Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот ticha i vladislav » 02 юни 2016 21:37

Китанов тръгва по пътя на Шабленската,много контузии,много автоголове,само трябва да знае че на с. Микре дните са преброени...смешник!!!
Последна промяна от ticha i vladislav на 02 юни 2016 22:03, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 юни 2016 21:43

Най-смешното е как прикрива с ръце на снимката някакъв надпис написан с маркер на фланелката, а самата снимка е невероятна :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 юни 2016 21:44

както казах ...аз дори не съм ядосан, такъв трансфер само ме забавлява ...даниел димов поне отиде в отбор от А група ....а китанката къде ще играе с цска и той не знае ...и дали изобщо ще играе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

точно пък този сезон се видя, че който играе го забелязват ...Курьор в шампиона на Грузия, Клок в шампиона на Румъния и т.н. ....следователно можем да правим трансфери, ама стига играча да изпъква ...и тъй като китанката явно не може да изпъкне достатъчно и реши да ходи в цска по-лесно да го забележат ...всъщност големия му минус винаги е била играта с крака и няма как да искаш да играеш в голям клуб и като ти върнат топката да не може да я отиграеш ...успех все пак в цска ...даниел димов повече ме беше ядосал навремето, ама щото не очаквах такова нещо ..пък сега очаквам всичко от всеки и нищо не ме изненадва и дори ме забавляват такива грандомански решения ...дай да ходим в "грандовете" и оттам само цветя и рози :twisted: :twisted:

всъщност тук момчето се радваше на спокойствие и подкрепа ...и му е простено щото е наше момче, там как ще е не знам..... и да успее и да не успее ми е напълно безразлично всъщност ...и кои са цска? някъв тарикатски клуб ...вземаха играчи без трансфери ...всъщност дали точно това не направиха и сега? купиха уж китанов ....след 2 дни ще фалират и няма да му платят трансфери ако има такъв изобщо ...така може да си напазаруват още няколко играча ...след туй фалират ...вземат лиценза на друг отбор и айде в А група с новите попълнения без пари ...цска изобщо не трябва да ги има като отбор, а напоследък само вратички и компромиси се търсят ...жалки смешници!!! другите отбори могат да са изрядни и т.н., само тия са най-селските тарикати дето ще ми минават между капките ....ама много поздрави ще имат от Уефа струва ми се :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 юни 2016 21:46

Изключително неприятна новина. И не защото ни напуска качествен играч, а това, че този факт потвърждава това, което отдавна всички знаем - Черно море няма ръководство и нормален собственик.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 юни 2016 21:50

зеления написа:Изключително неприятна новина. И не защото ни напуска качествен играч, а това, че този факт потвърждава това, което отдавна всички знаем - Черно море няма ръководство и нормален собственик.

нищо неприятно няма ...колкото повече играчи се махнат дето не им се играе при нас, толкова по-добре ...що Чанович само да търка пейката? аз не съм бил на тия срещи дето си организирахте ...ама май Чанович е бил там ...момчето има качества, играе му се за нас - нека заслужено да получи шанс след цял сезон толериране на китанката... мен изобщо не ме притеснява тази новина в момента ...нито ще изпаднем, нито шампиони ще станем ...нито китанката е незаменим :lol: :lol: още ме забавлява снимката му
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 юни 2016 21:54

Огризко, не ме разсмивай когато сърцето ми плаче! Казваш: "следователно можем да правим трансфери". Абе ей, ние отдавна сме доказали, че сме най-големия некадърник относно трансферите. Може би на първо място в света по кретения.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 02 юни 2016 22:00

Който се е напуснал Черно море и отишъл в друг клуб в България,особено в София,хубаво не е видял!От 100 години е така,просто съдба!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юни 2016 22:01

1.Трансферът на Китанов няма как да бъде осъществен, защото фалиралия ЦСКА има забрана за входящи трансфери от УЕФА!2.Буди недоумение как една седмица след като Китанов поднови договора си с Ч.море реши да напусне. 3.Китанов направо взе Оскар за Глупост с избора си да рита на село при положение ,че има интерес към него от европейски грандове.4.Иначе през изминалия сезон Китанов бе супер слаб и само може да се радваме,че на вратата ще имаме един истински професионалист и човек с голямо сърце като Чанович! 5. А за всички напуснали Ч.море по посока шопските галеници на властта Левски§ЦСКА трябва да знаят,че автоматично стават персона нон грата за Морето и връщане назад няма!
П.С. ЦСКА като всяко нещо изкуствено създадено по времето на комунизма е обречено да изчезне рано или късно :!:

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 02 юни 2016 22:24

Знаех си, че има нещо след преподписването на Чанович. След толкова време на пейката, нямаше друго обяснение освен продаване на Китанов. Дано поне са му взели добри пари. Както казаха и други въобще не ми дреме, който не иска да играе при нас да си заминава, да е жив и здрав.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 юни 2016 22:35

Изобщо няма да прокопса. Няма как да му пожелая и късмет. Това е ПРЕДАТЕЛСТВО към Черно Море и феновете на отбора. Впрочем, това важи и за собствениците! Тези кретени не разбраха ли, че отборите Левски и ЦСКА трябва да се игнорират? Това са врагове на Варна, на Черно Море и на България! Ние вместо да се борим със злото го подхранваме. Този селянин Ганчев трябва да бъде спрян от УЕФА! И така и ще стане, има си закони, въпреки ,че тука цялата селяндурска държава очевидно е готова да му свали гащи! Сваляха гащи измисления му отбор да спечели Купата, то не беше гъзене, не беше чудо...всяко нещо си има граници обаче! Има закони! Не може ПРЕИМЕНУВАН клуб да влиза в елита. Пише го! Мястото му е в А окръжна. Точно там му пожелавам на Китанов да играе. Всички знаем какво се случи на Шабленския, тука пожелавам удвояване на провала. Няма как. Предателите не могат да се толерират. Не трябва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”