9 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.09 събота 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sicilianecat
Контакти:

Re: 9 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.09 събота 20.00

Мнениеот sicilianecat » 16 сеп 2017 23:33

nosmoky написа:Имайте поне малко достойнство.
100% дузпа срещу Манолев !
Абсолютно кристално чист гол ни отмениха !
0-2 на полувремето.

И как след като Манолев е подложил крака си под топката и отгоре е ръкавицата на Боровик, топката се забави в земята, вместо да тръгне нагоре?Може би нов закон на физиката ще измислим, за да обявим колко сте ощетени.
Кристалната дузпа беше в 99-тата минута, но не сме се и надявали на съвест от поредните дребни душици слуги на хората с болни амбиции да създават хибриди.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2017 23:53

0-2 на полувремето.

Ти ли говориш за достойнство, припознавач, дето се опозорихте пред цяла България, всеки ви плюе и го е гнус от вас, как не ти е неудобно да използваш думата "достойнство" ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 16 сеп 2017 23:56

Бекалка, кой говори с тебе...
3000 Армейци във Варна...у лево мишле.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 17 сеп 2017 00:16

1. "Литекс" не ни надиграха, защото не тръгнахме да се надиграваме. Но ни победиха напълно заслужено.

2. За цял мач имахме едва 3-4 свястно изнесени топки. През останалото време имах чувството, че Божилов прекара повече време във въздуха, в борба за насочените основно към него при "изнасянето" високи топки, отколкото на тревата.

3. На стадиона не видях, но от репортажите виждам, че през 1-то полувреме не се даде дузпа за "Литекс" и им се отмени чист гол, както и че на орангутана Бодуров му беше позволена изключително груба игра - 2 или 3 пъти, без картон, макар че за всяка от ситуациите заслужаваше жълт. Когато му беше показан такъв през 2-то полувреме, той беше вече за 2 червени. Като че ли първият жълт за Чунчуков беше пресилен, но не съм сигурен - може да съм видял така от пристрастие. 2-рият му жълт пък беше за изключително глупава и непрофесионална постъпка.

4. Мисля, че планът на Гонзо вървеше добре до 2-та жълти картона на Чунчуков. Малко преди това "Литекс" показах видими признаци на нервност и започнаха да грешат, съответно нашите да пресичат техни пасове в центъра. Тогава си помислих, че с още малко търпение, дисциплина и хладнокръвие, може дори да спечелим, макар и незаслужено. Картоните на Чунчуков промениха картината.

5. "Литекс" са чудесно подготвени физически и агресивни, не оставят пространства и изключително затрудняват играта на съперника. В това отношение бяха класа над нас.

6. Справедлив резултат. Но дори да бяхме направили равен или дори победа, играта никак не е това, което ми се иска на мен, предполагам и на всички, които обичаме "Черно море". Въпреки това нашите играха наистина мъжки, с пълно раздаване, но показаните възможности бяха видимо по-малки от тези на "Литекс".

7. "Достойнство" е понятие, което не бива дори да бъде изричано от онези, които имат нужда от "Литекс" вместо ЦСКА, само за да се почувстват по-значими - 1-2 пъти годишно на стадиона и може би още няколко пъти пред телевизора. Но моралът и достойнството отдавна не са ценност в България, така че угризения от такива индивиди не бива да се очакват.
Последна промяна от Varnauser на 17 сеп 2017 01:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 сеп 2017 00:23

nosmoky написа:Бекалка, кой говори с тебе...
3000 Армейци във Варна...у лево мишле.

3 000 жалки глорихънтъри от околията ..... къде бяха срещу Септември в центъра на София въпросните .... питам и отговор не искам. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 сеп 2017 01:05

Съгласен съм напълно с Varnauser. Взехме това, което заслужавахме -- нищо.

Чунчуков се изнервя и започва да прави глупости, когато не му върви играта (тоест, често). Изритани топки, излишни нарушения, от глупави по-глупави картони. Гонзо трябваше да го извади моментално след първия картон. Нещо повече, трябваше да започне мача с Кузма, защото е по-борбен и по-добре подготвен физически за такъв тип мач. Изключително много ме дразни лекото му падане и търсенето на нарушение, в Ботев не играеше така.

Зехиров беше трагичен. Божилов също, непонятно ми е как така най-слабия ни играч в този мач игра в него докрай. Надяваше се на високия му ръст или прецизните му извеждащи пасове? Цветков не е крило, не е атакуващ халф и не е централен защитник, но поне е по-дисциплиниран от Огнянов и сигурно затова бе призван да запълва дупката по левия фланг. Сукуна и той не е крило, но сякаш имаше някакво оживление след неговото влизане. Толкова ни е окомплектован отбора, че нямаме типични изпълнители за поне две позиции.

Като цяло имаше много по-голяма мотивация в сравнение с предния мач, но възход в спортно-техническо отношение -- тц. Добри думи заслужават Марто, Жоро и Боровик. Старокин също се стара много.

"Великата" публика на ЦСКА-София беше притихнала в последната четвърт от мача, когато отвсякъде миришеше на 0:0. Ни вопъл, ни стон. Едва след гола изригнаха и демонстрираха тяхното "величие". Браво, момчета, точно така се подкрепя един отбор. Когато печели, дереш гърло, а когато лелеяната тенекия се отдалечава -- мълчиш. "Винаги верни".

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 17 сеп 2017 01:46

ogrizko написа:
sicilianecat написа:Нищо общо с Шром или Емо, ама абсолютно нищо, за мен е поне на нивото на Коварж. Много стабилно си пази през целия мач, даваше сигурност и на защитата, накрая се играеше на ръба на силите с 10 човека и е нормално да се допускат ситуации, не мисля че има вина за гола, просто го изпревариха така както Сукуна изпревари вратарят на Тирето в последната минута, игра с топката преди плонжа му, за мен го фаулира, но съдията дори не се замисли за дузпа. Нямаше как да я даде в никакъв случай, тъкмо си свърши работа и ще бъде потупан по рамото от когото трябва и да даде дузпа и да оплеска всичко, как да стане, абсурд.
Вратарят е добре, но този Чунчуков е много зле, взели сме вместо голмайстор - картонен майстор, всеки мач едно и също, безидеен. Трябва ни нападател и остро крило отляво, отпред нямаме никакви идеи, нямаме човек с импровизаторска мисъл в атака.

Добре, дано почне да прави сухи мрежи тогава и да се доближава наистина до нивото на Коварж :oops: Съдията си свърши добре работата - няма как да имаме оплаквания към него при положение, че за това му се плаща ...иначе после ще вземат да го отстранят както тоя дето свири на Левски преди кръг-два :lol: :lol: Май и репортаж не ми се гледа като те слушам... айде у лево с тоя измислен отбор както съветва един от техните верни фенове :P

Чунчуков обаче.... на мен лично борбеността и желанието на Кузма ми допадат повече, а уж от него очаквах по-малко... особено след контролите дето Чунчуков се скъсваше да вкарва пък и първите 2 мача не изглеждаше зле... ама то и един друг нападател имахме преди време дето в контролите вкарваше, а после май 1 гол не вкара ...даже забравих как се казва обаче :oops:

Странен ревльо си ти ! Хем не си гледал мача, хем най-много го коментираш и се възмущаваш от съдии, които ни отмениха чист гол и ви позволиха груба игра в наказателното :)

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 17 сеп 2017 01:48

Varnauser написа:1. "Литекс" не ни надиграха, защото не тръгнахме да се надиграваме. Но ни победиха напълно заслужено.

2. За цял мач имахме едва 3-4 свястно изнесени топки. През останалото време имах чувството, че Божилов прекара повече време във въздуха, в борба за насочените основно към него при "изнасянето" високи топки, отколкото на тревата.

3. На стадиона не видях, но от репортажите виждам, че през 1-то полувреме не се даде дузпа за "Литекс" и им се отмени чист гол, както и че на орангутана Бодуров му беше позволена изключително груба игра - 2 или 3 пъти, без картон, макар че за всяка от ситуациите заслужаваше жълт. Когато му беше показан такъв през 2-то полувреме, той беше вече за 2 червени. Като че ли първият жълт за Чунчуков беше пресилен, но не съм сигурен - може да съм видял така от пристрастие. 2-рият му жълт пък беше за изключително глупава и непрофесионална постъпка.

4. Мисля, че планът на Гонзо вървеше добре до 2-та жълти картона на Чунчуков. Малко преди това "Литекс" показах видими признаци на нервност и започнаха да грешат, съответно нашите да пресичат техни пасове в центъра. Тогава си помислих, че с още малко търпение, дисциплина и хладнокръвие, може дори да спечелим, макар и незаслужено. Картоните на Чунчуков промениха картината.

5. "Литекс" са чудесно подготвени физически и агресивни, не оставят пространства и изключително затрудняват играта на съперника. В това отношение бяха класа над нас.

6. Справедлив резултат. Но дори да бяхме направили равен или дори победа, играта никак не е това, което ми се иска на мен, предполагам и на всички, които обичаме "Черно море". Въпреки това нашите играха наистина мъжки, с пълно раздаване, но показаните възможности бяха видимо по-малки от тези на "Литекс".

7. "Достойнство" е понятие, което не бива дори да бъде изричано от онези, които имат нужда от "Литекс" вместо ЦСКА, само за да се почувстват по-значими - 1-2 пъти годишно на стадиона и може би още няколко пъти пред телевизора. Но моралът и достойнството отдавна не са ценност в България, така че угризения от такива индивиди не бива да се очакват.

И аз сьм сьгласен с теб. Много слаб мач за нас. Ние нямахме една смислена атака и единственото ни положение беше преди гола на ЦСКА-София в мисля 91та минута. През цялото време играхме сковано и с грьб кьм тяхната врата. ЦСКА-София тотално ни надиграха. Или бяха много добре подредени, или просто ние бяхме наляли гипса. Такава игра с врьщане кьм вратаря и после шут кьм Божинов и той да свали топката кьм Чунчуков я гледах сигурно над 20 пьти без нито един пьт да даде ефект. Ние тотално изтьрвахме центьра и рядко разменяхме повече от два-три точни паса. М.Костадинов беше най-добрият в нашия отбор и най-странното той беше най-самоувереният. Досега подкрепях сравнително напьлно Гонзо, но след днешното му интервю, в което твьрди че сме играли добре и че сме имали своите шансове почва да ми светва червената лампичка. С тази игра не ни чака нищо добро. Днес ние нямахме ама грам изобретателност и самоувереност.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 сеп 2017 02:04

1982 написа:
0-2 на полувремето.

Ти ли говориш за достойнство, припознавач, дето се опозорихте пред цяла България, всеки ви плюе и го е гнус от вас, как не ти е неудобно да използваш думата "достойнство" ??!

Хейтърче жалко, нещо по темата за мача имаш ли да кажеш? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Черно море”