Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море, събота, 20:00

Мнениеот Кролик » 27 сеп 2015 22:33

ShooterMan написа:Няма да се правя на луд и да заравям глава в пясъка. Не играем нищо и ако си мислиш, че късмета ще ни покрива като с Пирин (най-слабия отбор в групата) се лъжеш. Като домакини сме трагични - един категоричен белег, че и идея си нямаме как да градим игра, щото навън лесно - на контричка, но тука във Варна само се сети за играта и резултатите ни. Не се ли вземат мерки ще дерайлираме лошо, е да, няма да изпаднем, но след спечелени Купи ако това те устройва - ОК, но мене никак. Не толкова липсата на победи, а отчайващата липса на добра игра или поне наченки към такава. Не искам да повтаряме глупостите от 2009 когато доволно разрушихме ГОЛЯМ отбор и станахме селска сбирщина играеща кеч. Сега и кеч не играем, а просто ритаме като отборче от Б група безидейно и грозно.

Дай тези неща да си ги пишем във всекидневната тема. Никой не е сляп !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2015 22:36

yavorescu написа:Много го превъзнасяш Ернандес. Забравяш, че миналата пролет играхме изключително слабо в първенството (с него и без него).

....но на всички ни беше ясно, че само се разцъква там! Сещам се как сгазиха Локо Пд после с 5:1 (с великия Бурабия). Сещам се как и КУРЬОР, и РАЙКОВ, и БАКАРИ за секунда влязаха в супер форма - един много сигурен белег за това какъв халф им дава пасовете, нали? Играеха с лекота, бележеха с лекота, излизаха на голови позиции...Никого не превъзнасям, но дори и слепец вижда огромната разлика в играта ни от лятото и сега и причината е, че вместо ЕРНАНДЕС взехме един пън и го турихме да прави игра. Гъргоров бил скъп (вдигал скандали), МЕХИЯ - 2 месеца тренира за здраве....за кво? За да гледаме туй нещо днес ли, Курбан Байрам, туй ни е, пълен Курбан Байрам.

ПС: За оптимизма - да, като се върне БАКАРИ и дай Боже - ЖОРО ИЛИЕВ - ще заиграем добре! Това хубаво, АМА ДО ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИМЕ БЕ? Ще дълбаем дъното ли? Курбан Байрам, това правим :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 сеп 2015 22:48

ЗА мен играчите ни въобще не са лоши.Вижте прехвалената и претрупана селекция на Берое например.С какво са по добри от нас?Смятам че нещото което ни липсва е постоянство в ХЪСА,не в друго.Щом в един мач можем да смажем някой,защо да не можем и в повече от един?Играчи си имаме за тройката,дали ще сме там зависи точно от тях и треньора.Но от друга страна гледах два поредни изключително слаби мача от първенството/за мен Разлог не са мерило/,което ама хич не ми хареса.Поне да бяха смазали от преса другите отбори,пък нека загубят.Но ние гледаме един футбол на 33 оборота и без всякакво желание.Май трябва да влизат от ръководствотоо пак в съблекалнята и да им обясняват основните пазарни принципи.Раздаваш се в играта-печели,не се раздаваш-има и други отбори.Не е задължително да се печели всеки мач,но е задължително да се раздават всеки мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2015 22:57

Берое бяха селецията-мечта на Инженера, болшинството бяхме на мнение, че не са никакъв отбор. Проблема е, че ние си сваляме нивото и виновни са шефовете, защото можеха да осигурят играчи. Гъргоров и нападател, просто няма какво да говорим. :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2015 23:00

Как да не е сляп? Шефовете какви са? МЕХИЯ - 2 месеца на стенд бай, не ни трябвал....Гъргоров - и той не ни трябвал, нападател - не ни трябва бе...От тук насетне каквото и да правят другите - без нападател, без човек-оркестър, без НОРМАЛЕН ЦЗ няма как да правим каквото и да било освен да драпаме и "лакатушим". Точно 2 трансфера ни решаваха проблемите, а играчите - бяха свободни агенти - единия отиде за СТРАШНО МНОГО ПАРИ в....Локо Пд, а другия - 2 месеца тренира, чака да му предложат договор...докато му предложиха такъв, ама от Турция. Аматьорщина!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 сеп 2015 23:06

ShooterMan написа:Берое бяха селецията-мечта на Инженера, болшинството бяхме на мнение, че не са никакъв отбор. Проблема е, че ние си сваляме нивото и виновни са шефовете, защото можеха да осигурят играчи. Гъргоров и нападател, просто няма какво да говорим. :arrow:

Тука сме на едно мнение определено.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 27 сеп 2015 23:24

Laury написа:
ogrizko написа:Васев за мен е много добър играч, със сигурност по-добър от Коконов, дрибъла и контрола над топката го показват! За мен просто му трябва още малко време за адаптация към мъжкия футбол!! Но има бързина и техника и всичко!!! Крилата ни са добре и тук сме надградили!!!

Изобщо не съм съгласен , за кога ще се адаптира към мъжкия футбол та той е на 24 години !! Поправете ме ако греша , но не си спомням да има опасен изстрел към противниковата врата , а какво остава за гол ( изкл мача с Локо пд , тъй като не успях да го гледам). Докато Коконов не спираше да бележи през пролетта , да срещу отбори от втората 6-ца , но е факт че бележеше и представляваше някаква конкуренция на Курьор и Райков. Даже се надявам още зимата ако има някакаква възможност да си го върнем и без това в Стара Загора не разчитат на него.

И аз мисля че трябва да направим опит да върнем Кокона.Доста по ПОЛЕЗЕН И ЕФЕКТИВЕН от Васев! Много добри атаки правеха с Венков от ляво а и не само ,както писа Стрелеца миналата година играехме бързо с едно-две докосвания и тук идва разликата между Васев и Коконов ,Ванко комбинираше много по бързо и завършваше доста пъти атаките!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 сеп 2015 23:35

Ае стига с тая мега звезда Гъргоров бе..направо ми се доповръща вече като му чуя името :lol: Вие на тъпи ли се правите или кво..Гъргоров не дошъл тука..ми естествено,че няма да дойде това алчно джудже.Толкова ли не разбирате защо отиде в Локото.Защо и Котев и Тунчев и Камбуров и други застаряващи футболисти са там ;) за заплати ли ;) Естествено,че ще отидат там,да ме извиняват от Локото,но в момента с това безпаричие,в което са е ясно тия защо са там.Явно там е схемата,много повече могат да изкарат с някое и друго "мачле",отколкото тука на заплатката,която знаем няма да е особено висока,но тук просто няма място за схемички,така че айде стига с тоя Гъргоров ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 сеп 2015 11:02

Една и съща история се повтаря вече няколко сезона. Помните ли сезона след 3-тото място ? Форума беше залят със закани за титла. Помните ли като почнахме с няколко победи преди няколко сезона ? Иван борчето искаше медалите. Сега взехме Купите и пак ще ставаме голям отбор. Докато не направим 2 поредни стабилни сезона, няма какво да се напъваме с очаквания. 2-3 мача на върха на силите + голяма доза спортно щастие изобщо не ни правят претенденти за класиране в тройката.
Защо нямаме хубав терен, силни играчи и поведение на мераклии за тройката ?!? Ами защото трибуквието така иска. Дали и кога ще си променят мнението никой не знае. Тогава има ли значение дали играе Бурабия или Ернандес ?! Ако трибуквието не иска да сме в тройката, тогава и с Меси и Моу няма да влезем там.
Не си хабете клавиатурите напразно, по-добре пълнете стадиона и подкрепяйте тези които в момента защитават зелено-бялата фанелка. Че нищо не играем всички го виждаме....
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 29 сеп 2015 07:50

Кролик написа:Не си хабете клавиатурите напразно, по-добре пълнете стадиона и подкрепяйте тези които в момента защитават зелено-бялата фанелка. Че нищо не играем всички го виждаме....

№1 :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”