Гонзо - фен тема на новия треньор :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)
Гонзо определено ми харесва за сега, докато всичко още е така да се каже теоретично, дано и на терена се случи това което за което говори. В началото ще сме като ливърпул с новите изисквания да подават повече и без изритани топки, в смисъл ще се правят грешки, но това е пътя.
и на мен много ми харесва поне на теория приказките му ...надявам се на практика да ме изненада приятно и също нещата да ми харесват
обаче искам да обърна внимание на контролите ...много ми допада това, че не играем някакви контроли колкото да играем контроли, или щото традицията го изисква ...хем така се предпазваме от контузии също така
дето вика Гонзо, така не губим дни и се подготвяме през цялото време, което е супер... смяната на схемата на игра не е нещо лесно, така че дано да успеят да достигнат някакво добро теоретично и идейно ниво и после по време на контролите да се поизчистят нещата и като изпълнение
малко се изненадах, че състава ни е комплектован ако трябва да съм честен ...но пък нека, доволен съм ...нека да има повече наши юноши в отбора
понеже наистина се вижда, че има старание да се прави нещо... моя кредит на доверие към треньора ще бъде до другата зима ..пролетта очаквам да играем по-добре и да сме стабилни и да се дистанцираме от зоната на изпадащите, а есента вече да се види как ще потръгнат нещата с Гонзо и ще го бъде ли при нас... лично аз много се надявам да успее, но времето ще покаже

обаче искам да обърна внимание на контролите ...много ми допада това, че не играем някакви контроли колкото да играем контроли, или щото традицията го изисква ...хем така се предпазваме от контузии също така

понеже наистина се вижда, че има старание да се прави нещо... моя кредит на доверие към треньора ще бъде до другата зима ..пролетта очаквам да играем по-добре и да сме стабилни и да се дистанцираме от зоната на изпадащите, а есента вече да се види как ще потръгнат нещата с Гонзо и ще го бъде ли при нас... лично аз много се надявам да успее, но времето ще покаже

ogrizko написа:и на мен много ми харесва поне на теория приказките му ...надявам се на практика да ме изненада приятно и също нещата да ми харесват![]()
обаче искам да обърна внимание на контролите ...много ми допада това, че не играем някакви контроли колкото да играем контроли, или щото традицията го изисква ...хем така се предпазваме от контузии също такадето вика Гонзо, така не губим дни и се подготвяме през цялото време, което е супер... смяната на схемата на игра не е нещо лесно, така че дано да успеят да достигнат някакво добро теоретично и идейно ниво и после по време на контролите да се поизчистят нещата и като изпълнение
малко се изненадах, че състава ни е комплектован ако трябва да съм честен ...но пък нека, доволен съм ...нека да има повече наши юноши в отбора
![]()
Аз обаче не съм изненадан от факта че състава е окомплектован.Единственото място на терена където имам резерви е дясната зона.Защо?ами защото Сашо бека е наказан,знаем колкоо е рисков и ще пропусне поне 5 мача до края на сезона,ако е здрав и не е контузен разбира се.Заместника му-Живко,ако е той,нещо не ми харесва и затова определям тази защитна зона като проблемна.Крилото Захири.Ами аз написах за него че според мен не е крило,още по малко дясно.Гонзо каза че го е гледал 10 мача,значи му се доверявам,защото аз съм гледал 10 мин и не разбирам колкото него от футбол.Заместникк на чупливия Захири?Илиян Капитанов,който като има конкуренция,дано се постарае малко повече и да покаже качества поне на прилично ниво за А група.Отляво съм спокоен,защото имаме достатъчно класа в лицето на словенеца,Райков ,Детелин,Виктор и Тошко.А в Атака сме си направо Супер!За мен нападатели като Миро и Паломино са си мечта за всеки отбор,а и на пейката имаме Наско.Зад нападателя е дилема кой ще играе,но има достатъчно избор,дори и Жоро Илиев да замине.Започвам с Божилов/искрено се надявам Гонзо да изкара на бял свят най доброто от него/,Бекир Расим да започне да получава повече игрови минути и някой измежду Мони и Бергонси може да играе там също.Нямаме сякаш проблеми.Не знам на вратата какво е положението все още,че ПСВ май пак искат Китанов.Струва ми се че ще го привлекат ,дано е след краят на сезона.Иначе там ще стане страшно/но нали прозореца затвори,трябва да сме спокойни/.Не знам дали вземат трети вратар от школата.Така че май повече играчи не ни трябват наистина,а и при положение че са подготвени добре и избягват ОНЕЗИ ЧЕСТИТЕ контузии,си мисля че всичко ще е ОК.През годините правихме по 8-10 контроли,нарушавахме подготовката и виждахме докъде води това.Гонзоо поне на думи ми се струва прав/на теория се

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Бекир Расим е много талантлив и може да е новия Илиан Илиев/Жоро Илиев.Може дори да ги задмине.Въпроса е,че е прекалено млад,скоро е навършил 18г.,а неговата позиция на типичния плеймейкър е много отговорна.Дори и с опитните Коста Янев,Камазола и Ененилсон до себе си е ясно,че той трябва да организира играта почти на 100% и не мисля,че ще понесе отговорността.Може пък и да ме опровергае,ето примерно Китанов дори година по-млад застана на вратата и не мръдна от нея!Все пак е добре да се потърси опитен и класен играч за заместник на Жоро...ако отиде в Китай.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Бекир Расим е много талантлив и може да е новия Илиан Илиев/Жоро Илиев.Може дори да ги задмине.Въпроса е,че е прекалено млад,скоро е навършил 18г.,а неговата позиция на типичния плеймейкър е много отговорна.Дори и с опитните Коста Янев,Камазола и Ененилсон до себе си е ясно,че той трябва да организира играта почти на 100% и не мисля,че ще понесе отговорността.Може пък и да ме опровергае,ето примерно Китанов дори година по-млад застана на вратата и не мръдна от нея!Все пак е добре да се потърси опитен и класен играч за заместник на Жоро...ако отиде в Китай.
Милен Бакърджиев започна на 17години в мъжкият отбор и се справи перфектно.Илиян започна при нас доста късно и то като крило.Много по късно се превърна в плеймейкър,докато Милен и Бекир са родени за такива,както и Жоро Китанов за вратар.А Жоро Илиев е просто уникален за нас.Играе всичко-от опорен до плеймейкър,че даже и като втори нападател.Няма скоро да видим играч като него си мисля.
аз днес се спрях на Младост и гледах 20-30 мин от двустранната игра и най-вече указанията на Гонзо ... на път съм да му стана фен
ще видим резултатите, но някой да е толкова (чак непоносимо на моменти за околните) отдаден да тренировъчния процес - не съм виждал на Тича ... е, може би след времето на Вили Вуцов - обяснява, показва, пак обяснява защо, как ..., пак показва ... е, малко съм притеснен за нервите му - гори в тренировките, представям си какво ще на мачовете
да вземат да им отпуснат мента-глог-валерян към порциона на всички 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
- Контакти:
Не съм го гледал как работи,но ако е така - 100% ще започна да го харесвам и аз.Радвам се,че гори и влага хъс,злоба и сърце....нагледахме се на мищоци и мижетурки и техните методи.Да ги мачка сега,за да мачкат те на терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Гонзо към моряците: Марш по леглата!
07-02-2013 12:10, BGfootball.com
Георги Иванов се опитва да налага казармен ред в Черно море
Треньорът на Черно море Георги Иванов продължава да налага желязна дисциплина в тима на "моряците" и в лагера в турския курорт Алания. Веднага след настаняването в хотел “Алайе Ресорт и Спа” Гонзо е определил вечерен час на играчите.
Най-късно в 22 часа футболистите трябва да са по леглата.. Ако някой се опита да хитрува и не спазва указанията на треньора, ще бъде глобяван, категоричен бил Гонзо.
Тези мерки определено имат ефект върху играчите, които са доста респектирани от Иванов, след като той пое тима от "Тича". Това е било забелязано и от треньора на Локо (Пд) Стефан Генов, който само преди няколко месеца бе наставник на Черно море и познава отлично обстановката в тима. Самият Генов е дал малко повече "свобода" на "смърфовете", като те могат да са извън стаите до 22,30 ч.
Стана ясно още, че организаторите на лагера преди вчерашната тренировка са се опитали да пратят Черно море да провежда занимания на маломерен терен. Това е изнервило наставника на варненци, който реагирал мигновено и проблемът бил оправен.
Любопитното е, че Локо (Сф) и Локо (Пд) тренират на една база, а "моряците" на съвсем друга, която е само на 5 минути пеша от хотела, в който са отседнали варненци.
Абе куче си е. Дано да успее да наложи дисциплина и ред в отбора.
07-02-2013 12:10, BGfootball.com
Георги Иванов се опитва да налага казармен ред в Черно море
Треньорът на Черно море Георги Иванов продължава да налага желязна дисциплина в тима на "моряците" и в лагера в турския курорт Алания. Веднага след настаняването в хотел “Алайе Ресорт и Спа” Гонзо е определил вечерен час на играчите.
Най-късно в 22 часа футболистите трябва да са по леглата.. Ако някой се опита да хитрува и не спазва указанията на треньора, ще бъде глобяван, категоричен бил Гонзо.
Тези мерки определено имат ефект върху играчите, които са доста респектирани от Иванов, след като той пое тима от "Тича". Това е било забелязано и от треньора на Локо (Пд) Стефан Генов, който само преди няколко месеца бе наставник на Черно море и познава отлично обстановката в тима. Самият Генов е дал малко повече "свобода" на "смърфовете", като те могат да са извън стаите до 22,30 ч.
Стана ясно още, че организаторите на лагера преди вчерашната тренировка са се опитали да пратят Черно море да провежда занимания на маломерен терен. Това е изнервило наставника на варненци, който реагирал мигновено и проблемът бил оправен.
Любопитното е, че Локо (Сф) и Локо (Пд) тренират на една база, а "моряците" на съвсем друга, която е само на 5 минути пеша от хотела, в който са отседнали варненци.
Абе куче си е. Дано да успее да наложи дисциплина и ред в отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ей ,Гонзо!Да не използваш ника на стрелеца?
Казармен режим,а?Май ударихме бинго с Гонзо.Треньор какъвто всички искаме да имаме и е от породата на Вуцан.Работохолик и мотиватор,че и със самочувствие и не цепи басма никому.Не се плаши да налага млади играчи,наистина сменя стила на игра.Бая положения сме създали,май две греди сме отразили и все пак два гола и недопуснат такъв,не е зле .Вярноо че противника не е кой знае какво,ноо тук се гонят други неща.Най важното е да се стикова отбора и да я свалят тази топка на земята най сетне.Май намери място на Тошко Колев и Тошко вкара.Играем с трима нападатели,като задачата на всеки е да вкарва,а не само да се мъчат да я даватт на Миро/или Паломино/и каквото стане.Имаме вече широчина на атаката.А и така се играе по бързо и изненадващо за противника.Сякаш не е пускал в игра все още Виктор Митев.Чакаме някакъв нов десен халф-крило в събота.Дано намерим нещо дето да върши работа.Някой знае ли каква е контузията на Райков?

-
- Контакти:
Изключително съм радостен,че казармените порядки за които говорех от...времето на Кривия насам,за РЕЖИМЪТ,за наказанията,за дисциплината започват да се прилагат от треньор и ръководство.Ясно е,че и отгоре е дадено добро за такива порядки.Абсолютно съм убеден,че това е начинът,защото в нашия отбор има малко доказани професионалисти.Всъщност те са точно 2-ма - Жоро и Шерифа,останалите стари кучета видят ли лабаво и си дават "свободно" - гуляи,никакво трениране,на мачовете мардосване.Малките няма да ги коментирам,те не смеят да гуляят,но в никакъв случай не можем да наречем малък Жоро,Бекир и т.н. професионалисти.Просто факта,че само 2-ма играча са доказани в това отношение беше стряскащ сигнал,че нещо не е наред!