Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:40

wolf написа:
TristaNNN написа:Ей, добре че отворихте темата за знамена, че замалко да забравя.

Днес имаше едно знаме, или по-точно плакат с лика на Васил Левски на зелен фон. Какво искаха да кажете феновете на Черно море с това. Нещо по случай 3-ти Март или ... :?

Ти нормален ли си бе? Ела ни забрани да слагаме Апостола на знамената си. Паляк нещастен.

Виж, разбирам че си разстроен от загубата, но въпросът ми беше много простичък и не целеше по никакъв начин да забранява каквото и да е, щастливецо.
Наистина ми е интересно да разбера дали това беше във връзка с 3-ти Март...просто ми беше малко странно как така отбор-гост вади плакат с лика на патрона на отбора-домакин.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 мар 2012 20:53

Васил Левски е само и единствено ваш така ли? Значи другите отбори нямат право да имат знамена с него защото той бил вашия патрон така ли? Турскосиния отбор никога не може да се олицетворява с национален герой, ако искаш да прекръстим всички отбори които се казват Левски в страната /далеееч далеч не сте единствени съжалявам/ защото дръзват да използват името на о(т)бора на народа?? Васил Левски е на всички българи и като такива имаме пълното право ако искаме да го сложим на емблемата си. Сега ясно ли ти е?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 21:20

wolf написа:Васил Левски е само и единствено ваш така ли? Значи другите отбори нямат право да имат знамена с него защото той бил вашия патрон така ли? Турскосиния отбор никога не може да се олицетворява с национален герой, ако искаш да прекръстим всички отбори които се казват Левски в страната /далеееч далеч не сте единствени съжалявам/ защото дръзват да използват името на о(т)бора на народа?? Гледай си в кочината и недей да се опитваш да правиш риторични и малоумни въпроси. Васил Левски е на всички българи и като такива имаме пълното право ако искаме да го сложим на емблемата си. Сега ясно ли ти е?

Ти явно си доста разстроен, щастливецо :lol: Никой и никога не е казвал, че национална икона като Васил Левски принадлежи на синия клуб. Напротив - той е национален Герой и като такъв е почитан от всички сънародници. Ти обаче си врътна някакъв филм и ела гледай 'кво става сега ... То и аз съм малко виновен, че зададох прост въпрос, явно трябваше да е доста по-прост.

Ще пробвам пак: Днес Черно море игра с Левски. Привържениците на Черно море извадиха плакат с лика на Васил Левски. Черно море - гост. Левски - домакин. Гост вади лик с патрона на домакин. Нищо против. Попитах защо. За първи път виждам Черно море да вади плакат с лика на Васил Левски. В Събота беше 3-ти Март. Национален празник. На България. Дали този плакат беше във връзка с 3-Март. Друг път не се е вадил.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 мар 2012 21:37

TristaNNN написа:
wolf написа:Васил Левски е само и единствено ваш така ли? Значи другите отбори нямат право да имат знамена с него защото той бил вашия патрон така ли? Турскосиния отбор никога не може да се олицетворява с национален герой, ако искаш да прекръстим всички отбори които се казват Левски в страната /далеееч далеч не сте единствени съжалявам/ защото дръзват да използват името на о(т)бора на народа?? Гледай си в кочината и недей да се опитваш да правиш риторични и малоумни въпроси. Васил Левски е на всички българи и като такива имаме пълното право ако искаме да го сложим на емблемата си. Сега ясно ли ти е?

Ти явно си доста разстроен, щастливецо :lol: Никой и никога не е казвал, че национална икона като Васил Левски принадлежи на синия клуб. Напротив - той е национален Герой и като такъв е почитан от всички сънародници. Ти обаче си врътна някакъв филм и ела гледай 'кво става сега ... То и аз съм малко виновен, че зададох прост въпрос, явно трябваше да е доста по-прост.

Ще пробвам пак: Днес Черно море игра с Левски. Привържениците на Черно море извадиха плакат с лика на Васил Левски. Черно море - гост. Левски - домакин. Гост вади лик с патрона на домакин. Нищо против. Попитах защо. За първи път виждам Черно море да вади плакат с лика на Васил Левски. В Събота беше 3-ти Март. Национален празник. На България. Дали този плакат беше във връзка с 3-Март. Друг път не се е вадил.

Защото можем, защото си обичаме националните герой. Връзка няма.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 мар 2012 21:40

И стига с тези глупости.Говорим за футбол,не за Левски,Ботев и Бенковски.Тези светци ги учихме в училище и едва ли научихме какво са сторили.Големи историци станахте всички, и големи патриоти.Не смесвайте футбола с политиката.Футболът е за удоволствие.Коментирайте футболните моменти,знамената нямат нищо общо.На мен двубоят ми хареса.Следващия мач си взимаме трите точки и това е.Успех на Левски,успех на Черно Море,успех на Българския футбол и фенове,всичко останало са игри на дребно :idea:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 04 мар 2012 21:55

blue avalanche написа:
GrEeN-FaN написа:
Aве ти кво коментираш на всеки пост във форума на Черно Море ве Смешко почваш да дразниш вече аре чезвай от тука :evil:

Изображение

а бе, ти май си фен на Левски, колкото аз съм фен на Барселона, а? виждам, че не ходиш на мачове на "любимия" си отбор, поне някой фен артикул имаш ли? тениска? ходил ли си на Герена? да не се окаже аз да съм гледал Левски по стадионите повече пъти от тебе, а? да не говорим, че дори и съм го подкрепял на стадиона в ШЛ ... е, поне докато вашите си ви подкрепяха, щото след 3-те комични гола в мрежата на Никито настана грозна гледка ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 мар 2012 22:02

Clarion написа:
blue avalanche написа:
GrEeN-FaN написа:
Aве ти кво коментираш на всеки пост във форума на Черно Море ве Смешко почваш да дразниш вече аре чезвай от тука :evil:

Изображение

а бе, ти май си фен на Левски, колкото аз съм фен на Барселона, а? виждам, че не ходиш на мачове на "любимия" си отбор, поне някой фен артикул имаш ли? тениска? ходил ли си на Герена? да не се окаже аз да съм гледал Левски по стадионите повече пъти от тебе, а? да не говорим, че дори и съм го подкрепял на стадиона в ШЛ ... е, поне докато вашите си ви подкрепяха, щото след 3-те комични гола в мрежата на Никито настана грозна гледка ...

Вие така и не ви светна,че неговия свят е виртуалния,а не реалния.Съжалявам го. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 22:10

wolf написа:
TristaNNN написа:

Защото можем, защото си обичаме националните герой. Връзка няма.

Благодаря :) Подобен отговор търсих от самото начало. Може да си говорим и като хора значи :idea:
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 22:25

Clarion написа:
blue avalanche написа:
GrEeN-FaN написа:

Изображение

Тениска? На вашите фанелки така ли им викате?Тенис ли играете с тях?Щото нашите са футболни!
"...виждам, че не ходиш на мачове на "любимия" си отбор..."
В "кристалната топка" ли го виждаш?Дъндолк,Калмар,АИК...Така добре ли е?Като за несофиянец...
Аз колкото пари съм оставил в магазина на Левски,ти толкова не си оставил на вашия стадион.Анцузи,фанелки,маратонки,шалове...И за мен и за жена ми.
ПП.А ти днес беше ли на стадиона?Вашите да подкрепиш?

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 04 мар 2012 22:42

Отговор на този над мен- защото ушев е спрял нашата агитка и е наредил проверка на всички знамена.. След въпросната проверка всички знамена, които по някакъв начин са били свързани с Черно Море, не са били допуснати. Сега стана ли ти ясно??
100 години Черно Море !

Върни се в “Черно море”