rsk написа:Аз ще се извиня, ама след като отбележи поне 6-7гола

в противен случай ще ви дразня докато не ми омръзне, а на мен трудно ми омръзва

Народа е много прав в безмерната си мъдрост.Ето какво е казал за такива като теб.,,Луд умора няма".

Като взехте Рабех,ми омръзна да слушам как арабския Бекенбауер е дошъл да рита в Левски.Арабчето се насираше от пиене,биеше се с таксиметрови шофьори,бягаше от хотела по време на подготовка,даже и нашляпа Гонзо.И как реагираха казионните медии?Ами като в песента ,,Тишина".А Жардел още не е започнал тренировки и се начетох на глупостите на същите тези медии.Стар,дебел,наркоман,алкохолик,разваратник...Единственото което е вярно и в двата смисъла е стар/star/.Като взехме Кривчо,пак беше пенсионер,свършил с футбола,ако ставал за футбол точно Черно море ли щял да избере...Година и половина по късно-Най добрия халф в БГ се върна у дома,магьосника,човека който го искали в Ювентус,лидера който трябвал на Левски да стане шампион.......И колко мача като титуляр,този 35 годишен гений изигра у дома?Макар че у дома,сякаш е Марица.Те май са набори с Марио,или имат една година разлика.Как става така,че като е в синьо,става нещо като Ийсус на млади години,а като не е при тях,става нещо като Луцифер,но след изгонването му от Рая.Еба си аршина дето го имат шопските журналя.И повечето фенове и те коне с капаци.Знаете кои имам предвид.Разумните виждат ползата която ще донесе на БГ футбол и в частност на Черно море.Останалите виждат същото,но с типичният шопски манталитет показват само това което им изнася.Тоест негативното на показ ,а другото ще го оплюем,за да покажем какви балъци са в морето и колко далновидни са примерно в Левски.Споко момчета.Скоро ще разберете какво са замислили на изток от София.Няма да е далече момента,когато ще се чудите какви да ги пишете.От години виждате израстването на Черно море и това определено не ви харесва.На вас ви харесват отбори като Родопа,Рилски сп,Своге,Спартак вн и други подобни,които свалят гащите и чакат великите играчи да вкарат гол за поредната велика победа.Защо не харесвате Берое,Литекс,Пирин,Ботев и Локо,Черно море,Черноморец?Знаете отговора.Защото не ви е лесно срещу тях.Но и през ум не ви минава че истината е точно в тези отбори,които вдигат и вашето ниво,защото ви карат да играете истински мачове.На думи го искате,но на практика правите всичко възможно преди среща с някой от изброените да ги осерете в пресата,да ги осакатите в предходния мач с поръчкови картони.Ей такива ми ти хубави работи.Затова не се радвате на Жардел.Защото ако не друго,така ще нахъсва играчите на морето,че ще е почти невъзможно да вземете нещо в срещите помежду си.там ви е болката.НО!!!Ако в края на сезона решите да вземете вие Жардел,какво ще пише по сайтовете и какво ще коментирате вие тук?Аз зная.Знаете го и вие,нали?