Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот stanleys » 18 дек 2013 17:41

yavorescu написа:Едва ли ако Жоро Илиев си тръгне, Гонзо би разчитал изцяло на Бекир за пролетта. Несериозно е, дори и да нямаме амбиции.

Съгласен съм, много още трябва да поработи Бекир за да се утвърди като титуляр. И то най-вече върху характера си - трябва да е по-смел,нахакан, с по-голямо самочувствие да влиза в единоборствата, а освен това по-бързо да обработва топката. Хубаво е, че е самокритичен:

На този етап Бекир отчитал, че слабостта му е при влизането в единоборствата и играта в дефанзивен план и ще работи упорито върху този компонент през зимната подготовка.

http://sport.varna24.bg/469196.html

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 дек 2013 17:43

Готвача написа:
yavorescu написа:Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...

По добро предложение за свободен БГ играч?Разликата ми е ясна,но ...както казват рибарите,поради липса на риба и медузата минава за рак понякога. :mrgreen:

Трябва да си много зле с материята наречена български футбол, за да твърдиш, че по-добро предложение за свободен БГ играч от Галчев няма :mrgreen:.

ОСЕМ ГОЛА, ВКАРАНИ ОТ галчев, ЛИ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ (от 2008 до ден днешен) :mrgreen: ???

Изображение

Пс.:Ама некадърната Божилка е направо цвете бе :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 дек 2013 18:25

greenpeak написа:
Готвача написа:
yavorescu написа:Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...

По добро предложение за свободен БГ играч?Разликата ми е ясна,но ...както казват рибарите,поради липса на риба и медузата минава за рак понякога. :mrgreen:

Трябва да си много зле с материята наречена български футбол, за да твърдиш, че по-добро предложение за свободен БГ играч от Галчев няма :mrgreen:.

ОСЕМ ГОЛА, ВКАРАНИ ОТ галчев, ЛИ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ (от 2008 до ден днешен) :mrgreen: ???

Изображение

Пс.:Ама некадърната Божилка е направо цвете бе :mrgreen: !!!

Дай едно име,стига си преписвал статистики.Еба си разбирача дето си.Сигурно не си виждал на живо Морето при гостуване,но иначе голям го вадиш.Ясно ми е,че си един дървен философ,на който най-голямото постижение е видео в ЮТУБ гледано в 94 държави.За твое сведение,аз съм бил долу-горе в толкова държави,но това е друга тема.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 18 дек 2013 18:56

Дясно добро крило задължително,да помага на бека че оня ден като разградена нива бяхме в нея зона
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 дек 2013 19:11

Замълчи бе, пишман готвачо, и за БГ футбол не ми говори :mrgreen: .
НЕ ГО РАЗБИРАШ :mrgreen: :geek: !!!

Как може да напишеш подобна глупост бе :mrgreen: :

Готвача:
Но на мястото на Жоро Илиев-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО опитен играч оказващ необходимото влияние върху играта.Сега се сещам за едно име-Галчев от Ботев.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 дек 2013 21:42

Рових навсякъде, вкл. в китайски сайтове и засега май напускането на Жоро си е само слух, пуснат от един съфорумник тук. Докато няма нищо потвърдено няма смисъл да мъдрим кой ще го замести.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 18 дек 2013 21:55

Колеги, нещо не може да се разберем, за съжаление. Исках да кажа, 4е ни трябват игра4и от типа на Марсиньо, Марселиньо и Маркиньос, а не то4но някой от тях. Макар, 4е горе-долу биват за нашето смешно първенство. Споменатия Гал4ев си е дефанзивен игра4, а ние си имаме Паланков, Дани Г, Еденилсон. За какво да го вземем тоя, само защото е свободен агент ли :?: :!: :roll: В момента сме на три то4ки от третото място и ако имаме някакви амбиции трябва да се привлекат нови игра4и - десен бек, халф и един-двама нападатели. Тия са задължителни, пак се повтарям - ако имаме някакви сериозни амбиции и цели. Съгласен съм с вас, 4е отбора не е никак лош - за около 5-6 място е перфектен. Но ако трябва да сме откровени, в определени моменти бяхме доста колебливи и непостоянни.

Инженера

Мнениеот Инженера » 18 дек 2013 22:42

Марс-ианци не ни трябват, искам в отбора да има повече български играчи, вземи един Антон Огнянов от Любимец, стига с тези чужденци!Все прекрасни футболисти мога да ти намеря и то без пари!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 18 дек 2013 23:14

black sea написа: В момента сме на три то4ки от третото място и ако имаме някакви амбиции трябва да се привлекат нови игра4и - десен бек, халф и един-двама нападатели.

И ляв бек трябва, че в момента Венков е без алтернатива :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 дек 2013 10:30

Инженера написа:Марс-ианци не ни трябват, искам в отбора да има повече български играчи, вземи един Антон Огнянов от Любимец, стига с тези чужденци!Все прекрасни футболисти мога да ти намеря и то без пари!

Стига с този Антон бе Инженера, подлуди ни с него, да не сте интимни партньори с него :mrgreen: ?

Върни се в “Черно море”