Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thisisthelife
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Дано да се даде шанс на Неделчев, Костадинов и Йосков. Догодина ще трябва да налагаме друг юноша, трябва да видим кой ще заслужи.
Truth is hate for those that hate the truth.
Хърватски защитник пристигна на проби в „Морето“
Анте Сарич ще бъде тестван в контролата срещу „Дунав“
http://www.chernomore.bg/sport/2015-10- ... i-v-moreto
http://uk.soccerway.com/players/ante-sari/137767/
Анте Сарич ще бъде тестван в контролата срещу „Дунав“
http://www.chernomore.bg/sport/2015-10- ... i-v-moreto
http://uk.soccerway.com/players/ante-sari/137767/
Тази седмица съм в Русе на мач
, може и до Букурещ да отида преди това, ей така да се разходя, просто да се разтъпча
.

-
- Контакти:
greenpeak написа:https://www.youtube.com/watch?v=MGbdceQUhyo
Oт клипчето излиза за това момче:
+:висок,физ.здрав,играе прилично с глава,добро центриране,дългите крака му позволяват да влиза чисто в последния момент,може да играе централен защитник,играл само в един отбор,няма червени картони,рядко получава жълти,млад ще иска да се развива,
-:няма техника,слаб ляв крак,рядко влиза напред по крилото,май скоро не е играл официални мачове,
=:защо,по каква причина Задар се отказва от свой юноша без пари и досега няма отбор?
Черно море-първият шампион по футбол в България
Странно защо точно десен бек. Имаме трима (Станчев, Еуженио, Костадинов), а Кольо е използвал на този пост още Кулибали, Стенио, Дани и Курьор. Може би Костадинов не го брои изобщо, а Еуженио ще е опция преди всичко на крилото. На другия бек Мишо няма реална конкуренция (Жиньо си е ЦЗ и непрекъснато е контузен).
yavorescu написа:Странно защо точно десен бек. Имаме трима (Станчев, Еуженио, Костадинов), а Кольо е използвал на този пост още Кулибали, Стенио, Дани и Курьор. Може би Костадинов не го брои изобщо, а Еуженио ще е опция преди всичко на крилото. На другия бек Мишо няма реална конкуренция (Жиньо си е ЦЗ и непрекъснато е контузен).
Аз пък, след като гледах клипчето (не го догледах докрай, но видях достатъчно) си мисля, че пресаташето ни пак е бил сапунисан в банята и не е чул добре за момчето. Ами че то повечето време, поне в първата четвъртина на клипа, играеше отляво, после го даваха в средата... Едва нататък го видях и отдясно, но си мисля, че е запълвал дупки или просто си играе свободно и от двете страни, както и централен. Забелязах, че играе с №4, което на днешно време не е доказателство, но все пак..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Преди всичко е ЦЗ,но явно може да играе ляв и десн краен,макар че левият му крак служи да се подпира с него.Силни страни-мисли и реагира много бързо/пресича успешно пасове и предугажда развитието на атаките/.Много добри шпагати и най вече чисти.Не лоша физика.Слабости-Малко е бавен/но компенсира с реакция сякаш/,малко недодялан/но какво да очакваме от защитник/,малко сякаш е скаран с тактиката-няколко пъти се събираше с други защитници и вратаря.Достатъчно млад,определено с натрупан вече опит.Наистина въпроса е за какво е остамал без отбор.Контузия,лош характер,неспазване на режим...все такива неща ми се завъртяха в главата на първо четене.Дано покаже на Адмирала че става,защото сме доста куци в защита.Няма и помен от онази защитна четворка от третото място.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Според мен АДМИРАЛА се е заинтересувал от това момче,защото отговаря на отдавна налаганата от него,концепция за универсалност!!!Каквото и да си говорим,на клипчето се вижда,че може да играе на доста постове в защита....а защо не и като опорен халф!?Височък е за типичен бек,но в КОЛЬОВАТА схема с трима защитници,в някои мачове.....ще е добре дошъл!!!Хубаво е,че е млад.Хърватската школа не е случайна,затова се надявам да е научен футболист!!!Самият факт,че се търсят играчи дава надежди.....че може и на нападател да попаднем!!!Очевидно е,че се работи!!!Като добавим и новите седалки на ТИЧА,и движението по ЮРИ ГАГАРИН,мисля,че трябва да сме по оптимистични!!!И най важното-ДА СМЕ НА СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
После сме нямали национален отбор е как да имаме.Нашите юноши на 23 години не стават били млади а този става
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА