Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thisisthelife
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
По-добра заявка едва ли може да даде Йосков! Дано да получи шанс момчето и да го използва! Черно Море и България имат спешна нужда от добър нападател!!! А Педро Еуженио ако успее да измести Кулибали от титулярите (ако може направо от отбора), ще е просто перфектно!
Truth is hate for those that hate the truth.
-
- Контакти:
Йосков съм го гледал в 2-3 мача, качествата са ясни на всички, но има най-важните за пробив - много хъс и лидерски качества. Там напомня на ЖОРО ИЛИЕВ и Шабленския. Капитан на всички формации, капитан и на България 19, има характер за футбол, дават му шанс - ще изяде тревата, за да покаже какво може. Хъс и талант е обикновено смеската от която излизат големите футболисти 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да не бързаме със заключенията... Така говореше и за Бекирчо (Художника от Медовец), а го виждаме какво миуо мишуенце е при мъжете...
Ако е имало моряци, присъствали на контролата (greenpeak?), да кажат как сме играли, в каква формация, кой как се е представил и т.н. Еуженио няма как да е заместник на Кулибали, след като няма ръст за ЦЗ; най-вероятно е започнал като десен бек. Очевидно хърватина е гласен за ЦЗ (или поливалентен защитник), но трите гола в нашата врата не говорят добре за представянето му. Все пак, може и да няма персонална вина, няма как да разберем от повърхностния коментар в сайта на клуба.
Ако е имало моряци, присъствали на контролата (greenpeak?), да кажат как сме играли, в каква формация, кой как се е представил и т.н. Еуженио няма как да е заместник на Кулибали, след като няма ръст за ЦЗ; най-вероятно е започнал като десен бек. Очевидно хърватина е гласен за ЦЗ (или поливалентен защитник), но трите гола в нашата врата не говорят добре за представянето му. Все пак, може и да няма персонална вина, няма как да разберем от повърхностния коментар в сайта на клуба.
-
- Контакти:
Бекирчо сам си се проваля, мисля, че всички сме съгласни, че има футболни качества....но не и хъс, а хъса е много важен. Един Шабленски без кой знае какви качества само с хъс и злоба проби - рита, блъска, ръга, ама влезе във футбола и ако не беше избрал подуенските пътеки щеше да си направи дори прилична кариерка....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Явореску не ходих в Русе, имам проблеми с кръвното последните дни.
Не съм гледал мача,но като гледам състава най вероятно ПЕДРО ЕУЖЕНИО е играл десен бек,МИШО ВЕНКОВ ляв,а хърватина е изпробван като централен защитник.....с подкрепата на ПАЛАНКОВ или някой друг,в зависимост от тактиката на АДМИРАЛА!!!Момчето ако е оставено да играе в схема с 3-ма защитници,сам в центъра!?Вероятно за първи път в кариерата му,в нов отбор!?Ако другите пак са подходили пренебрежително....те ти булка СПАСОВ ден
...и 0:3 Да не бързаме да го съдим още!!!Пък и какво да съдим,като не сме го гледали!!!Аз поне не съм!!!Ако някой го е гледал да каже!!!Добре е,че ЙОСКОВ вкарва два гола!!!Това не е първия му мач в мъжкия отбор,както някой беше написал!!!Гонзо го беше викал и ако си спомняте,горе на МЛАДОСТ той пак вкара!!!Стар съм вече,не помня на кого.Може и двустранна игра да е било!!!Помня обаче думите на Г.Иванов за него след мача:"Няма още физика,като го натиснат и не може да се обърне!Рано му е още!"Тогава може да е било рано,но мисля,че сега е вече време!!!И БИЖЕВ няма физика,но му се дава шанс!!!Защо и ВАЛЬО да не получи възможност!!!Видя се,че опциите ни в атака са доста ялови!!!Надявам се най късно до зимата,да имаме в основния състав възстановения БАКАРИ,завърналия се ГЕОРГИ ИЛИЕВ и младия талант ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

koseto40 написа:Хърватчето го виждам пътник...ако се осланям на преценката ми и вътрешното 6 чувство...стига само туристи сме картотекирали,малко ли има вече в отбора с карта за 100те национални обекта...)))))))))))
Косьо защо така песимистично?Гледал ли си го?Ако знаеш нещо,кажи.
Много се радвам че Йосков е отбелязал два гола ,време е Спасов да му дава повече шансове и мисля че с оглед на наличните ни нападатели това е задължително!! Като гледам и развитието на мача по минути се забелязва още нещо интересно:
84 мин. В игра влизат Мартин Костадинов и Николай Минков на мястото на Васев и Сарич
86 мин. Педро бомбен шут прави резултата 3:2
90 мин. Йосков оформя крайния резултат 3:3
След появата на още двама юноши изравняваме резултата!!! Мисля си че когато младоците са повечко на терена заиграват с повече самочувствие и в този ред на мисли смятам че и на още няколко момчета от школата трябва да се дава шанс и вярвам че ние феновете ще покажем нужното търпение към тяхното развитие. Ако и Жоро Илиев се върне юношите ще имат страхотен шанс да попиват от опита и класата му!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
84 мин. В игра влизат Мартин Костадинов и Николай Минков на мястото на Васев и Сарич
След появата на още двама юноши изравняваме резултата!!! Мисля си че когато младоците са повечко на терена заиграват с повече самочувствие и в този ред на мисли смятам че и на още няколко момчета от школата трябва да се дава шанс и вярвам че ние феновете ще покажем нужното търпение към тяхното развитие. Ако и Жоро Илиев се върне юношите ще имат страхотен шанс да попиват от опита и класата му!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
- thisisthelife
- Контакти:
Eastern написа:Много се радвам че Йосков е отбелязал два гола ,време е Спасов да му дава повече шансове и мисля че с оглед на наличните ни нападатели това е задължително!! Като гледам и развитието на мача по минути се забелязва още нещо интересно:
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Йосков и Костадинов имат талант, остава само Адмирал Спасов да ги налага. Още от тази година трябва да се почне с това начинание.
Truth is hate for those that hate the truth.
КироВарна написа:koseto40 написа:Хърватчето го виждам пътник...ако се осланям на преценката ми и вътрешното 6 чувство...стига само туристи сме картотекирали,малко ли има вече в отбора с карта за 100те национални обекта...)))))))))))
Косьо защо така песимистично?Гледал ли си го?Ако знаеш нещо,кажи.
Кире,не съм го гледал наживо наистина,гледах някви клипчета от негови мачове в нета...не ме впечатли особено на прима виста...затова и писах,че просто усещането ми за него е...не особено оптимистично...дано ме опровергае момчето..ще се радвам да призная,че съм сгрешил..