[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DT7clurpJOo[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Thurman Murman написа:ogrizko написа:... ако бяхте показали 100% можеше и да си променя мнението и да кажа, че сте показали някаква страхотна игра и сте ни смачкали. не ме интересува на колко процента сте играли, но в днешния мач какво толкова впечатляващо показахте?! единствено ме впечатли втория гол и до тамтопката ли владяхте толкова много?! изключително много голови положения ли създадохте ...кое точно те впечатли толкова теб?! или че бихте без толкова усилия ?! мен повече щяхте да ме впечатлите да контролирате играта целия мач, да имате 10 чисти голови ситуации и да ни биете 5:0
Виж сега човек, факт е, че като цяло мача беше средна работа. Това е така и няма какво да се лъжем. Но за това си има и доста обективни причини. Липсата на публика е една такава, за да намалее мотивацията. Друга причина е, че скоро имаме тежко гостуване в Стара Загора и може би по тази причина нашите решиха да изкарат второто полувреме почти ходом. След гола ви обаче се попромениха нещата и точно тук беше момента от мача, в който нашите ми харесаха най-много. Това понеже питаш кое толкова ни е впечатлило. Започнахме да владеем повече топката, натискахме и търсехме трети решителен гол. Общо взето контролирахме почти напълно събитията на терена след като стана 2-1. По скромното ми мнение това значи по-висока класа от съперника.
Не мога да се съглася обаче, че съдията ни е подпрял. Свири 50-50. Знаеш ние специално какви проблеми имахме първия полусезон със съдийството, докато мачовете бяха "на тъмно". Фалът може и да беше на кантар, но много биха го свирили. А и как някой да ти знае, че нарушение, дето е някъде на майната си, забито до тъча, ще доведе до гол??? Това е абсурд!
ivan40 написа:ShooterMan написа:Недей много да знаеш за ръгби,кеч,борба,има си съдия.Във футбола има и ТВЪРДА ИГРА,не само циркаджийските номера на вашия плажен шезлонг Вандер и 100-те му симулации по време на мач щом се опре до противников играч.Какви 5-ци те гонят,вие да не сте Барселона?Нещо много насериозно сте се взели,имате точно 2 играча и половина,на много по-силни отбори от вашия сме правили сечено.Хич недей си мисли,че като еденици не сме класа над вас!Да,класа над вас сме като еденици,случиха се и се случват много неща в нашия клуб,които правят ръстта на този отбор невъзможен,но ако не ви помогне съдията....ви чака един УЖАСНО труден мач,а по традиция вас точно ви млатим дето ви хванем,попиляваме ви от бой и тук и там,от вас редовно ни бяха най-сигурните 3 точки навън,за 10 години имахте само една победа над нас и усурнайси загуби.Ще говорим след мача,но сте се самозабравили,ще има приземяване.Това,че няма да имате публика е във ваш стил,редовно правите всякакви номера и изпълнения,така,че не се учудвам.Наистина ще е плюс за нас,за което благодарим
Добре се надъхваш,така и трябва-но дали ти верватневярвам
Стратега написа:Вие нормални ли сте да подкрепяте отбора след този срам в Пловдив , дето нашите нищо не играха!Мен след този мач ме е срам да се нарека фен на този отбор!Голът на нашите стана не след отборна проява, а след индивидуална такава, което е трагично!Няма комуникация между отделните звена в отбора!Да се подкрепя този отбор е все едно да се подкрепя една колона в един блок!Ботев Враца ми харесаха , защото те въпреки , че загубиха, играха приятен за окото футбол!Откога ви говоря за Александър Якимов!Този беше изгонен от ЦСКА и трябваше да го вземем, без пари ни излиза!Аз искам да гледам футбол, на който да се наслаждавам,а не имитация на футбол!
Стратега написа:Бесен съм, как не ви е срам, в момента сме най-слабия отбор в А група, той ми говори за фенове?Фенове на какво, на една колона в кафене или зала, подкрепяйте по-добре колоните в комарджийниците и кафенета и без това не излизате от там по цял, ама претендирате какви специалисти сте и разбирачи!В момента е същототе, вие сега сте като фенове на една колона в сграда!Срам и пак срам, нямаме нито треньор, нито играчи, този пловдивски дивак да си ходи, какво ми стои с бялата ризка на мача ръкомаха и се перчи там край тъч-линията, какъв треньор е тоя, какви прекрасни специалисти има, смее ни се цяла България, че не успяхме да намерим един качествен треньор, а такива ги има - вземи един Стойчо Стоев или Ангел Червенков, прекрасни специалисти, ние какво взимаме, Гонзо става за охрана на Час Пик - там да се перчи!
Стратега написа:Бесен съм, как не ви е срам, в момента сме най-слабия отбор в А група, той ми говори за фенове?Фенове на какво, на една колона в кафене или зала, подкрепяйте по-добре колоните в комарджийниците и кафенета и без това не излизате от там по цял, ама претендирате какви специалисти сте и разбирачи!В момента е същототе, вие сега сте като фенове на една колона в сграда!Срам и пак срам, нямаме нито треньор, нито играчи, този пловдивски дивак да си ходи, какво ми стои с бялата ризка на мача ръкомаха и се перчи там край тъч-линията, какъв треньор е тоя, какви прекрасни специалисти има, смее ни се цяла България, че не успяхме да намерим един качествен треньор, а такива ги има - вземи един Стойчо Стоев или Ангел Червенков, прекрасни специалисти, ние какво взимаме, Гонзо става за охрана на Час Пик - там да се перчи!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта