Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Мнениеот dunavfc » 30 мар 2013 18:43

Съдийството беше скандално като цяло,не си хвърляйте обвинения един срещу друг...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 18:44

Не,мафиот е съдията,вашата подлога Стоянов.Вие сте просто наглеци.Най-малкото зачетения ви НЕСЪЩЕСТВУВАЩ гол нажежи нервите на нашите,така,че и тези ЖК и фалове нямаше да ги има.Дори бих казал,че при 1:0 фаловете щяхте да ги правите вие,за да спирате контрите...Вие сте просто нагло безочливи!БЕЗСРАМНИЦИ!Ахмед Ахмед не ви стигна,а сега и Ивайло Стоянов."има си начини да станем шампиони"....това са начините - отменят се редовните голове на съперника(Литекс) и се зачитат нередовните ваши - от засада.Така вече може и да станете...до Сараево,отново.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 18:46

Аз казвам, че съдията ощети и ДВАТА отбора. Вие казвате, че само вие сте ощетени. Защо си мислете, че един гол от засада е по-лошо от двама човека по-малко и дузпа ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 18:54

MainEventer написа:Аз казвам, че съдията ощети и ДВАТА отбора. Вие казвате, че само вие сте ощетени. Защо си мислете, че един гол от засада е по-лошо от двама човека по-малко и дузпа ?

Защото този МАФИОТСКИ гол взриви атмосферата и играчите ни откачиха.Както видя веднага започнаха да беснеят и ритат всичко по пътя си поне 10-15 минути.Точно тогава и Миро извърши 2-3 груби фала за които толкова спориш.Просто всичко беше ОК,1:0,спокойно,хващаме ви на контри и край,точно както миналата година....Едно безумно решение обърна целия мач,промени и развоя на терена.Страстите ескалираха благодарение точно на това решение!А е супер нелепо да твърдиш,че ако не го бяха признали щяхте пак да стигнете до същото меле в 93 минута!Това е.Получихте си подаръка от Сватбата съгласни "начините на Тонев"
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 19:04

ShooterMan написа:Защото този МАФИОТСКИ гол взриви атмосферата и играчите ни откачиха.Както видя веднага започнаха да беснеят и ритат всичко по пътя си поне 10-15 минути.Точно тогава и Миро извърши 2-3 груби фала за които толкова спориш.Просто всичко беше ОК,1:0,спокойно,хващаме ви на контри и край,точно както миналата година....Едно безумно решение обърна целия мач,промени и развоя на терена.Страстите ескалираха благодарение точно на това решение!А е супер нелепо да твърдиш,че ако не го бяха признали щяхте пак да стигнете до същото меле в 93 минута!Това е.Получихте си подаръка от Сватбата съгласни "начините на Тонев"

Това не е сериозно. Това са професионални футболисти. Все пак резултата стана 1:1, не 0:2. Защо чуждите футболисти не беснеят и не ритат, а се опитват да играят футбол и често обръщат мача ?
То по тази логика, футболистите на Левски бяха стресирани още при 0:0 от дърводелските влизания и недаването на картони от съдията.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 19:08

Дали е несериозно?В България е сериозно.Я да питам...като ви отмениха редовен гол във Варна защо ВРЯСКАХТЕ?Да попитам защо при 1:1 подскачахте тогава?Не е било 0:2,или 0:3...били сре професионални играчи,несериозно било???Защо после след като се изнервихте ви размазахме с 4:1 :arrow:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 19:13

ShooterMan написа:Дали е несериозно?В България е сериозно.Я да питам...като ви отмениха редовен гол във Варна защо ВРЯСКАХТЕ?Да попитам защо при 1:1 подскачахте тогава?Не е било 0:2,или 0:3...били сре професионални играчи,несериозно било???Защо после след като се изнервихте ви размазахме с 4:1 :arrow:

И нашите да се изнервят и да ритат, пак няма да кажа, че е нормално.
Иначе вашите и без да ги ощетят, играят грубо.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 мар 2013 19:17

ShooterMan написа:Дали е несериозно?В България е сериозно.Я да питам...като ви отмениха редовен гол във Варна защо ВРЯСКАХТЕ?Да попитам защо при 1:1 подскачахте тогава?Не е било 0:2,или 0:3...били сре професионални играчи,несериозно било???Защо после след като се изнервихте ви размазахме с 4:1 :arrow:

....защо сега не се сменя съдийската комисия? Черно море вече 3 мача е заклан общо взето :shock: ок, срещу Лудогорец не играхме добре, но червен картон за дяков и нарушение при първия гол... срещу славия дузпа в наша полза и червен картон за вратаря - спестени ...срещу левски - подарен гол от засада за съперника.... ние всеки мач играем 11:14 ....но днеска бяхме достатъчно мъже въпреки тримата играчи повече за противника да отмъкнем точка, следващия път се надявам на 3 точки :!:

и защо не се сменя съдийската комисия питам аз... :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 19:25

Не може да говориш тъй,че и без да сме ощетени сме щели да играем по-твърдо.Това са ДОГАДКИ.До този ПАНАИРДЖИЙСКИ подарък съгласно новите методи на Тонев за печелене на титли имаше точно 1 ЖК и 2 извършени фала общо от наша страна.Като смея да кажа,че ЖК на Миро беше доооооста пресилен,нито бе спъване отзад,нито му бе второ нарушение,беше игра за топката с шпагат и пак повтарям - отпред,да препъна го,но не беше нито грубо,нито умишлено.Каквото и да говорим ИЗМИСЛЕНИЯ ви гол обърна мача на 180 градуса.Вашата тотална безидейност и нашите контри при 1:0 щяха да ви направят една дантелка отзад...и гениалния Илиан,да сменя защитника си за нападател...хахахаха,просто медец щеше да ни дойде,минимум 3-ка ви забивахме,точно както и предната година.Това е.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 30 мар 2013 19:38

Мисля че всеки си има своите аргументи в спора "ощетен-неощетен"... Важното за мен:
1. Щастлив съм, че се на 90 и няколко % се сбъднаха личните ми предчувствия за уикенда във Варна - победа за баскетболистите с 20 т. разлика (е, бяха 19) и че няма да загубим от "Левски"! Дваж по-щастлив съм, че и в двете срещи момчетата играха с огромно желание, борба за всяка топка и педя терен, играха като ОТБОР. Хубав подарък за 50-ия ми рожден ден след два дни :);
2. Мисля че с тази игра никой, дори и най-големият песимист, не трябва и да си помисля за изпадане;
3. Иска ми се да чуя вечно ревящите по форуми по въпросите за картофената нива, грубата игра и т.н. от несменяемия репертоар. И аз съм на 100% съгласен, че стадиона ни е срам за Варна, но теренът днес не беше лош... И моля правете разлика между груба и твърда игра;
4. Към вечните мърморковци в нашия лагер - ха сега да ви чуя за Георги Божилов!!! Моето мнение - до края на първенството "Трите коня" в нашата зелено-бяла карета ще са трима Георгиевци ;)

И да не забравя - САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”