ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 19:37

Е сега вече си е*ало вече майката,човек трудно може да измисли стартови състав.Щом и Дяков отпада,че и Дани георгиев...Кулибалито защитник тогава,а Адемар до Дани Димов,друг вариант няма.Керчев на мястото на Дани Георгиев.При така развилите се събития трябва да признаем,че Левски(който е в оптимален състав) ни превъзхожда във всички линии и осбоено категорично откъм резерви,където ние имаме абсолютни дебютанти на по 17 г. и още няколко на по 19,всички без мачове за първия отбор.Но пак погледнах прогнозата за времето - адски студ за неделя със сняг,тежкото време може да ни е от полза,в техния състав изобилстват изнежени футболисти без сърце,да се надяваме със сърце и публика да ги пречупим,а и в таквиа мачове,в таквиа критични ситуации някой младок от мниманса избухва....а ние младоци от мниманса-половин отбор имаме :idea:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 19:40

Sagittarius написа:Е сега вече си е*ало вече майката,човек трудно може да измисли стартови състав.Щом и Дяков отпада,че и Дани георгиев...Кулибалито защитник тогава,а Адемар до Дани Димов,друг вариант няма.Керчев на мястото на Дани Георгиев.При така развилите се събития трябва да признаем,че Левски(който е в оптимален състав) ни превъзхожда във всички линии и осбоено категорично откъм резерви,където ние имаме абсолютни дебютанти на по 17 г. и още няколко на по 19,всички без мачове за първия отбор.Но пак погледнах прогнозата за времето - адски студ за неделя със сняг,тежкото време може да ни е от полза,в техния състав изобилстват изнежени футболисти без сърце,да се надяваме със сърце и публика да ги пречупим,а и в таквиа мачове,в таквиа критични ситуации някой младок от мниманса избухва....а ние младоци от мниманса-половин отбор имаме :idea:

Ако не друго за 0:0 и дузпи ще играем, ако всичко за контузените е вярно

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 дек 2009 19:44

Станислав Стоянов?
или
------------Пиргов-----------
Лазаров----Александров--------Домакинов/Танко----Бачев
---------------------Димов-----------------------
----Георгиев-----Жоро Илиев---Керчев--
-----------------------------Тошко----------
--------------Заков--------------
Аз така бих излязал ако съм треньор.
Опазим ли Жо и Зе,Димов справи ли се с Тасевски,имаме големи шансове.Разбира се и трябва да си вкараме положенията
Бардон ме притеснява-не трябва да им се дава да стрелят от далече.
Без фалове и такива работи.Преса по целия терен,много грешат защитниците им.Центрирания Митрев не е добър в тоя аспект,не може да ги преценява.Ударите от далеч трябва да ги има,най вече Димов и Жоро Илиев,Заков трябва да направи мача на живота си да не го е страх да стреля..
Не искам да го казвам,но с този състав много много трудно.Дано Маркес да се оправи.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 19:46

Абсолютно си прав.Окопани като героите на Шипка в нашата половина,с много сърце,дух и борбеност и разбира се-с помощтта на публиката трябва да издържим 120 минути.Не виждам какво можем да направим в атака,освен от някое статично положение Димов или Сашко да ги изненадат,или Жорката да вкара някой прак свободен.Дано не се наложат смени,но при всички положения ще има такива,особено ако говорим за 120 минути и колко сме рехави откъм контузии-абсолютно всяка смяна означава,че влиза юноша :o
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2009 19:47

Sagittarius написа:Е сега вече си е*ало вече майката,човек трудно може да измисли стартови състав.Щом и Дяков отпада,че и Дани георгиев...Кулибалито защитник тогава,а Адемар до Дани Димов,друг вариант няма.Керчев на мястото на Дани Георгиев.При така развилите се събития трябва да признаем,че Левски(който е в оптимален състав) ни превъзхожда във всички линии и осбоено категорично откъм резерви,където ние имаме абсолютни дебютанти на по 17 г. и още няколко на по 19,всички без мачове за първия отбор.Но пак погледнах прогнозата за времето - адски студ за неделя със сняг,тежкото време може да ни е от полза,в техния състав изобилстват изнежени футболисти без сърце,да се надяваме със сърце и публика да ги пречупим,а и в таквиа мачове,в таквиа критични ситуации някой младок от мниманса избухва....а ние младоци от мниманса-половин отбор имаме :idea:

Я ми подскажи някои от "изнежените футболисти без сърце",че нещо ми се губят.А също така "калените и мъжествени" футболисти,с които ще ни пречупите,щот не ти се връзват изреченията нещо:хем Левски ви превъзхожда по всички линии,пък нямали сърце и били изнежени??? :? :? :?

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 19:47

Адемар крило да ги развинти, няма кой друг, Тошко Колев в атака със Заков 8-) срещу ПСВ тоя Адемар направи луд Манолев, личеше си кой е по-добрия, а после за какво го забиха на пейката не знам, от както се контузи по-скоро

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 дек 2009 19:50

Sagittarius написа:Абсолютно си прав.Окопани като героите на Шипка в нашата половина,с много сърце,дух и борбеност и разбира се-с помощтта на публиката трябва да издържим 120 минути.Не виждам какво можем да направим в атака,освен от някое статично положение Димов или Сашко да ги изненадат,или Жорката да вкара някой прак свободен.Дано не се наложат смени,но при всички положения ще има такива,особено ако говорим за 120 минути и колко сме рехави откъм контузии-абсолютно всяка смяна означава,че влиза юноша :o

Луд ли си?Ще има инфаркти,а и едва ли ще издаржим 120 минути опълчение.Излизаме за битка и каквото стане,в този си състав няма какво да губим.Само да си повярват и да имаме късмет..

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 19:53

chelseabg написа:
Sagittarius написа:Абсолютно си прав.Окопани като героите на Шипка в нашата половина,с много сърце,дух и борбеност и разбира се-с помощтта на публиката трябва да издържим 120 минути.Не виждам какво можем да направим в атака,освен от някое статично положение Димов или Сашко да ги изненадат,или Жорката да вкара някой прак свободен.Дано не се наложат смени,но при всички положения ще има такива,особено ако говорим за 120 минути и колко сме рехави откъм контузии-абсолютно всяка смяна означава,че влиза юноша :o

Луд ли си?Ще има инфаркти,а и едва ли ще издаржим 120 минути опълчение.Излизаме за битка и каквото стане,в този си състав няма какво да губим.Само да си повярват и да имаме късмет..

Наистина се очертава луд мач, също дават - 4 градуса и сняг, ако може по-добре дъжд, да става мача :lol: наистина ако завали е добре с този нашия състав ще е от помощ, защото определено те ще са по-техничния отбор и един лош терен ще им развали това предимство, така че се молете да вали ;) трябва да се борим, тва е мачът ни на сезона!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 19:58

Аз не виждам как може да се надиграваме с тях с толкова много младоци,те са с целия си състав.Видяхме,че лесно клякат и нямат сърца,а изнежени типове като Тасевски,Жоазиньо,Зе Соарес,Христов,Йовов-те просто ще клекнат при негативен развой,а аз скрито се надявам да клекнат и пред ужасното време-леден вятър,сняг,мокър и кален терен-бразилчетата им изобщо не ги бройте на такива условия :mrgreen: .Колкото до нашите - ако не сме окопани ще ни прецакат с някой тъп(или съдийски гол),но пък може и да си прав,защо да не пуснем Тошето в атака да им скрие топката :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2009 19:58

blue avalanche написа:

Я ми подскажи някои от "изнежените футболисти без сърце",че нещо ми се губят.А също така "калените и мъжествени" футболисти,с които ще ни пречупите,щот не ти се връзват изреченията нещо:хем Левски ви превъзхожда по всички линии,пък нямали сърце и били изнежени??? :? :? :?

Не му обръщай внимание, той си е превъзбуден по приницп...
Трезво, ако тябва да мислим- вие ни превъзхождате най-вече с пълния си състав..
Не знам какво точно имаше предвид под чупливи футоблисти, но предполагам, че е визирал, че вашите играчи не им пука за клубната емблема.....Не, че на всички от нашите им пука де....

Върни се в “Черно море”