите ще ви изоставят?Мишки сте!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 20:21

ShooterMan написа:
Red joker написа:
ShooterMan написа:Вие сте помиярите и то помияри на много високо ниво, класически гъзолизци ;) . Гъзолизци на мутри - задника на Дришата още лъщи, всяко лято хиляди езици в червено минават от там :mrgreen: .

Ние не знам, ама вие сте си чисти к.у.ролизци :lol: ,а ти си метресата на гонзьо,парцал такъв :x

Не не, вие сте метресата на Гонзо, доколкото познавам историята - изнасилваше ви всеки път като играч, направо ви го натъркваше по джуджките :mrgreen: , а и като треньор с нашия отбор ви тегли един-два Тека :mrgreen: . Само той ви е в главата :lol:

А на тебе колко тека ти тегли,говедо скапано :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 сеп 2014 20:24

GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!

Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 сеп 2014 20:30

GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Бъркаш се. НЕ СЕ БОРИТЕ с мутрите, а ЯДЕТЕ БОЙ ОТ ТЯХ и после след боя - показно цвърчите като мишки щом ги видите.

Вие за това не се борите с мутрите,щото ви е страх.Вие сте на принципа,че МИШКАТА НИКОГА НЕ ЯДЕ БОЙ ОТ МУТРИТЕ,защото никога не църка против тях.Излез и вдигни едно плакатче против ТИМ !Или по-добре си остани мишка и продължавай да църкаш против ЦСКА!

Абе ахмак, ти ли ще ни кажеш какво и как да правим?!! За какво мислиш, че се запали Пламен Горанов?!! Само един завършен дебил може да надраска такъв пасквил! ИДИОТ!!! Ние се борим и в крайна сметка ще победим, но вие ще си останете с лайнинца в уста от близане на мутренски задници!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 14 сеп 2014 20:30

Ей, паткани (МИШКИ за неразбиращите) по успокоите се малко!
Че, много мишешко стана едната, мишка казва на другата, МИШКА ... едните се катерили по желязото на другите, а другите държали котвите на тез дето се катерели... то, вярно, че простотията по хората ходи ама тука е малко в повече...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 20:31

зеления написа:
GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!

Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!

Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 20:35

зеления написа:
Абе ахмак, ти ли ще ни кажеш какво и как да правим?!! За какво мислиш, че се запали Пламен Горанов?!! Само един завършен дебил може да надраска такъв пасквил! ИДИОТ!!! Ние се борим и в крайна сметка ще победим, но вие ще си останете с лайнинца в уста от близане на мутренски задници!!!

Защо не подкрепите варненци в борбата им срещу ТИМ на стадиона!Варненци протестират,а вие духате на ТИМ.Нищо не правите.И никога няма да застанете срещу мутрите както това сториха феновете на ЦСКА!Щото сте мишки.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 сеп 2014 20:41

GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:

Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!

Ти верно си ТЪП боклук! Хамав, нали по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, бе галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм червен педал като теб!!! Имам си достойнство и позиция!

Върни се в “Черно море”